Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
edy(cz)
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 14:10 Předmět: Punk Buster |
|
|
Lidi prosim vás , po delsi době jsem se dostal ke hrani a ted me to maximalně po 2 minutach vyhodí a napise to ze me vyhodi PB a pak to doslova napise..... : "Violation (IGNORING QUERIES) # 9006"
co to jako ma znamenat ja uz na to nemam nervy vzdycky mam problem s tim PB dejte to pryč . ....ne ale tak co s tim poradte nekdo prosim? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
STANIC
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 14:22 Předmět: |
|
|
NO MĚ TO DĚLÁ ÚPLNĚ TO SAMÉ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kozmen
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 16:08 Předmět: |
|
|
me taky. Nemate nahodou taky Win Vista? Ja bych videl problem v nich. ti co maj XP tak hrajou v pohode Zrejme nova aktualizace punkbusteru. Ja ji nainstaloval a stejne nic  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt červen 26, 2008 18:31 Předmět: |
|
|
no me to dela taky ode dneska od rana a mam XP tak nevim???....zrovna jsem se chtel taky zeptat a koukam ze nejsem sam tak to je v necem:(( |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fuggas
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 18:52 Předmět: |
|
|
Taky me to tam nechce, tak koumejte, at vim co s tim mam delat.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
edy(cz)
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 21:42 Předmět: |
|
|
taky me to zaclo az dneska vcera sem tam byl este na pohodu ale dneska uz ne a mam XP...kdyz sem to zkousel asi po 3. tak mi to napsalo nejakej problem a stranku (http://www.evenbalance.com/) tam sem si nasle nejakou aktualizaci a stahl sem to a ulozil do slozky ET ale stejne me to vyhazuje tak vazne netusim co s tim nic jinyho sem tam nenasel... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kozmen
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 08:19 Předmět: |
|
|
wertyz napsal: | http://www.enemyterritory.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=415 |
tak presne podle toho navodu sem to delal vcera a neslo to. Jen sem tam nedal ten soubor pbcl.cfg. Dnes sem ho tam pridal a ET mi (snad) bezi jak ma. Dikes za navod. Myslim, ze je to funkcni. Nezapomente na ten pbcl.cfg |
|
Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: pá červen 27, 2008 13:30 Předmět: |
|
|
Kozmen napsal: | wertyz napsal: | http://www.enemyterritory.sk/modules.php?name=News&file=article&sid=415 |
tak presne podle toho navodu sem to delal vcera a neslo to. Jen sem tam nedal ten soubor pbcl.cfg. Dnes sem ho tam pridal a ET mi (snad) bezi jak ma. Dikes za navod. Myslim, ze je to funkcni. Nezapomente na ten pbcl.cfg |
np, jinak jsou i jiny "specialni" chyby pb, ze se posere a musi se opravit, je na to taky jistej program, kterej ty chyby najde a opravi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá červen 27, 2008 15:45 Předmět: |
|
|
Laskavě si už odinstalujte a smažte ty h4x0rZský softy a budete v pohodě !
Díky, Werty, za ten odkaz. PB_security pomohlo (Vista 32bit Home Premium).
Trochu jsem to zkoumal a jestli jsem to správně pochopil, tak Violation #9006 znamená, že PunkBuster opakovaně padá a to ať už z důvodu nedařícího se autoupdate nebo kolizí s jiným programem. Evenbalance oficiálně uvádí, že PB koliduje s RAMDiskXP a podobnými programy a taky s TrueCryptem. V souvislosti s RAMDiskemXP jsem taky našel problémy uživatelů, kteří mají nainstalovánu virtuální CD/DVD mechaniku z programů jako je VirtualDisc nebo Alcohol120%. Tohle se dá řešit odpojením (unmount) všech obrazů disků, nebo začít používat DaemonTools, který s PB nekoliduje.
Jak už Wertyz napsal výše, ani PunkBuster není dokonalý a jistě všichni pamatujete na aktualizaci ze začátku roku a Game Integrity Violation. Vše ale bylo rychle vyřešeno (5 dnů) a jestliže se i v tomto případě jedná o chybu PB (o čemž pochybuji, protože poslední aktualizace klienta je z 27.5.2008 a serveru 23.6.2008), bude náprava určitě velmi rychlá. Většina problémů s PB je sice způsobena neznalostí jeho použití a nastavení, ale opravdu to začíná být velmi složité a nepřehledné. Ještě asi před třemi týdny jsem načapal docela zkušeného hráče, který se snažil updatovat PB pomocí PWeb.com .
Co se Windows Vista týče, největší problém vidím v docela markantním poklesu FPS (-20 až -50) a nemožnosti vypnutí akcelerace myši, ale jinak to při správném nastavení (tzn. spouštění jako administrátor a povolení služeb PB) běhá bez problémů. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
edy(cz)
|
Zaslal: pá červen 27, 2008 17:49 Předmět: |
|
|
tak lidi dneska sem to zkusil a slapen to bez problemu tak to uz asi nejak dali dohromady od vcerejska sem s tim nic nedelal takze to neni ve me myslim ze by to melo slapat tak vsem hodne zdaru a GL |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: pá červenec 04, 2008 10:28 Předmět: |
|
|
Smazat a nahrát znova a nezapínat punkbustera :::: rada nad zlato ::::  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Witus_CZ
|
Zaslal: pá červenec 11, 2008 16:39 Předmět: |
|
|
Tak jsem se včara po dlouhý době přihlásil, že si s váma zase zastřílim a... Od cca 10.00 do cca 14.00 žádnej problém. Když jsem se připíchl v noci cca kolem jedny, tak už me ten zasr..anej PB začal vykopavat. Strávil jsem nad tim tři hodiny, další dvě dneska kolem poledne a nic. Několikrát jsem zopakoval výše uvedený postup, několikrát reinstaloval hru a pořád mě kope ven. Na platformě Win XP mu to trvá asi pět minut než mě vykopne, na MAC OSX asi deset, ale dycky to má stejnej konec. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: so červenec 12, 2008 08:54 Předmět: |
|
|
Witus_CZ napsal: | Tak jsem se včara po dlouhý době přihlásil, že si s váma zase zastřílim a... Od cca 10.00 do cca 14.00 žádnej problém. Když jsem se připíchl v noci cca kolem jedny, tak už me ten zasr..anej PB začal vykopavat. Strávil jsem nad tim tři hodiny, další dvě dneska kolem poledne a nic. Několikrát jsem zopakoval výše uvedený postup, několikrát reinstaloval hru a pořád mě kope ven. Na platformě Win XP mu to trvá asi pět minut než mě vykopne, na MAC OSX asi deset, ale dycky to má stejnej konec. |
Napiš za co te to kope... _________________ Anton je mrtev ať žije ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|