Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Egi
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 11:14    Předmět: Citovat

Promiň, Miku. Asi jsem si včera neměl dávat toho posledního panáka. Pak bych tu nenapsal takovouhle kravinu. Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 11:18    Předmět: Citovat

Diloph napsal:
BELA OSA napsal:
To jsi mě, Miku, docela zklamal, rádoby vtipných a smyslných blbů je tu už spousty, ale že zrovna ty se snažíš mezi ně zapadnout...

smyslný blb.. Rolling Eyes Co to je?

Bela Osa co to s tebou je? Uletěl ti papoušek? Mě na tobě zrovna teď mrzí, že tvůj pověstný nadhled a schopnost něco řešit se přetransformoval do pouhého škatulkování do blbů.

Vždyť co si čtu vlákno, tak to Mik podle mě myslel na tu hloupou odpověď admina "co nic neviděl" - což tedy hloupá odpověď je. Mika ale za blba rozhodně nepovažuju. A vtipnej je Mik až běda Twisted Evil

Nám to na přednáškách říkali proto, aby se člověk nestyděl zeptat. Protože se vlastně nemůžeš sám hloupě ptát na něco, co ti teprve někdo vysvětluje nebo to "objevuješ". Jen ti na to někdo může hloupě odpovědět...třeba pokud do toho moc nevidí či neví o co jde.
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 11:23    Předmět: Citovat

BELA OSA napsal:
Promiň, Miku. Asi jsem si včera neměl dávat toho posledního panáka. Pak bych tu nenapsal takovouhle kravinu. Crying or Very sad

V pořádku, jen jsem vůbec nechápal o co jde.
Jsme lidi, to se stane.
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 11:26    Předmět: Citovat

BELA OSA napsal:
To jsi mě, Miku, docela zklamal, rádoby vtipných a smyslných blbů je tu už spousty, ale že zrovna ty se snažíš mezi ně zapadnout...

ooo Dio,uz zase.
Hot,cehy,hot,cehy a repete,a znova a zas. Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 11:27    Předmět: Citovat

Mik (CZ) napsal:
Nám to na přednáškách říkali proto, aby se člověk nestyděl zeptat. Protože se vlastně nemůžeš sám hloupě ptát na něco, co ti teprve někdo vysvětluje nebo to "objevuješ". Jen ti na to někdo může hloupě odpovědět...třeba pokud do toho moc nevidí či neví o co jde.

No ale teorie blbé otázky existuje.. obzvlášť až budeš starší. Aneb ptát se jako já "Beruško moje, neviděla jsi ovladač? a máš ho přitom v ruce".. Cool

Asi něco jako v tom komixu co tam řve field "I need ammo" "I need ammo" Smile
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 11:30    Předmět: Citovat

Desertstorm napsal:
ooó Dilo, ooó Dilo...

Slyším, copa? Laughing
Mik (CZ)
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 11:33    Předmět: Citovat

Diloph napsal:
Mik (CZ) napsal:

No ale teorie blbé otázky existuje.. obzvlášť až budeš starší. Aneb ptát se jako já "Beruško moje, neviděla jsi ovladač? a máš ho přitom v ruce".. Cool

Asi něco jako v tom komixu co tam řve field "I need ammo" "I need ammo" Smile

No to mi připomíná ty veselé příhody na Regnetu... a to se nestalo jen v komixu:oD
Pamatuješ, když jsem pokládal na goldu dolní tankovou barrieru a ještě nebyla postavená? A nebo též když si občas hráčhrající za enga v domění, že je medic hodí dyna a ono ho to neléčí a při nejlepším ho i někdo rovnou zastřelí?;o)
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 11:49    Předmět: Citovat

Diloph napsal:
Desertstorm napsal:
ooó Dilo, ooó Dilo...

Slyším, copa? Laughing

Laughing to ale nebylo na tebe,prece.Ale uz se tesim,az si spolu zase zahrajem,teda az budu mit taky jednou poradnej internet.
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 12:06    Předmět: Citovat

Mik (CZ) napsal:
No to mi připomíná ty veselé příhody na Regnetu... a to se nestalo jen v komixu:oD
Pamatuješ, když jsem pokládal na goldu dolní tankovou barrieru a ještě nebyla postavená? A nebo též když si občas hráčhrající za enga v domění, že je medic hodí dyna a ono ho to neléčí a při nejlepším ho i někdo rovnou zastřelí?;o)

No zrovna tahle příhoda by byla dobrá kapitola v tom komixu Laughing
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 12:07    Předmět: Citovat

Desertstorm napsal:
Diloph napsal:
Desertstorm napsal:
ooó Dilo, ooó Dilo...

Slyším, copa? Laughing

Laughing to ale nebylo na tebe,prece.Ale uz se tesim,az si spolu zase zahrajem,teda az budu mit taky jednou poradnej internet.

Si dělám srandu, jsi psal ó DIO já to přepsal na ó DILO Laughing Jinak žádný rozdíl, jen písmenko... Cool Já se těším až budu mít lepší počítač, internet mám OK Sad
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 20, 2008 13:21    Předmět: Citovat

No vidis,ja to mam naopak,PC nahyckane,ale provider u nas jen jeden,krome O2,takze zadna konkurence a pingy jak cena hoveziho.
Kozmen

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2008 10:08    Předmět: Citovat

Desertstorm napsal:
No vidis,ja to mam naopak,PC nahyckane,ale provider u nas jen jeden,krome O2,takze zadna konkurence a pingy jak cena hoveziho.

Sry ale co sem kokal na ty tvoje pingy tak koukam ze tam mate hodne drahy hovezi Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Desertstorm
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: čt srpen 21, 2008 11:21    Předmět: Citovat

Kozmen napsal:
Desertstorm napsal:

Sry ale co sem kokal na ty tvoje pingy tak koukam ze tam mate hodne drahy hovezi Smile

Ja taky porad kokam,uz si pripadam jak hypous a schizofrenik,zapnu et,vyberu team a tabulator se nezastavi,a nadavam,a nadavam...
Diloph
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: pá srpen 22, 2008 09:34    Předmět: Citovat

Desertstorm napsal:
Kozmen napsal:
Desertstorm napsal:

Ja taky porad kokam,uz si pripadam jak hypous a schizofrenik,zapnu et,vyberu team a tabulator se nezastavi,a nadavam,a nadavam...

Hm.. já jsem byl nucen přejít na Joudu (O2) Sad Cena nic moc, ale u nás se s Wifinou nečapu a nic jiného tam prakticky není. V paneláku jsem měl kabelovku i s televizí za pár drobnejch, to mi bylo hej. Ale na druhou stranu můžu říct, že je to bezproblémové spojení (stabilnější než ta kabelovka) a co zrušili FUP tak i použitelný a agregace jsem se bál zbytečně Very Happy Ping taky kvalitní.
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Dotazy a připomínky Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: