Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

SK a OMLUVA pro Max_Cz
Jdi na stránku 1, 2  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hobit
Level3
Level3


Založen: 10.5.2007
Příspěvky: 162

PříspěvekZaslal: st září 19, 2007 23:46    Předmět: SK a OMLUVA pro Max_Cz Citovat

Povedly se mi vcera dve veci.
1) Jako alik jsem na radaru daval miny k axis spawnu, coz mozna nekteri jeste za SK nepovazuji. Ale krom toho jsem se kolem spawnu ochomejtal, coz uz SK je. Sorry
2) Bylo mym zvykem, jako admin, dodrzovat upozorneni>warn>kick. Pripadne vynechat upozorneni, pokud dotycny vi, jak to na Regnetu chodi a dat mu rovnou warn. Vcera jsem Max_Cz dal rovnou kick, za coz se Max_Cz OMLOUVAM. Na foru neni registrovany, tak pokud ho nekdo znate, dejte mu vedet.

Rozhod jsem se nevyuzivat a nezneuzivat sveho admin levelu. Reseni sveho nebo ciziho prohresku mi bere chut do hry. Mit level 0 je pro apetit to nejlepsi. Uz zadne reseni SK, TK, vulgarismu a vybalancovani tymu. Bud ta spravna herni atmosfera na serveru je nebo to resi disconnect.

La, Dilo, Mik: nehodlam dotahnout ty pravidla, tak se toho nekdo chytte. Staci vyhazet me vylevy a nechat jen fakta.
_________________
"Anton na hrad" ;o)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fuggas



Založen: 4.8.2007
Příspěvky: 47
Bydliště: socka z Railgunu

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 00:52    Předmět: Citovat

No, co tady ctu, tak docela samy malichernosti.. asi bych to na tvym miste smazal z hlavy. Na kick je myslim Max uz zvyklej a na miny kolem spawnu si snad jeste nikdo nestezoval, spis je umeni se tam s engem dostat a par jich rozmistit (obvzlast s malym XP).
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Max_Cz



Založen: 20.9.2007
Příspěvky: 314

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 01:43    Předmět: vcerejsi kopacky pro maxe:) Citovat

Jo v pohode akorat skoda ze zrovna v tom nejlepsim vcera me to vyjmecne fakt slo ale jestli je jen docasnej tak OK ale docela sem se fakt divil za ten kick byl to muj prvni airstrike kterej me blbe ulit a hned kick bez zadnyho varovani to byla trosku prehnana reakce hlavne sem si dal fielda jen na chvilku ze sem mel blbej ping a neslo me normalne mirit(stacilo jen napsat a hned bych zmenil povolani a uz bych to neopakoval priste trosku vic tolerance) Me by to tak nevadilo ale kdyz date kick me tak ho dostane i princess a ta docela nadava(chtel sem se zeptat jestli by stim neslo neco delat smerovat to jenom na me ona ma jinou ip jen sme jen u stejnyho poskytovatele a jakmile dostanu kick tak ona ho ma taky a vy to pak neposlouchate:)) Ps:co tim myslis ze sem na to zvyklej dostal sem ho podruhy v zivote a vzdycky za smolnejch okolnosti!!!!!

Naposledy upravil Max_Cz dne čt září 20, 2007 09:11, celkově upraveno 3 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fuggas



Založen: 4.8.2007
Příspěvky: 47
Bydliště: socka z Railgunu

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 02:00    Předmět: Citovat

Tak sorrac, myslim, ze kdys si ho nedavno od nekoho dostal, tak sem zrovna hral. Je to asi shoda nahod Wink
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Max_Cz



Založen: 20.9.2007
Příspěvky: 314

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 02:37    Předmět: Citovat

Jo a k tomu jak si ujasnit zpusob hry tak by to chtelo jen 3-4 adminy ktery v tom maj uplne jasno jakym smerem to chtej mit hozeny stacilo aby si urcili presny pravidla hry a tech se bez milosti drzet at si ty kterejm se to nelibi pobrekavaj jak chtej ne ze jeden admin toleruje todle a druhej za to sami da hned kick chtelo by to sjednotit pravidla a urcit par spolehlivejch lidi co je budou hlidat takhle me pripada ze je skoro kazdej admin a abych se bal neco udelat(treba minule sem dostal warn a malem kick jen za to ze sem odmitnul hrat za spojence kdyz se adminoj zdalo ze axis sou moc silny tak me bez ptani hodil do druhyho tymu a kdyz sem se vratil dostal sem warn takhle si fungovani admina nepredstavuju jo uz vidim hlasky max starej prebihac ale abych ujasnil proc menim obcas tymy tak proto ze rad hraju rad s nekym kdo vy co to je teamwork bohuzel to vedi ti co uz maj neco nahrano ale ja nemam nervi hrat s nekym kdo dela furt stejny chyby aniz by se aspon trosicku ponaucil a sere to furt stejne pak me to fakt nebavi(obzlast kdyz shuffle nikdo moc asi nezna a ani nepraktikuje i kdyz je evidentne videt ze druhej tym neni schopnej neco uhrat TO BYSTE MELI RESIT ADMINI VYVAZENOST TYMU, PLYNULOST HRY BEZ SK A BYLO BY TO BEZ PRUDENI) obdivuju toho kdo s takovym tymem vydrzi odehrat celou kampan ja na to nemam sice blbej zpusob vyberu tymu ale kdyz mam s nekym hrat par hodin tak to ten nekdo musi aspon trosku umet aby me to snim bavilo sem schopnej ustat hodne jen ne nesehranej tym a myslete si o tom co chcete ale tak to je ikdyz je to pro nekoho trapny prebihani ja si tu hru chci uzit prece jenom to nejakou dobu da nez se dohraje kampan a nemam chut se celou dobu nervovat tim ze tym neumi spolupracovat proto chodim tam kde to umej) to je vsechno co k tomu budu komentovat jen reknu Je na vsech aby se pravidla nejak sjednotily a dodrzovali jakym zpusobem to udelat uz si musime urcit vsichni a jednotne! Ps:uff to dalo nez sem se vykecal ale dopadlo to trosku zasek po brcku pred spanim:))) Ps:proc to tady vsechno tak do podrobna rozebiram znam nazory nektejch hracu regnetu na muj zpusob hry tak jim to chci objasnit do ted sem nemel chut nejak se k tomu vyjadrovat ale kdyz je tady to forum tak to aspon vsem vysvetlim stejne si budou myslet svoje ale aspon si muzu rict ze z mi strany snaha byla:)

Naposledy upravil Max_Cz dne čt září 20, 2007 09:11, celkově upraveno 2 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fuggas



Založen: 4.8.2007
Příspěvky: 47
Bydliště: socka z Railgunu

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 02:53    Předmět: Citovat

njn, kazdej by radsi hral v tom silnejsim tymu..
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Max_Cz



Založen: 20.9.2007
Příspěvky: 314

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 03:07    Předmět: Citovat

PROSIM ZADNY PREHNANY REAKCE JE TO JEN MUJ OSOBNI NAZOR NA VEDENI SERVERU TAK ME MOC NENADAVEJTE DIKY(uz sem se kvuli tomu vyprudil i s princess ze to vidi jinak nez ja ze bych se mel chovat jinak prej hraju obcas dost bezohledne a ze si ty keci na me zaslouzim ale je to jen otazka nazoru na zpusob vedeni hry hlavne jak kdo vidi SK ( nedej boze kdyz si nekdo dovoli vzit panzu to se muzou urcity lidi .....muj nazor ale je ze to je zbran jako kazda jina pak se muze rovnou fieldi a panzi zakazat vsechno ma svi pro a proti) muj styl je dost sveraznej ale po 2 letech hrani et ho uz asi nezmenim:))) ja to vidim takhle vy treba zase jinak ALE KDYZ NEJSOU PRESNY HRANICE CO SE MUZE A CO NE TAK JE TO VSECHNO OTAZKA POHLEDU A BOHUZEL SE KOUKA POKAZDY NEKDO JINEJ SE SVIM UHLEM POHLEDU A TO JE PAK TEZKY!

Naposledy upravil Max_Cz dne čt září 20, 2007 09:11, celkově upraveno 4 krát.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Fuggas



Založen: 4.8.2007
Příspěvky: 47
Bydliště: socka z Railgunu

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 03:30    Předmět: Citovat

jj, viz nekonečný debaty o tom, co se tady na serveru považuje za spawnkilling - co člověk to názor. I když nebejt panzera (mortara) a fieldů, nejspíš by se to nikdy neřešilo.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Desertstorm
Level4
Level4


Založen: 29.8.2007
Příspěvky: 545
Bydliště: Zbiroh

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 06:06    Předmět: Citovat

K tomu SK,vcera jsem po tydnu chvilku hral a rekl bych,ze uz je to vcelku v pohode.Az na jednoho hrace, kterej ale podle mne jen ujel,bylo vse v pohode.Jo bylo par lidi, co meli problem s panzou v chodbicce v goldrushi na pevnem spawnu axis,ale kempil tam kulomet,takze pokud tam kempi kulomet,dovoluji si oznamit,ze to neni SK.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Desertstorm
Level4
Level4


Založen: 29.8.2007
Příspěvky: 545
Bydliště: Zbiroh

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 06:09    Předmět: Citovat

Jeste dodam,ze nez se dohadovat jestli nekdo ujede vic nebo min bych radsi jen hral s cistou hlavou,lip se soustredim na hru a je to pak zabava.Protoze vic nez SK se tam nekdy resi co je SK a co ne a nehraje se.nekdy mam chut za to dat mute,ale nemyslim,ze je to to spravne.Takove dohady kazi lidem hru.Staci, kdyz nekdo upozorni a admin se na nej mrkne.Diky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
princess cz



Založen: 21.7.2007
Příspěvky: 209
Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 12:04    Předmět: Citovat

jj..kazdej ma jinej nazor na SK a max ma pravdu s tim,ze by se mely urcit zavazny pravidla a hlavne pravidla pro KAZDYHO.....jinak s tim kick pro maxe,fakt me to pak stve,kdyz si chci jit vecer zahrat a zjistim,ze sem byla kicknuta a to presto,ze sem celej vecer nebyla ani dom...takze pls,dejte maxoj klidne warny(nemyslim to ve zlym),ale hlavne ne kick....diky Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jecm!nek



Založen: 20.1.2007
Příspěvky: 135
Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 15:33    Předmět: Citovat

Hoj Princess
ja jsem s Prokim na jedne IP, nedavno jsem s nim taky letel... On dal SK - blb Very Happy ...



Max_Cz napsal:
Jo a k tomu jak si ujasnit zpusob hry tak by to chtelo jen 3-4 adminy ktery v tom maj uplne jasno jakym smerem to chtej mit hozeny stacilo aby si urcili presny pravidla hry a tech se bez milosti drzet....;


HOj Maxi, myslim ze neco takoveho "jadro adminu" tu urcite funguje, nebudu jmenovat, ale (Mik, Dilo, Bela, Tox, Je..., a dalsi) maji na SK v souvislosti na mapu dost stejnej nazor a podle me se snazi vykonavat FCI peclive. Je jasny ze jim taky neco utece... nejsme admin-boti ale...

.. jen jsem chtel abys vedel ze to (3-4 adminy ktery v tom maj uplne jasno jakym smerem to chtej mit hozeny) tady je .

cus ve hre ..
jo a tesim se do hry na team-play...
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LaCunda
Level4
Level4


Založen: 15.6.2007
Příspěvky: 935
Bydliště: Ostrava, Praha

PříspěvekZaslal: čt září 20, 2007 22:44    Předmět: Citovat

Max_Cz napsal:
Jo a k tomu jak si ujasnit zpusob hry tak by to chtelo jen 3-4 adminy ktery v tom maj uplne jasno jakym smerem to chtej mit hozeny stacilo aby si urcili presny pravidla hry a tech se bez milosti drzet at si ty kterejm se to nelibi pobrekavaj jak chtej ne ze jeden admin toleruje todle a druhej za to sami da hned kick chtelo by to sjednotit pravidla a urcit par spolehlivejch lidi co je budou hlidat takhle me pripada ze je skoro kazdej admin a abych se bal neco udelat(treba minule sem dostal warn a malem kick jen za to ze sem odmitnul hrat za spojence kdyz se adminoj zdalo ze axis sou moc silny tak me bez ptani hodil do druhyho tymu a kdyz sem se vratil dostal sem warn takhle si fungovani admina nepredstavuju jo uz vidim hlasky max starej prebihac ale abych ujasnil proc menim obcas tymy tak proto ze rad hraju rad s nekym kdo vy co to je teamwork bohuzel to vedi ti co uz maj neco nahrano ale ja nemam nervi hrat s nekym kdo dela furt stejny chyby aniz by se aspon trosicku ponaucil a sere to furt stejne pak me to fakt nebavi(obzlast kdyz shuffle nikdo moc asi nezna a ani nepraktikuje i kdyz je evidentne videt ze druhej tym neni schopnej neco uhrat TO BYSTE MELI RESIT ADMINI VYVAZENOST TYMU, PLYNULOST HRY BEZ SK A BYLO BY TO BEZ PRUDENI) obdivuju toho kdo s takovym tymem vydrzi odehrat celou kampan ja na to nemam sice blbej zpusob vyberu tymu ale kdyz mam s nekym hrat par hodin tak to ten nekdo musi aspon trosku umet aby me to snim bavilo sem schopnej ustat hodne jen ne nesehranej tym a myslete si o tom co chcete ale tak to je ikdyz je to pro nekoho trapny prebihani ja si tu hru chci uzit prece jenom to nejakou dobu da nez se dohraje kampan a nemam chut se celou dobu nervovat tim ze tym neumi spolupracovat proto chodim tam kde to umej) to je vsechno co k tomu budu komentovat jen reknu Je na vsech aby se pravidla nejak sjednotily a dodrzovali jakym zpusobem to udelat uz si musime urcit vsichni a jednotne! Ps:uff to dalo nez sem se vykecal ale dopadlo to trosku zasek po brcku pred spanim:))) Ps:proc to tady vsechno tak do podrobna rozebiram znam nazory nektejch hracu regnetu na muj zpusob hry tak jim to chci objasnit do ted sem nemel chut nejak se k tomu vyjadrovat ale kdyz je tady to forum tak to aspon vsem vysvetlim stejne si budou myslet svoje ale aspon si muzu rict ze z mi strany snaha byla:)


Ahoj Maxi...
tak prvnew k tem pravidlum...uz se na nich pracuje a BUDOU...admini 3 a 4 lvl se uz jakz takz nejakym zpusobem domluvili ,takze o to strach nemej Wink
3-4 admini se stejnym pohledem... ono nas tu je vic se stejnym pohledem na et na regnetu...
K tomu warnu za prebihani...tak ten jsi dostal ode me.priznavam se k nemu a stojim si za nim. dostal jsi ho na siwe. na radaru jsi hral za amiky a poradne ste nas nemce drtili, potom na siwe jste pomalu nebyli schopni zabrat old city a ty jsi proste prebeh k nemcum...na to jsem ti minimalne dvakrat napsal, at se vratis, kdyz jsi mi ani neodpovedel, tak jsem te proste prehodil, na cez ty jsi, dle meho nazoru, vylozene drze prebeh zase...to uz jsem nevydrzel s nervama a ten warn jsem ti dal a myslim, ze sis ho zaslouzil... sam jsi napsal:"...TO BYSTE MELI RESIT ADMINI VYVAZENOST TYMU..." a presne tohle jsem se v tu chvili snazil resit... ja vim, ze kolikrat je proste tezke hrat za ten slabsi tym...ja to znam, taky kvuli toho CASTO prebiham a snazim se to balancovat a taky me to nebavi, ale jednou mi byla ta prava sverena, abych se o ten server pomahal starat a choval se tak, aby se na nem dobre hralo, tak to proste zkousnu...a ze mam po tom skore 17/42...no a co, na pristi mape je to treba zase naopak...hlavni je si zahrat a pobavit se a aby ze hry meli neco vsichni, ne jenom jeden tym nebo dokonce par jedincu... ses v slabsim tymu, tak se vic snaz...navic, ty jsi zrovna hodne silny hrac a svym prebehem jsi zbavil aliky poslednich sanci...nevim, co vic k tomu dodat, pust se do me Wink
_________________
"Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe"
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hobit
Level3
Level3


Založen: 10.5.2007
Příspěvky: 162

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 02:44    Předmět: Citovat

Pocitam, ze ban je na etkey a ip dohromady vazan zamerne. Als to takhle asi ma s bananama jednodussi. Ale ma to sve klady i zapory.
Kladem je solidarita, kterou k sobe musi mit lidi, schovani za jednou verejnou ip. Jejich chovani ovlivni ostatni. (treba Jecminek co doplatil na Prokinka)
Zaporem budiz, kdyz se Hobit unahli a doplati na to nejen Max, ale i Princess. Takze se Princess omlouvam i tobe a jako odskodneni mi muzes na potkani vyskrabat oci. (branit se nebudu, ale nebude mne lehke potkat)

Abych ty pravidla nenechal jen na !La, po te co jsem si sam ET znechutil, tak jsem k SK zalozil tohle vlakno: http://et-stats.regnet.cz/forum/viewtopic.php?t=101
_________________
"Anton na hrad" ;o)
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
princess cz



Založen: 21.7.2007
Příspěvky: 209
Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )

PříspěvekZaslal: pá září 21, 2007 11:07    Předmět: Citovat

Zaporem budiz, kdyz se Hobit unahli a doplati na to nejen Max, ale i Princess. Takze se Princess omlouvam i tobe a jako odskodneni mi muzes na potkani vyskrabat oci. (branit se nebudu, ale nebude mne lehke potkat)

radsi ne,jsem prece jemna divka a na skrabani ja nejsem,to te radsi sejmu panzou Very Happy Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com