Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út listopad 27, 2012 23:33 Předmět: netradiční prosba... ;) |
|
|
Ahoj,
jak se všichni pořád máte?
tak jsem zase jednou upgradoval pc... tentokrát to ale nebylo úplně v plánu - starý nb doslova shořel... :/
a teď když se snažím nainstalovat et, tak mám problém... teda problém s PB :/ když ho instaluju, tak se automaticky aktualizuje (ještě během instalace - nejde to vypnout) a potom, když mám zadat hru, do které ho chci, tak ET tam prostě není v tom seznamu... :/ nevim, jestli to je win8, nebo PB, nebo něco jiného.. takže problém je v tom, že bez nainstalovaného PB se nemůžu připojit na žádný srvr (ten PB už mi nefungoval delší dobu, ale na nějaké srvry jsem se bez problémů připojil, na jiných mi to zasekávalo celý komp), ale chtěl jsem vás poprosit o následující...
Může někdo z vás prosím, komu funguje PB, nahrát svůj adresář z program files - Wolfenstein - Enemy Territory někam na web... (např. ulozto.cz)? Jenom bych ho stáhnul a zkusil, jestli mi to pojede přes něj...
cfg si upravím sám (i když kdyby si to náhodou přečetl snupik a poslal mi zase ten jeho skvělej, tak by to taky nebylo na škodu )
Díky moc!
La _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: so prosinec 01, 2012 21:17 Předmět: Re: netradiční prosba... ;) |
|
|
LaCunda napsal: | Ahoj,
jak se všichni pořád máte?
tak jsem zase jednou upgradoval pc... tentokrát to ale nebylo úplně v plánu - starý nb doslova shořel... :/
a teď když se snažím nainstalovat et, tak mám problém... teda problém s PB :/ když ho instaluju, tak se automaticky aktualizuje (ještě během instalace - nejde to vypnout) a potom, když mám zadat hru, do které ho chci, tak ET tam prostě není v tom seznamu... :/ nevim, jestli to je win8, nebo PB, nebo něco jiného.. takže problém je v tom, že bez nainstalovaného PB se nemůžu připojit na žádný srvr (ten PB už mi nefungoval delší dobu, ale na nějaké srvry jsem se bez problémů připojil, na jiných mi to zasekávalo celý komp), ale chtěl jsem vás poprosit o následující...
Může někdo z vás prosím, komu funguje PB, nahrát svůj adresář z program files - Wolfenstein - Enemy Territory někam na web... (např. ulozto.cz)? Jenom bych ho stáhnul a zkusil, jestli mi to pojede přes něj...
cfg si upravím sám (i když kdyby si to náhodou přečetl snupik a poslal mi zase ten jeho skvělej, tak by to taky nebylo na škodu )
Díky moc!
La |
Dal jsem na web svůj adresář pb ke stažení - adresa v PM.
Možná by, ale mohla zafungovat Kostova utilitka, kterou dával na fórum..... . _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne prosinec 02, 2012 19:59 Předmět: |
|
|
díky moc! hned to jdu vyzkoušet  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: po prosinec 03, 2012 08:51 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | díky moc! hned to jdu vyzkoušet  | cau problem je v tom,ze PB na XP uz vypnuty min 1/2 roku ja s tim mam taky problem ti co maji linux,nebo neco jineho,tak jsou v pohode. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Korys Level2

Založen: 25.1.2009 Příspěvky: 56 Bydliště: Vyšehořovice(Praha východ)
|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 21:46 Předmět: |
|
|
Zdar mám stejný problém umřel my hadr a neměl jsem udělaný zálohy Vše z et v pi.. Kde najdu tu kostovu utilitku ?? Nemůžu to najit . děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Korys Level2

Založen: 25.1.2009 Příspěvky: 56 Bydliště: Vyšehořovice(Praha východ)
|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 12:00 Předmět: |
|
|
Děkuji |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 21:45 Předmět: |
|
|
La chceš jen základ nebo všechno i utility? Pošli mail na PM. ti to klidně pošlu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt leden 10, 2013 22:41 Předmět: |
|
|
Snoopik napsal: | La chceš jen základ nebo všechno i utility? Pošli mail na PM. ti to klidně pošlu... |
máš to tam  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|