Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
(CZF) tronix

|
Zaslal: st září 24, 2008 21:42 Předmět: |
|
|
Měnim Warny za lékárničky 10/1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt září 25, 2008 07:56 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Měnim Warny za lékárničky 10/1 |
Když mi dáš deset lékarniček dostaneš jeden warn? To zní výhodně! Dobře, jsme domluvený...  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: čt září 25, 2008 20:53 Předmět: |
|
|
Dostáváš 1/10 lékárničky .) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 15:10 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | To mistake: hele novej login a jak to jde přispívat na forum )))
Když nemám blbou náladu tak si najdu jiný dveře a když ji mám blbou tak už mě pěkně se... Ale většinou se Tě pak snažim najít po celý mapě a mám z toho pr... takže mě to tolik nevadí když to nejsou arty což u Tebe není ta hlavní zbraň to je ale slov
k dalšímu
To Castrol: Cituji z příspěvku Dila v jiném tématu http://et-stats.regnet.cz/forum/viewtopic.php?t=208 )))Tak udělej nějakou neplechu a máš warn hned Zrovna z tvý grupy mi to připomělo Castróla.. ten dostal za prasárny warn ode mě, pár minut poté dostal od někoho jiného druhý warn.. on si je vesele smáznul a hrál dál... prostě jeliman. K tomu není co dodat Castrole To co se nelíbí tobě nedělej ostatním ))))
To Diloph: půlka lidí jo půlka ne podle toho jakej server
To Stanič: vra't se k fieldovi prosím
To Witus: pravdu díž
Tak jsem to tu shrnul neměl jsem co dělat  | Važeni a mily pišete o mě že jsem nervozni,ale to mužu byt jenom zvas,poněvadž již sem se vyjadřil v jinem tematu.Mě obvinujete z prasaren,ale co to je???????Vidite tady někde že bych ja psal že mi sk vadi????????Ba naopak.Co hraji na etpro modech tak tam je to zcela normalni jev a jak vidim hrat mistaka tak je to supr etpro hrac poněvadž naučit se krasnej sk panzou da hodně prace. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: st říjen 01, 2008 22:39 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | (CZF) tronix napsal: | To mistake: hele novej login a jak to jde přispívat na forum )))
Když nemám blbou náladu tak si najdu jiný dveře a když ji mám blbou tak už mě pěkně se... Ale většinou se Tě pak snažim najít po celý mapě a mám z toho pr... takže mě to tolik nevadí když to nejsou arty což u Tebe není ta hlavní zbraň to je ale slov
k dalšímu
To Castrol: Cituji z příspěvku Dila v jiném tématu http://et-stats.regnet.cz/forum/viewtopic.php?t=208 )))Tak udělej nějakou neplechu a máš warn hned Zrovna z tvý grupy mi to připomělo Castróla.. ten dostal za prasárny warn ode mě, pár minut poté dostal od někoho jiného druhý warn.. on si je vesele smáznul a hrál dál... prostě jeliman. K tomu není co dodat Castrole To co se nelíbí tobě nedělej ostatním ))))
To Diloph: půlka lidí jo půlka ne podle toho jakej server
To Stanič: vra't se k fieldovi prosím
To Witus: pravdu díž
Tak jsem to tu shrnul neměl jsem co dělat  | Važeni a mily pišete o mě že jsem nervozni,ale to mužu byt jenom zvas,poněvadž již sem se vyjadřil v jinem tematu.Mě obvinujete z prasaren,ale co to je???????Vidite tady někde že bych ja psal že mi sk vadi????????Ba naopak.Co hraji na etpro modech tak tam je to zcela normalni jev a jak vidim hrat mistaka tak je to supr etpro hrac poněvadž naučit se krasnej sk panzou da hodně prace. |
To je pravda ale slusni skilled hraci se obejdou bez sk  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 14:35 Předmět: . |
|
|
Hm. Treba nejsem slusnej A rozhodne uz davno ne skilled  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 14:43 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | [Važeni a mily pišete o mě, že jsem nervozni,ale to mužu byt jenom zvas,poněvadž již sem se vyjadřil v jinem tematu.Mě obvinujete z prasaren,ale co to je???????Vidite tady někde že bych ja psal že mi sk vadi????????Ba naopak.Co hraji na etpro modech tak tam je to zcela normalni jev a jak vidim hrat mistaka tak je to supr etpro hrac poněvadž naučit se krasnej sk panzou da hodně prace. |
Stejnej "paradox" jako když někdo chce aby na bot serveru nebyli boti... nemyslíš?
Opět moc píšeš a málo čteš. Tohle je NO TK, NO SK server. Není to nějaká moje rozmařilost, prostě to je pravidlo majitele serveru.. komu to vyhovuje, ten tu hraje, a holt to musí respektovat. Je to tak daný, jsme tu jen na návštěvě, tak se podle toho musíme chovat. Co maj jinde.. je prakticky úplně jedno. Komu se to nelíbí ať jde jinam, ta svoboda si vybrat tu je a je to přeci krásná věc ne? A není problém v dnešní době si založit svůj vlastní server a tam si zavést svoje pravidla. Takhle to udělal Dědek.. vzpomínám na něj, byl to fajnovej spoluhráč. _________________ dilo(cz), lolín
Naposledy upravil Diloph dne pá říjen 03, 2008 07:27, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 18:23 Předmět: |
|
|
od kohokoliv jinyho me to tolik nevadi jako od tebe "swinaku" protoze kdokoliv jinej vystreli s panzi,tak nez se mu stihne opet nabit tak ho prijdu killnout ....ale ty strilis s panzi skoro jak ja s rifle a kdyz ti nahodou dojde munice tak si vemes MP40...beru to kdyby jsi si ji zaslouzil,ale ty prijdes zadny XP nic a uz mas u panzi MP40tku
Takze jinak receno souhlasim s dilem
PS:ten granat mas u me furt schovany zabalim ho do rifle:wink: |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: ne říjen 05, 2008 21:27 Předmět: . |
|
|
GRRRRRRRRRRRR .) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 09:21 Předmět: |
|
|
mistake, kua, ja te mam tak rad jako hrace, akorat me pekne seres s tema spawnkilama... takze dokud se budem potkavat na regnetu a ty to budes furt provadet, tak te budu furt warnovat a kickovat ... viz vcera  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: po říjen 06, 2008 11:05 Předmět: :) |
|
|
Vsak ja to chapu La taky te mam rad  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: po říjen 06, 2008 13:09 Předmět: |
|
|
Hlavně že se máte rádi kluci... ať vám to na té společné cestě klape  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: út říjen 07, 2008 13:24 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | mistake, kua, ja te mam tak rad jako hrace, akorat me pekne seres s tema spawnkilama... takze dokud se budem potkavat na regnetu a ty to budes furt provadet, tak te budu furt warnovat a kickovat ... viz vcera  |
Tohle se prece vyresi v sobotu Dame Mistekovi pres hubu a bude.....kdyz si kazdej ulevi za jeho SK, tak to myslim uz neudela,jestli to teda prezije  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út říjen 07, 2008 15:40 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | LaCunda napsal: | mistake, kua, ja te mam tak rad jako hrace, akorat me pekne seres s tema spawnkilama... takze dokud se budem potkavat na regnetu a ty to budes furt provadet, tak te budu furt warnovat a kickovat ... viz vcera  |
Tohle se prece vyresi v sobotu Dame Mistekovi pres hubu a bude.....kdyz si kazdej ulevi za jeho SK, tak to myslim uz neudela,jestli to teda prezije  |
no nevim, tronix rikal, ze je to prej rizek kazdopadne ja to zjistim uz v aute.. . _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: út říjen 07, 2008 16:32 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | Joey napsal: | LaCunda napsal: | mistake, kua, ja te mam tak rad jako hrace, akorat me pekne seres s tema spawnkilama... takze dokud se budem potkavat na regnetu a ty to budes furt provadet, tak te budu furt warnovat a kickovat ... viz vcera  |
no nevim, tronix rikal, ze je to prej rizek kazdopadne ja to zjistim uz v aute.. . |
Hehe...vis kolik nas bude Jo a ne ze La zacnes jako v praglu s panaky.....jinak to bude kratka lan party  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|