|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Kdy mám čas a chuť přijet za skvělými lidmi z REGNETU, sednout si s nimi, pokecat si, možná i něco vypít...? ;) |
18.4. 2008 |
|
17% |
[ 3 ] |
25.4. 2008 |
|
82% |
[ 14 ] |
|
Celkem hlasů : 17 |
|
Autor |
Zpráva |
mallborou
|
Zaslal: út duben 08, 2008 09:03 Předmět: |
|
|
se poperte budete resit co je sponkill  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hobit Level3

|
Zaslal: út duben 08, 2008 09:55 Předmět: |
|
|
citace: | se poperte budete resit co je sponkill :D |
Koukam tu nekomu udelal jeho imunitni system SK mezi neurony. ;o)
Ale k tematu, kurna si to moh, kdyz uz s'to spachal, uskutecnit v Ove. Myslim, ze lolini by za temi tebou pozvanymi hosteskami do te Ovy dojeli a ja bych to mel bliz. Do Praglu nedorazim. ;o( _________________ "Anton na hrad" ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: út duben 08, 2008 11:42 Předmět: |
|
|
Jsem zabanovanej na regnetu ale můžu přijít taky ?????  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: út duben 08, 2008 12:25 Předmět: lolec |
|
|
no pockat prágl uz je i tak daleko natoz do nekam jeste dal  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út duben 08, 2008 16:19 Předmět: Re: REGNET SRAZ JE KONEČNĚ TADY!!! |
|
|
LaCunda napsal: | http://www.mapy.cz/#x=133063712@y=135953632@z=16@mm=ZP@sa=s@st=s@ssq=veleslav%C3%ADnova%203,%20praha%201@sss=1@ssp=133047424_135895968_133105280_135939520
a samozřejmě odkaz na restauraci samotnou
http://www.thepub.cz/praha-1/
|
Aaaa,kousicek od Alsova nabrezi,ty si ale vlezdoprdel...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út duben 08, 2008 17:52 Předmět: |
|
|
to hobit: no tak... misto se tu reslo uz driv a vetsina se shodla na praze... tak se ted nevymlouvej a pekne doraz!
to tronix: to vis, ze muzes
to desertstorm: no nejak ho tam dostat musim... btw jak to vidis se srazem ty?
to drice: doufam, ze uz mas odvoz poreseny  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út duben 08, 2008 18:59 Předmět: |
|
|
Ja to vidim spatne,ze dvou duvodu:
1. absolutne se vyhybam cestam po Praze,navic ji vubec neznam a urcite bych zabloudil
2. zacina mi rybarska sezona,a jestli bude jen trochu pekne,vikendy jsou vyhrazene muskareni
Takze vsem,kdo by mne radi poznali,se omlouvam.Asi bych tam byl taky docela z fotra
tak mne napada,skoda,ze nema ET takovou vychytavku jako serie NHL2001..od EA.Pamatuju,ze kdysi se dal hraci nastavit svuj ksicht,to byl mazec  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út duben 08, 2008 19:13 Předmět: |
|
|
to des: ja tu hospodu vybiral dlouho. je vazne jednoduse k nalezeni. beztak si dame sraz na metro zastace Staromestska a odtud pujdem spolecne. a jeden den bys snad kamaradum z regnetu venovat mohl... a ze bys tam byl za fotra vubec nevadi, dyt vas tu je vic tricatniku a vys... doufam, ze ti taky pojedou, jeste se zadej neozval  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hobit Level3

|
Zaslal: út duben 08, 2008 20:30 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: |
2. zacina mi rybarska sezona,a jestli bude jen trochu pekne,vikendy jsou vyhrazene muskareni
Takze vsem,kdo by mne radi poznali,se omlouvam.Asi bych tam byl taky docela z fotra
tak mne napada,skoda,ze nema ET takovou vychytavku jako serie NHL2001..od EA.Pamatuju,ze kdysi se dal hraci nastavit svuj ksicht,to byl mazec |
s ohledem na svou predpokladanou neucast (naposled jsem byl v praze pred rokem a nemam tam cestu, byla by to cenova a casova ztrata, i kdyz videt ty ksichty ;o), ktere mne na regnetu kosi, bych chtel ;o) ), nejsem ten pravy ti vyvracet vymluvy. ale muskari, co vim, muzou chytat jen tri dny v tydnu, takze vymluvu nebrat. ;o) (a urcite mas propadly rybarsky listek a povolenku ti dali v zime omylem)
kolik ti je, hejsku? ;o)
kdyby ty ksichty ve hre sli menit, tak verim, ze spousta z nich bude mistejkovatet do blondyn s vyvinutym popredim. ;o) _________________ "Anton na hrad" ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út duben 08, 2008 20:38 Předmět: |
|
|
Hobit napsal: | Desertstorm napsal: |
tak mne napada,skoda,ze nema ET takovou vychytavku jako serie NHL2001..od EA.Pamatuju,ze kdysi se dal hraci nastavit svuj ksicht,to byl mazec |
s ohledem na svou predpokladanou neucast (naposled jsem byl v praze pred rokem a nemam tam cestu, byla by to cenova a casova ztrata, i kdyz videt ty ksichty ;o), ktere mne na regnetu kosi, bych chtel ;o) ), nejsem ten pravy ti vyvracet vymluvy. ale muskari, co vim, muzou chytat jen tri dny v tydnu, takze vymluvu nebrat. ;o) (a urcite mas propadly rybarsky listek a povolenku ti dali v zime omylem)
kolik ti je, hejsku? ;o)
kdyby ty ksichty ve hre sli menit, tak verim, ze spousta z nich bude mistejkovatet do blondyn s vyvinutym popredim. ;o) |
Jo,kapnul si na to,je to tak trochu vymluva,kdybych chtel,neni to problem.muskarim hlavne na mimopstruhovejch,takze jen cekam az se trochu otepli a spadne voda na Berounce.Vis,mame tam chatu,a to je proste balzam,ten vzduch,rybareni,burtiky,pivko...vazani musek.....jen deti kdyby chodili driv spat.Prej hejsku,nevim jak to napsat,ale jo...38 mi bude v kvetnu.Navic do ty Prahy taky vubec nejezdim no.
To La: fakt sorry,ale vidim to blede. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: út duben 08, 2008 20:40 Předmět: |
|
|
...je pravda že moc hráčů nereaguje, a každej 3-ti se vymlouva (což je furt lepší než přehližet topic)
...no mě to chuť tankovane a self-čepovane plzničky nepokazí.
(je super že Mik platí všechny pivka a La všechna jídla to sem od nich fakt nečekal!)
Dík kucí!!!
... jestli ani tohle nenaláká spořílky, dálkaře a rybáře tak už fatk nevim  _________________ Anton je mrtev ať žije ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hobit Level3

|
Zaslal: út duben 08, 2008 20:49 Předmět: |
|
|
jecminek:
- ze jsem sporilek, to vi kazdy, kdo mne sejme, pac mu sporim munici, kterou si ode mne pak veme.
- ze jsem dalkar, to je bez debat, mam to dal nez !la z ovy a to ta potvora navic v praglu studuje.
- a rybarina? jeden z duvodu, proc krom zimy hraju et sporadicky.
ale pokud druhe setkani udelate v olmiku nebo brne, tak urco dojedu. o ove ani nemluve.
des: ok, jdu si prebalit plinky. i kdyz si pak rikam, jestli jsou ti ostatni na svete nebo v tatove vercajku. ;o) _________________ "Anton na hrad" ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út duben 08, 2008 20:51 Předmět: |
|
|
jecm!nek napsal: | ...je pravda že moc hráčů nereaguje, a každej 3-ti se vymlouva (což je furt lepší než přehližet topic)
...no mě to chuť tankovane a self-čepovane plzničky nepokazí.
(je super že Mik platí všechny pivka a La všechna jídla to sem od nich fakt nečekal!)
Dík kucí!!!
... jestli ani tohle nenaláká spořílky, dálkaře a rybáře tak už fatk nevim  |
To bude mit rodina radost,ze je vyvezu na vylet do Prahy,vezmu jeste brachu s rodinnou,on ma bezva tchyni,tak tu taky s pritelem,s jeho synem je fakt prca...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út duben 08, 2008 20:55 Předmět: |
|
|
Hobit>  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
svine
|
Zaslal: út duben 08, 2008 21:33 Předmět: .) |
|
|
caute...no koukam moc lidi se ale neprihlasilo co a jeste mne jako svni tam bude chtit kazdej dat do drzky ))))))))))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|