|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: út duben 24, 2012 09:37 Předmět: Vykopnutí při přihlášení do hry (duplicate GUID) |
|
|
docela me stve, jak se figury pri prihlaseni do hry vykopavaj pro blbe nastavenej PB, tak aspon malinko shrnu, co se tady probiralo, snad to nekomu pomuze
v kazdym pripade musi bejt nainst. PB a vygenerovanej ETKEY
pak ve hre zapnutej
Bell napsal: |
1. spusť ET jako správce
2. v menu ET / Play On-line se podívej na tlačítko vpravo dole.
Je-li tam "Enable punkbuster", nemáš PB zapnutý a bez něj ti to guid ukazovat nebude. Zapni PB a restartuj PC
(Pokud nepůjde zapnout, nejdřív zaktualizuj PB, pak ho zkus zapnout a restartuj PC)
3. Je-li tam "Disable punkbuster", PB je zapnutý.
- pokud v adresáři ETMAIN nebo v adresáři C:\Users\username\AppData\Local\PunkBuster\Et soubor ETKEY nenajdeš, dej vědět a já ti nějaký vygeneruju a pošlu Cool . Zdá se, že automatické generování PunkBusterem poslední dobou nefunguje Cool . |
urcite si zkontrolujte, jestli Vam neblokuje antivir/firewall PB
popr:
KAP napsal: |
Tohle jsem postoval někdy před rokem a pořád to platí...
Mám Visty 64bit, vypnuté UAC řízení účtů a pak klasicky nainstalováno ET a punkbuster verzi co je ve hře.
Pak jsem si ve hře udělal složku pbsetup, kam jsem umístil soubor pbsvc.exe
http://www.evenbalance.com/downloads/pbsvc/pbsvc.exe
který spustím a dám znovu nainstalovat pb services. Doporučuju restart compu a přes stejný exe otestovat funkčnost PunkBusteru (při tom testování aspoň povolím všechny PB služby na firewallu)
A ještě tam mám soubor pbsetup, přes který nakonec zaktualizuji PunkBuster na nejnovější verzi.
http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
Toť vše a jede to jako víno. |
kdyztak muzete prihodit Vase dalsi postrehy ohledne tohohle problemu  _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: st duben 25, 2012 07:58 Předmět: |
|
|
dík, na regnet se už dostanu nicméně mě to pořád zasekává celý komp na jiných srvrech, kde je PB ... :/ _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: st duben 25, 2012 13:52 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | dík, na regnet se už dostanu nicméně mě to pořád zasekává celý komp na jiných srvrech, kde je PB ... :/ |
Tuším kolem Vánoc jsem zkusil na chvíli zapnuout Pb i na serveru a za nic to nestálo.
O superlagy nebyla nouze . Tak jsem to zase vrátil během pár minut zpět.
Nicméně puštěnej Pb na klientovi je nutná podmínka pro zobrazení ETKEYe, levelu a XPsave po dobu kampaně. _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: st duben 25, 2012 17:07 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | LaCunda napsal: | dík, na regnet se už dostanu nicméně mě to pořád zasekává celý komp na jiných srvrech, kde je PB ... :/ |
Tuším kolem Vánoc jsem zkusil na chvíli zapnuout Pb i na serveru a za nic to nestálo.
Nicméně puštěnej Pb na klientovi je nutná podmínka pro zobrazení ETKEYe, levelu a XPsave po dobu kampaně. | co to zkusit hodit na TZ-AC  _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: st duben 25, 2012 18:11 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | Bell napsal: | LaCunda napsal: | dík, na regnet se už dostanu nicméně mě to pořád zasekává celý komp na jiných srvrech, kde je PB ... :/ |
Nicméně puštěnej Pb na klientovi je nutná podmínka pro zobrazení ETKEYe, levelu a XPsave po dobu kampaně. | co to zkusit hodit na TZ-AC  |
Jestli se nic nezměnilo, tak tzac podporuje jenom windows. RegNet jede na linuxu a někteří hráči taky......... .  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: čt duben 26, 2012 07:30 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | castrol.cz napsal: | Bell napsal: | LaCunda napsal: | dík, na regnet se už dostanu nicméně mě to pořád zasekává celý komp na jiných srvrech, kde je PB ... :/ |
Nicméně puštěnej Pb na klientovi je nutná podmínka pro zobrazení ETKEYe, levelu a XPsave po dobu kampaně. | co to zkusit hodit na TZ-AC  |
Jestli se nic nezměnilo, tak tzac podporuje jenom windows. RegNet jede na linuxu a někteří hráči taky......... .  | Linux raj pro cheatry _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: čt duben 26, 2012 15:43 Předmět: re: |
|
|
castrol.cz napsal: | Linux raj pro cheatry |
to si nejsem tak jistej, urcite bude vic cheatu na majoritni platformu (win) nez na linux a jeho roztristenost
server je na linuxu protoze je stabilnejsi a ma k dispozici vic sys. prostredku (nemusi bezet gr. prostredi), + lepsi sprava pameti, slusna vzdalena sprava pres CLI, SKRIPTOVANI a pod .. _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|