Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po únor 08, 2010 12:59 Předmět: |
|
|
jeste dodam pro Kopina a ostatni> spawn je jakykoli spawn, kde se rodi hrac a SK plati pro ten spawn, ktery se po dobiti neceho uz nemeni ani ho nelze dobit zpet, i kdyz tech spawnu muze byt nekolik. Pokud ma vic vychodu,a neni na vsech support, neni to pred vychod SK. Pokud kempi nekdo ve spawnu napr. s MG nebo mortarem, klidne granat nebo LW prehlizim. V zadnem pripade netoleruju, pokud se zdrzim na svem spawnu a sejme mne tam arta, support ci mortar, at uz je dany kdekoli, napr. hlasky typu "bylo to na dvorek". Nezapomente, ma to rozptyl, a s tim musite pocitat.
Kdyz jsme u toho, support na radaru bych prosil pred nakladak ze strany od axis, tesne ke vchodu je to znacne znevyhodneni aliku, kteri musi zdlouhave obihat. na goldu to same u axis spawnu, co to hosi davat trochu dal, aby to nezabijelo jeste v ulicce. Rikam to proto, aby se pak nekdo nedivil.
Dokonce bych byl pro, aby se vubec nespawnkempilo s nadama a tak, jak pise Max, to pak vubec neni hra o zabave, jak pise i Sklipkan, ze radsi lidi odejdou. Ano, nechce se mi take davat warny a napominat za to, co ostatni hraci toleruji, a dohadovat se ze tohle jeste neni sK...porad dokola. Tak spousta lidi jde holt radsi jinam. Asi by to chtelo nejakou poradu hracu s levely, aby meli vsichni proste stejnej metr, coz jde ale asi udelat fakt tezko.
Take mi vadi, ze nemuzu udelit warn nebo dat complain hraci s vyssim levelem, kdyz zrovna prasi. Ale to uz je jina pisnicka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sklipkan
|
Zaslal: po únor 08, 2010 13:30 Předmět: |
|
|
dezertstrom s tim vedším levelem a prasenim ... nemyslel si stanice??? poněvač ten občas to děla a pak se posmivá že ho nemužeš warnout .. vid? taky sem s ním měl konflikt ale nechci se ho dotknout dělá to i vice hráců ale s ním sem to zažil já a dík že si se malinko zastal sklípkana za ty co právě odcházejí kvůli těm co si multikilej i tam co se to zrovna nehodí a jen tím hráče znechutí a když vidí že jedna strana je v menšině a po shufle tak radeji odejdou .. hlavně že zkazili mapu.. a někdy i campan krásný den sklípkan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: po únor 08, 2010 14:15 Předmět: |
|
|
Max_Cz napsal: | kopin napsal: | RE Max:A co ztoho vypliva nic stejne se na tom nic nezmeni a debata o hovne proto uz me taky na regnetu vydate zridka
ale kdyz prijdes tak to stoji vzycky za to  |
Narozdil od tebe kdyz prijdu ja je to ve hre aspon trosku znat ale "sory" kdyz hrajes ty a snazis sebelip tak ses pro me jen lamka ktera svym skilliem hru rozhodne hru neovlivni a vtom je mezi nama znacnej rozdil takze komentare od tebe me fakt nedojmou  | to jsi byl zase na kasi,kdyz jsi to psal co?
no nic ja jsem taky nerikal ze jsem kdovi jakej skiller,snad proto hraju na regnetu a ne nekde na PROmodu nehraju a nikdy jsem nehral na to abych byl best frager....ono s engem za ktereho z 80% hraju to ani moc nejde...hraju to vicemene pro zabavu a uprime receno,kdyz prijdes ty tak pro me zabava vetsinou konci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: po únor 08, 2010 14:19 Předmět: |
|
|
sklipkan napsal: | dezertstrom s tim vedším levelem a prasenim ... nemyslel si stanice??? poněvač ten občas to děla a pak se posmivá že ho nemužeš warnout .. vid? taky sem s ním měl konflikt ale nechci se ho dotknout dělá to i vice hráců ale s ním sem to zažil já a dík že si se malinko zastal sklípkana za ty co právě odcházejí kvůli těm co si multikilej i tam co se to zrovna nehodí a jen tím hráče znechutí a když vidí že jedna strana je v menšině a po shufle tak radeji odejdou .. hlavně že zkazili mapu.. a někdy i campan krásný den sklípkan | sklipkane co ted pouzivas za fake?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sklipkan
|
Zaslal: po únor 08, 2010 14:48 Předmět: |
|
|
======== to se ti nelibi?? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: po únor 08, 2010 15:54 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | Max_Cz napsal: | kopin napsal: | RE Max:A co ztoho vypliva nic stejne se na tom nic nezmeni a debata o hovne proto uz me taky na regnetu vydate zridka
ale kdyz prijdes tak to stoji vzycky za to  |
Narozdil od tebe kdyz prijdu ja je to ve hre aspon trosku znat ale "sory" kdyz hrajes ty a snazis sebelip tak ses pro me jen lamka ktera svym skilliem hru rozhodne hru neovlivni a vtom je mezi nama znacnej rozdil takze komentare od tebe me fakt nedojmou  | to jsi byl zase na kasi,kdyz jsi to psal co?
no nic ja jsem taky nerikal ze jsem kdovi jakej skiller,snad proto hraju na regnetu a ne nekde na PROmodu nehraju a nikdy jsem nehral na to abych byl best frager....ono s engem za ktereho z 80% hraju to ani moc nejde...hraju to vicemene pro zabavu a uprime receno,kdyz prijdes ty tak pro me zabava vetsinou konci  |
Jj, kopin jeden z mala rozhoduje mapy Holt je to zarezanej OBJ player Takze bych rekl ze je to znat na ktere strane hraje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: po únor 08, 2010 16:57 Předmět: |
|
|
sklipkan napsal: | ======== to se ti nelibi?? | jsem si to myslel ze to jsi ty,ale pak jsi tam byl s dnes zemres najednou a to me nejak rozhodilo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: po únor 08, 2010 19:13 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | sklipkan napsal: | ======== to se ti nelibi?? | jsem si to myslel ze to jsi ty,ale pak jsi tam byl s dnes zemres najednou a to me nejak rozhodilo  |
Staci si do console napsat příkaz !listplayers .
Pak u hráčů s admin levelem vidíš i jejich originální nick.
Teda například přibližně takto : ========= a.k.a Sklipkan77 _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sklipkan
|
Zaslal: po únor 08, 2010 22:09 Předmět: |
|
|
Takže opět jdu brečet.... dnes sem hral za allies mapa frostbite asi 1.minuta od zacatku mapy a kdo si tak najednou do spawnu panza multikill a kdo jiny... než stanic level 3 a jeho odpověd upadlo to hrozne sme se zasmály ale bohužel to nebylo naposledy ješte se 4 do konce mapy smekl a opet spawn.. ale při koukani z jeho pohledu sem nepostřehl ani jedno uklouznuti ale jasne vyčkáni ... co s takovím hracem??? level 3 a jde přikladem ostatním nebo jen posměch toho že menší level mu nedá warn nebo kick??? a smutne je že nas hralo minimálně 10-10 a krom Joyeho, tam byl i jemca a nikdo nic neviděl ani nečetl mé brečení tak děkuji za podporu kuci pak se nedivte že lidi to nebaví a odcházeji... s pozdravem sklipkan |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STANIC
|
Zaslal: po únor 08, 2010 22:15 Předmět: |
|
|
Já vím , že tě mrzí ,že ten level 3 nemáš, ale neboj, taky se dočkáš, možná . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: po únor 08, 2010 22:23 Předmět: |
|
|
sklipkan napsal: | Takže opět jdu brečet.... dnes sem hral za allies mapa frostbite asi 1.minuta od zacatku mapy a kdo si tak najednou do spawnu panza multikill a kdo jiny... než stanic level 3 a jeho odpověd upadlo to hrozne sme se zasmály ale bohužel to nebylo naposledy ješte se 4 do konce mapy smekl a opet spawn.. ale při koukani z jeho pohledu sem nepostřehl ani jedno uklouznuti ale jasne vyčkáni ... co s takovím hracem??? level 3 a jde přikladem ostatním nebo jen posměch toho že menší level mu nedá warn nebo kick??? a smutne je že nas hralo minimálně 10-10 a krom Joyeho, tam byl i jemca a nikdo nic neviděl ani nečetl mé brečení tak děkuji za podporu kuci pak se nedivte že lidi to nebaví a odcházeji... s pozdravem sklipkan | se teda musim stanica zastat .) myslim ze tam bylo vic lidi komu ulitla omylem panza do spawnu..nebo vypadl nalet z kapsy .) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jecma
|
Zaslal: po únor 08, 2010 22:23 Předmět: |
|
|
sklipkan napsal: | Takže opět jdu brečet.... krom Joyeho, tam byl i jemca a nikdo nic neviděl ani nečetl mé brečení ...s pozdravem sklipkan |
Sklipkane, nikdo netvrdí že neviděl tvé brečení ... to se nedalo přehlédnout
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sklipkan
|
Zaslal: po únor 08, 2010 22:41 Předmět: |
|
|
mistake -se teda musim stanica zastat .) myslim ze tam bylo vic lidi komu ulitla omylem panza do spawnu..nebo vypadl nalet z kapsy .) --------------------------------------------- ja se nebavim komu to ulitlo ale o level 3 a jeho zneužívání a este se pošklebovat neříkam že sem svaty level mam ale snažím se neudelat sk vůbec ale za to tk mi de poslední dobou fakt na jedničku a za to se omlouvám a nechci křivdit stanicoj a ani si na něj zasednout ale to se nedalo přehlédnout a jestli se jednou snažil casty hrat si na to co ted si hraju já a radeji to vzdal tak vás upozorním že dokud bude level tak na vas budu pes na vseci a nevzdam to jako casty!!! sice me to mrzí ale sere mě to jak se tady to jen horší a nováčci mají stech co nebaví normální hrani .. na oběktive a přijdou jen si zvyšovat skill a xp multikilama jen kazit mapy vsem tak at nelezou sem a jdou na etpro!!! na etpru si totiž ani nenabijou tak chodi na regnet šmejdí!! ale jen přez mojí mrtvolu nebo at mi vemou level ale jinač se nevzdám a budu to dál hlídat a brečet!! ale jen tak se to vyřeší!! nazdar |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: po únor 08, 2010 22:45 Předmět: |
|
|
sklipkan napsal: | mistake -se teda musim stanica zastat .) myslim ze tam bylo vic lidi komu ulitla omylem panza do spawnu..nebo vypadl nalet z kapsy .) --------------------------------------------- ja se nebavim komu to ulitlo ale o level 3 a jeho zneužívání a este se pošklebovat neříkam že sem svaty level mam ale snažím se neudelat sk vůbec ale za to tk mi de poslední dobou fakt na jedničku a za to se omlouvám a nechci křivdit stanicoj a ani si na něj zasednout ale to se nedalo přehlédnout a jestli se jednou snažil casty hrat si na to co ted si hraju já a radeji to vzdal tak vás upozorním že dokud bude level tak na vas budu pes na vseci a nevzdam to jako casty!!! sice me to mrzí ale sere mě to jak se tady to jen horší a nováčci mají stech co nebaví normální hrani .. na oběktive a přijdou jen si zvyšovat skill a xp multikilama jen kazit mapy vsem tak at nelezou sem a jdou na etpro!!! na etpru si totiž ani nenabijou tak chodi na regnet šmejdí!! ale jen přez mojí mrtvolu nebo at mi vemou level ale jinač se nevzdám a budu to dál hlídat a brečet!! ale jen tak se to vyřeší!! nazdar | no ja bych ten level bral..bych nastolil poradek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sklipkan
|
Zaslal: po únor 08, 2010 22:48 Předmět: |
|
|
STANIC tebe ted potkat tak ti jednu výchovnou do lebedy pustím si mě dneska dožral ani neusnu jantare!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|