Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
castrol.cz

|
Zaslal: út prosinec 30, 2008 17:48 Předmět: |
|
|
Pa3k napsal: | casty všetci sme trapny len ty si normalny si uplne genialny clovek drz sa ... ale poradim ti daj si pauzu s et lebo ti to uz prepina  | Děkuji ti mnohokrat za radu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pa3k
|
Zaslal: út prosinec 30, 2008 18:07 Předmět: |
|
|
zober si ju k srdcu, pomoze ti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: út prosinec 30, 2008 18:35 Předmět: Re: .) |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Jsem svine no a co Taky uz jsem za to spoustu warnu a kicku nebo dokonce banu dostal... Neumite si predstavit jakou da praci udelat sk aniz by si toho nejakej admin vsiml Po pripojeni na regnet se clovek musi rozhlendout zda je pritomnej admin. Pokud ne..idealni Pokud ano a je pouze na moji strane..tak je nutne pred kazdym hozenym naletem nebo vystrelem panzy zkontrolovat zda je admin mrtvej ci nikoliv. Pokud je mrtvev tak to je znameni ze muze spectovat a clovek musi klidit pole...pokud nekde strili tak idealni Kdyz je admin nepritelem, tak to jde do tuheho protoze si clovek musi hlidat kde je (vetsina z nich jsou zkusenejsi hraci a tak i podle pohybu clovek pozna ze tam neni dobre strilet panzou No a pokud ma admin nejakej fake a clovek ho sunda tak je to uplne v prdeli tohle hlidani je dulezita zalezitost...protoze co oci nevidi tomu spravnej admin neveri ) a nejradsi mam adminy co preskoci do specta a kontrolujou jako nedavno desert nebo kdo to byl to jsem se bavil a dokonce jsem chvili plnil i objective )))))))) no a ted cekam kdo mi napise prvni ze jsem magor  |
Jsi magor!
1st!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út prosinec 30, 2008 20:51 Předmět: |
|
|
woe Mistejku,to pri hre stihas opravdu dost veci,nedovedu si predstavit,kdybys "jen" hral.
Pro vsechny co maji level:
posledni dobou jsem si vsiml stiznosti typu" Desi dej mu warn to bylo uz podruhe..." .Panove,mrknu na to a dam ho az uvidim primo prohresek v akci,pokud neuvidim,nedam ho ani nahodou. Co mne na tom zarazi,ze si stezuji lidi s levelem!!! Panove,od levelu 2 je mozno davat warny,tak vy,co ho mate,nestezujte si a dbejte take na dodrzovani pravidel a nebojte se toho warnicka taky udelit, ono se vam nic nestane. Neni prinosem pro hru upozornovat "admina" ze hrac v jeho teamu se provinil tim a tim,ale kdyz je pritomen "admin" i v druhem teamu tak by si nemel stezovat ale neco delat.
Hraci v mem teamu nejsou moji sverenci, nejsem jejich trener, tatka atd., jsem jen spoluhrac a nemuzu vsechno videt.
Nechci byt konkretni,ale i hraci s levelem 3 si stezuji ,ale pro hru nic neudelaji.
To Casty:
neni to o jednom adminovi,mas ted level 4,tak s tim take zkus neco udelat,to same Lacunda,Bell a dalsi,nema cenu se o tom bavit,proste lidi s levelem je tam dost a dost.
Tak se nad sebou zamyslete.Dekuji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 11:26 Předmět: |
|
|
Jak vidiš a čteš tak se snažim stim něco dělat a potom tady lidi brečej že jim dal casty warn |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pa3k
|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 12:24 Předmět: |
|
|
presne vsetci breci ale len kvoli tomu ze ten warn nedavas kazdemu vies?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 13:14 Předmět: |
|
|
Pa3k napsal: | presne vsetci breci ale len kvoli tomu ze ten warn nedavas kazdemu vies?  | Hlavně brečiš ty |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st prosinec 31, 2008 21:01 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Ještě, že hráč s levelem není admin  | tak tohle je mimo misu,sice pravda ale Als tam neni porad,od toho hraci s levelem,ale to bys uz mel vedet "0 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 14:58 Předmět: |
|
|
to já jen tak opsal od mika nic v tom nehledej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 15:24 Předmět: Re: .) |
|
|
Jestli tohle myslíš vážně, tož aby si všichni admini co to můžou udělat, přepnuli pro tebe rovnou !warn na kick! .
(Teď teda čerstvě i já)
To, cos napsal mi přijde spíš smutný....... .
mistakEfejkrpanzer napsal: | Jsem svine no a co Taky uz jsem za to spoustu warnu a kicku nebo dokonce banu dostal... Neumite si predstavit jakou da praci udelat sk aniz by si toho nejakej admin vsiml Po pripojeni na regnet se clovek musi rozhlendout zda je pritomnej admin. Pokud ne..idealni Pokud ano a je pouze na moji strane..tak je nutne pred kazdym hozenym naletem nebo vystrelem panzy zkontrolovat zda je admin mrtvej ci nikoliv. Pokud je mrtvev tak to je znameni ze muze spectovat a clovek musi klidit pole...pokud nekde strili tak idealni Kdyz je admin nepritelem, tak to jde do tuheho protoze si clovek musi hlidat kde je (vetsina z nich jsou zkusenejsi hraci a tak i podle pohybu clovek pozna ze tam neni dobre strilet panzou No a pokud ma admin nejakej fake a clovek ho sunda tak je to uplne v prdeli tohle hlidani je dulezita zalezitost...protoze co oci nevidi tomu spravnej admin neveri ) a nejradsi mam adminy co preskoci do specta a kontrolujou jako nedavno desert nebo kdo to byl to jsem se bavil a dokonce jsem chvili plnil i objective )))))))) no a ted cekam kdo mi napise prvni ze jsem magor  |
_________________ Bell
Naposledy upravil Bell dne pá leden 02, 2009 16:53, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 16:05 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | to já jen tak opsal od mika nic v tom nehledej  |
Konečně sis toho po dvou letech všiml:o) Škrtám si posledního na seznamu, takže to už budu pomalu moct smazat;oD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: pá leden 02, 2009 18:53 Předmět: |
|
|
Mistaku se ti až divím, že se ti ten SK vyplatí. Taky tuhle nereagoval na výzvy o SK, ale hned po prvním warnu zkrotnul. Sice pořád prudil, ať jdu spát, protože měl slíbeno, že ještě jednou a vywarnuju ho úplně, ale tu radost jsem mu neudělal. Čili jak bude Mistake, hráč dobře si vědom pravidla o SK, blbnout, rovnou s ním ven  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: ne leden 04, 2009 12:05 Předmět: no LoL! |
|
|
KAP napsal: | Mistaku se ti až divím, že se ti ten SK vyplatí. Taky tuhle nereagoval na výzvy o SK, ale hned po prvním warnu zkrotnul. Sice pořád prudil, ať jdu spát, protože měl slíbeno, že ještě jednou a vywarnuju ho úplně, ale tu radost jsem mu neudělal. Čili jak bude Mistake, hráč dobře si vědom pravidla o SK, blbnout, rovnou s ním ven  |
Tak to ale podle BL máš už dělat dávno;oD _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: ne leden 04, 2009 18:00 Předmět: Re: no LoL! |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Tak to ale podle BL máš už dělat dávno;oD |
Taky co mám vyšší level to dělám a ten nemám dlouho. |
|