|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:14 Předmět: |
|
|
Promiň, Miku. Asi jsem si včera neměl dávat toho posledního panáka. Pak bych tu nenapsal takovouhle kravinu.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:18 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | BELA OSA napsal: | To jsi mě, Miku, docela zklamal, rádoby vtipných a smyslných blbů je tu už spousty, ale že zrovna ty se snažíš mezi ně zapadnout... |
smyslný blb.. Co to je?
Bela Osa co to s tebou je? Uletěl ti papoušek? Mě na tobě zrovna teď mrzí, že tvůj pověstný nadhled a schopnost něco řešit se přetransformoval do pouhého škatulkování do blbů.
Vždyť co si čtu vlákno, tak to Mik podle mě myslel na tu hloupou odpověď admina "co nic neviděl" - což tedy hloupá odpověď je. Mika ale za blba rozhodně nepovažuju. A vtipnej je Mik až běda  |
Nám to na přednáškách říkali proto, aby se člověk nestyděl zeptat. Protože se vlastně nemůžeš sám hloupě ptát na něco, co ti teprve někdo vysvětluje nebo to "objevuješ". Jen ti na to někdo může hloupě odpovědět...třeba pokud do toho moc nevidí či neví o co jde. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:23 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | Promiň, Miku. Asi jsem si včera neměl dávat toho posledního panáka. Pak bych tu nenapsal takovouhle kravinu.  |
V pořádku, jen jsem vůbec nechápal o co jde.
Jsme lidi, to se stane. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:26 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | To jsi mě, Miku, docela zklamal, rádoby vtipných a smyslných blbů je tu už spousty, ale že zrovna ty se snažíš mezi ně zapadnout... |
ooo Dio,uz zase.
Hot,cehy,hot,cehy a repete,a znova a zas.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:27 Předmět: |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Nám to na přednáškách říkali proto, aby se člověk nestyděl zeptat. Protože se vlastně nemůžeš sám hloupě ptát na něco, co ti teprve někdo vysvětluje nebo to "objevuješ". Jen ti na to někdo může hloupě odpovědět...třeba pokud do toho moc nevidí či neví o co jde. |
No ale teorie blbé otázky existuje.. obzvlášť až budeš starší. Aneb ptát se jako já "Beruško moje, neviděla jsi ovladač? a máš ho přitom v ruce"..
Asi něco jako v tom komixu co tam řve field "I need ammo" "I need ammo"  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:30 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | ooó Dilo, ooó Dilo... |
Slyším, copa?  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:33 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | Mik (CZ) napsal: | Nám to na přednáškách říkali proto, aby se člověk nestyděl zeptat. Protože se vlastně nemůžeš sám hloupě ptát na něco, co ti teprve někdo vysvětluje nebo to "objevuješ". Jen ti na to někdo může hloupě odpovědět...třeba pokud do toho moc nevidí či neví o co jde. |
No ale teorie blbé otázky existuje.. obzvlášť až budeš starší. Aneb ptát se jako já "Beruško moje, neviděla jsi ovladač? a máš ho přitom v ruce"..
Asi něco jako v tom komixu co tam řve field "I need ammo" "I need ammo"  |
No to mi připomíná ty veselé příhody na Regnetu... a to se nestalo jen v komixu:oD
Pamatuješ, když jsem pokládal na goldu dolní tankovou barrieru a ještě nebyla postavená? A nebo též když si občas hráčhrající za enga v domění, že je medic hodí dyna a ono ho to neléčí a při nejlepším ho i někdo rovnou zastřelí?;o) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 11:49 Předmět: |
|
|
Diloph napsal: | Desertstorm napsal: | ooó Dilo, ooó Dilo... |
Slyším, copa?  |
to ale nebylo na tebe,prece.Ale uz se tesim,az si spolu zase zahrajem,teda az budu mit taky jednou poradnej internet. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 12:06 Předmět: |
|
|
Mik (CZ) napsal: | No to mi připomíná ty veselé příhody na Regnetu... a to se nestalo jen v komixu:oD
Pamatuješ, když jsem pokládal na goldu dolní tankovou barrieru a ještě nebyla postavená? A nebo též když si občas hráčhrající za enga v domění, že je medic hodí dyna a ono ho to neléčí a při nejlepším ho i někdo rovnou zastřelí?;o) |
No zrovna tahle příhoda by byla dobrá kapitola v tom komixu  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 12:07 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Diloph napsal: | Desertstorm napsal: | ooó Dilo, ooó Dilo... |
Slyším, copa?  |
to ale nebylo na tebe,prece.Ale uz se tesim,az si spolu zase zahrajem,teda az budu mit taky jednou poradnej internet. |
Si dělám srandu, jsi psal ó DIO já to přepsal na ó DILO Jinak žádný rozdíl, jen písmenko... Já se těším až budu mít lepší počítač, internet mám OK  _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st srpen 20, 2008 13:21 Předmět: |
|
|
No vidis,ja to mam naopak,PC nahyckane,ale provider u nas jen jeden,krome O2,takze zadna konkurence a pingy jak cena hoveziho. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kozmen
|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 10:08 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | No vidis,ja to mam naopak,PC nahyckane,ale provider u nas jen jeden,krome O2,takze zadna konkurence a pingy jak cena hoveziho. |
Sry ale co sem kokal na ty tvoje pingy tak koukam ze tam mate hodne drahy hovezi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 11:21 Předmět: |
|
|
Kozmen napsal: | Desertstorm napsal: | No vidis,ja to mam naopak,PC nahyckane,ale provider u nas jen jeden,krome O2,takze zadna konkurence a pingy jak cena hoveziho. |
Sry ale co sem kokal na ty tvoje pingy tak koukam ze tam mate hodne drahy hovezi  |
Ja taky porad kokam,uz si pripadam jak hypous a schizofrenik,zapnu et,vyberu team a tabulator se nezastavi,a nadavam,a nadavam... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 09:34 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Kozmen napsal: | Desertstorm napsal: | No vidis,ja to mam naopak,PC nahyckane,ale provider u nas jen jeden,krome O2,takze zadna konkurence a pingy jak cena hoveziho. |
Ja taky porad kokam,uz si pripadam jak hypous a schizofrenik,zapnu et,vyberu team a tabulator se nezastavi,a nadavam,a nadavam... |
Hm.. já jsem byl nucen přejít na Joudu (O2) Cena nic moc, ale u nás se s Wifinou nečapu a nic jiného tam prakticky není. V paneláku jsem měl kabelovku i s televizí za pár drobnejch, to mi bylo hej. Ale na druhou stranu můžu říct, že je to bezproblémové spojení (stabilnější než ta kabelovka) a co zrušili FUP tak i použitelný a agregace jsem se bál zbytečně Ping taky kvalitní. _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|