|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Narsee
|
Zaslal: st listopad 07, 2012 16:23 Předmět: Dotaz: reset |
|
|
Nazdar, možná vám to bude připadat jako hloupost, ale vždy když se znovu připojím, tak mám vyresetovaný K/D. Musím se nějak registrovat, aby se to ukládalo nebo je to prostě chyba mého nastavení? Díky. _________________ Kiwi, Narsee, Arli |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: st listopad 07, 2012 18:59 Předmět: Re: Dotaz: reset |
|
|
Narsee napsal: | Nazdar, možná vám to bude připadat jako hloupost, ale vždy když se znovu připojím, tak mám vyresetovaný K/D. Musím se nějak registrovat, aby se to ukládalo nebo je to prostě chyba mého nastavení? Díky. |
Zkus tohle:
(bez id/etguid/etkey ti to xp obnovovat nebude a navíc tě server může vykopnout pro duplicitu etkey v případě, že se na server připojí jinej borec s prázdným etkey)
Bell napsal: | Medvidek PÚ napsal: | Pořád to nejde,visty nemám mám windows7 |
1. spusť ET jako správce
2. v menu ET / Play On-line se podívej na tlačítko vpravo dole.
Je-li tam "Enable punkbuster", nemáš PB zapnutý a bez něj ti to guid ukazovat nebude. Zapni PB a restartuj PC
(Pokud nepůjde zapnout, nejdřív zaktualizuj PB, pak ho zkus zapnout a restartuj PC)
3. Je-li tam "Disable punkbuster", PB je zapnutý.
- pokud v adresáři ETMAIN nebo v adresáři C:\Users\username\AppData\Local\PunkBuster\Et soubor ETKEY nenajdeš, dej vědět a já ti nějaký vygeneruju a pošlu . Zdá se, že automatické generování PunkBusterem poslední dobou nefunguje . |
Nebo další topic
http://et-stats.regnet.cz/forum/viewtopic.php?t=533 _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|