Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 16:53 Předmět: Lvl 3 - IQ3? |
|
|
Rád bych upozornil některé hráče s LVL1 a více, že vybalancovaná hra neznamená "já hraju vždycky za axis" . Této odpovědi se mě právě dostalo od jednoho nejmenovaného Superintendanta, když za stavu 8 axis vs 7 allies nastoupil za axis na otázku, proč takhle ještě hru dělá více nevyrovnanou. Zhnusen jsem se odpojil. Bylo původním záměrem rozdávání levelů, aby tito hráči naopak srovnávali hru a usměrňovali spawnkillery a jiné filuty, nebo se mýlím?
Vážený Nejmenovaný Superintendante, však Ty se tu poznáš, před započetím hry si laskavě zaskoč do specu nebo si přečti v limbo menu, kolik má který tým hráčů, přidej se k týmu který má méně a laskavě nezneužívej svých práv a důvěry, kterou do Tebe admini tohoto serveru vložili!!! Pro upřesnění 1<2 a 9>7. ">" znamená je více než, "<" je méně než. Ideálním stavem je, když je na obou stranách stejný počet hráčů. Kdyby Ti to náhodou nebylo jasné, tak se příště zeptej staršího sourozence, rodičů, nebo některého z přítomných na serveru, jistě Ti to ochotně vysvětlí a přiblblý argument "já hraju vždycky za axis" si schovej pro svou přítelkyni.
Fuj! Pardon pro ostatní, ale potřeboval jsem si trochu zařvát. Na požádání zašlu adminům na PM nick, zveřejňovat to tu nechci. Jestliže má dost odvahy, tak se ozve sám. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
George [CZ]
|
Zaslal: so srpen 04, 2007 10:46 Předmět: |
|
|
Cau Belo, tak to si teda musel byt pekne *******, pri pohledu na tento text  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: so srpen 04, 2007 11:59 Předmět: |
|
|
Jojo, to jsem teda byl řádně na******. Kdo by nebyl? Přijde si osel a zkazí hru všem, hlavně že on se baví a ještě si při tom stříhá ušima. Vykopnout ho nejde a když s ním zatřepeš, padají hobliny a je slyšet "ýýý-áááááááá".
Pro ETPub existuje skript, který srovnává teamy automaticky, to je dost brutální metoda, ale aspoň skript na upozorňování nevyrovnanosti by se oslům hodil. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: so srpen 04, 2007 13:10 Předmět: |
|
|
Doufam, ze se tu nepise o me
Ja se snazim hrat spravedlive ... _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: po srpen 06, 2007 07:32 Předmět: Ty voe :-)) |
|
|
Tak to je hustý.
Kdo tě tak vytočil Osičko?
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: po srpen 06, 2007 10:12 Předmět: |
|
|
Hehe, Milhausi, ty seš taky dárek Kde se na tom koňovi sedí? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: po srpen 06, 2007 10:18 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | Hehe, Milhausi, ty seš taky dárek Kde se na tom koňovi sedí? |
Když ho chytíš,tak kdekoli.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: po srpen 06, 2007 10:24 Předmět: |
|
|
Eh, máš pravdu. Nechytím, takže je to jedno . Taky doufám, že jsi to nikde neukrad, že jsi toho zgerba vytvořil sám po proflámované noci . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: po srpen 06, 2007 13:57 Předmět: :O(( |
|
|
osicko z toho si nic nedelej bud rad ze jsi to na konec prezil:O))
ja jsem se taky ozval pak jsem poslouchal chvilku nejaky nadavky a na zaver vseho jsem dostal varovani za sk ktery vubec nebylo ale hlavne ze si chlapec ulevil s tim jeho level 3 :O) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: po srpen 06, 2007 14:01 Předmět: Re: :O(( |
|
|
Drice napsal: | osicko z toho si nic nedelej bud rad ze jsi to na konec prezil:O))
ja jsem se taky ozval pak jsem poslouchal chvilku nejaky nadavky a na zaver vseho jsem dostal varovani za sk ktery vubec nebylo ale hlavne ze si chlapec ulevil s tim jeho level 3 :O) |
Čau Drice.A ten warn ti dal kdo prosímtě?
Nějakej trouba ne?
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: po srpen 06, 2007 19:06 Předmět: Re: :O(( |
|
|
jojo presne tak ale ja mu to nedaruju  |