Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: so leden 20, 2007 22:43 Předmět: VOTOVANÍ |
|
|
Zdar borci, udelejte s tim pls neco. Fur se jen votuje dokola a dokola neslo by treba omezit na level 1 ? nebo jen omezit pocet votů. tnx Jec. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: ne leden 21, 2007 00:31 Předmět: Re: VOTOVANÍ |
|
|
jecm!nek napsal: | Zdar borci, udelejte s tim pls neco. Fur se jen votuje dokola a dokola neslo by treba omezit na level 1 ? nebo jen omezit pocet votů. tnx Jec. |
chce to kontaktovat Alse, rikal, ze s tim neco udela, kdyz jsem s nim naposled mluvil _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
doktor Level4

|
Zaslal: po leden 22, 2007 18:15 Předmět: odpověd |
|
|
Mno vote je jako bylo před tim že kdo nehlasuje souhlasí,volba kampaně je jen tehdy když běží základní kampan (long) pokud ovšem neotevře 1vl4 votování !ev-!dv snad to postačí ,pokud ovšem není přítomen 1vl4 tak se musí zvolená kampan dohrát do konce,po každé speco kampani auto load long  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rapy (CZ) Level3

|
Zaslal: út leden 23, 2007 12:49 Předmět: |
|
|
To votování mě taky leze na nervy,když je kampaň tak ať se dohraje. _________________ Rapy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: út leden 23, 2007 19:09 Předmět: Muff |
|
|
bohužel s votením je v poslední dobou docela problém. Na Regnetu je rozhodně z čeho vybírat a mě osobně nebaví celý den (a že tu dokážu vydržet někdy dlouho ) točit jen klasické long tažení. Nicméně se najdou hráči, kteří vpodstatě nechtějí hrát něco jiného než klasické mapy. Nic proti votění, je v pohodě, nicméně pokud někdo 5x za sebou votuje o té jedné a té samé věci, tak ten to hraní dokáže pěkně znechutit těm ostatním. Nedávno se nám stalo, že jsme si po dohráni longu odvotili long2.. v půlce první mapy long2 to někoho přestalo bavit a neustále votil long1.. a asi po třetím pokusu, když už ne všechny bavilo mačkat F2 to prošlo zpět na long.. takže pár lidí si odešlo dát pauzu, přiznám se včetně mě. _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: út leden 23, 2007 20:20 Předmět: Re: Muff |
|
|
Diloph napsal: | bohužel s votením je v poslední dobou docela problém. Na Regnetu je rozhodně z čeho vybírat a mě osobně nebaví celý den (a že tu dokážu vydržet někdy dlouho ) točit jen klasické long tažení. Nicméně se najdou hráči, kteří vpodstatě nechtějí hrát něco jiného než klasické mapy. Nic proti votění, je v pohodě, nicméně pokud někdo 5x za sebou votuje o té jedné a té samé věci, tak ten to hraní dokáže pěkně znechutit těm ostatním. Nedávno se nám stalo, že jsme si po dohráni longu odvotili long2.. v půlce první mapy long2 to někoho přestalo bavit a neustále votil long1.. a asi po třetím pokusu, když už ne všechny bavilo mačkat F2 to prošlo zpět na long.. takže pár lidí si odešlo dát pauzu, přiznám se včetně mě. |
je dobre, ze Als pridal nove mapy, ja osobne je neznam, tudiz je dobry aby se zacali hrat vic, nez klasicky, aby se to naucilo co nejvic lidi, pak se stane, ze si "stamgasti" regnetu votnou neco jinyho nez kasicky long a ostatni nebudou vedet vo co go _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Als Site Admin
|
Zaslal: st leden 24, 2007 07:47 Předmět: Re: Muff |
|
|
Diloph napsal: | Nedávno se nám stalo, že jsme si po dohráni longu odvotili long2.. v půlce první mapy long2 to někoho přestalo bavit a neustále votil long1.. a asi po třetím pokusu, když už ne všechny bavilo mačkat F2 to prošlo zpět na long.. takže pár lidí si odešlo dát pauzu, přiznám se včetně mě. |
Ale, presne tohle je uz par dni vyresene. Pri zmene kampane z klasicke na libovolny shortX ci longX, dojde k zablokovani hlasovani o zmene kampane. Hraci level4 to navic muzou ovladat prikazy !ev (enable voting) a !dv (disable voting) a to i v klasicke kampani. Po dohrani jakekoliv kampane se votovani opet automaticky zapne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: st leden 24, 2007 23:03 Předmět: hm |
|
|
parada jste makáči
uz se tesim. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: pá leden 26, 2007 21:30 Předmět: votování dle mě vyřešeno... |
|
|
super Alsi! Já vím, všiml jsem si, že něco nového se ve votění už pár dní událo. To co jsem uvedl byl příklad, kdy to zašlo do extrému. Tohle je elegantní, automatické řešení včetně doplňkového zapnout/vypnout. Tě musím pochválit!  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Cammmofalgue
|
Zaslal: so únor 10, 2007 16:36 Předmět: LeveL |
|
|
To je všechno fajn chlapi(y), ale já stejně votovat nemůžu.... udělejte s tím něco please thx  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Moncicak
|
Zaslal: út únor 13, 2007 21:44 Předmět: |
|
|
souhlasím s tím, že když je kampaň načnutá, že se má dohrát! |
|
Návrat nahoru |