Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: st leden 21, 2009 20:55 Předmět: Kozmen je borec:-) |
|
|
tak chci tady jenom zareagovat na to ze jsem dneska dostal kick......poprve vzivote:-) a jeste ktomu jsem nedostal ani jeden warn no hruza Kozmene fakt ses borec......jako za to ze jsem na goldu trikrat sejmul u schodu vic hracu panzou neznamena ze to je SK nebo hranice sk konci az nahore na moste????
a to jsem si o tobe Kozmene myslel ze ses vpohode.....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: st leden 21, 2009 21:03 Předmět: :) |
|
|
Ja to rikal Kozyven  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kozmen
|
Zaslal: st leden 21, 2009 21:15 Předmět: |
|
|
dostanu od tebe dvakrat panzou kdyz vylezam tak se na me nezlob. SK to byl jak prase, a warn sem ti samozrejme dal ale napsal sem institut blbe ponevadz tam mas vykricnik.A pak vylezu ze sepawnu a zase panza. Tak byl rovnou kick. Samo Mistejk uz toto velice dobre zna
Sem cekal ze tu budes brecet, ale kdybys nedelal voloviny s panzou, tak bys zjistil ze to byla po dlouhy dobe dobra hra. (allies dovezli zlato 20 s pred koncem). Ale jak tu mnozi uz psali tak Regnet se stava posledni dobou nehratelnym, a to diky tem jako si ty(skvelej hrac a rupne mu v bedne a pere to panzou ci artou do spawnu) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: st leden 21, 2009 21:23 Předmět: |
|
|
tak za prve....jdu to sem napsat pac jsem se nemohl dostat do hry abych si to stebou vyrikal
za druhe...jedna panza byla dost u chodby,ale ta druha byla ke schodum a ta treti byla az od schodu ze zhora od naboju a doletela zase ke schodum dolu
a za treti je tam jeste jeden vychod a co jeden dokonce dva.......takze sorry ale tohle nepochopim |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kozmen
|
Zaslal: st leden 21, 2009 21:45 Předmět: |
|
|
Jestli si za tu dobu co to hrajes nepochopil, ze ta panza tam neparti, tak uz se to pochopit ani nesnaz a proste to nedelej pls. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 00:49 Předmět: |
|
|
jen se zeptam....kdyz muj nick obsahuje vykricnik tak nemuzu dostat warn? nebo jsem to spatne pochopil?
a jestli je to tak....proc si me vic neupozornil ja nejsem zadnej SKkiller je pravda ze si obcas vemu panzu,ale na spawn nestrilim.......... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 01:03 Předmět: |
|
|
Kozmen napsal: |
dostanu od tebe dvakrat panzou kdyz vylezam tak se na me nezlob. SK to byl jak prase, a warn sem ti samozrejme dal ale napsal sem institut blbe ponevadz tam mas vykricnik.A pak vylezu ze sepawnu a zase panza. Tak byl rovnou kick. Samo Mistejk uz toto velice dobre zna
Sem cekal ze tu budes brecet, ale kdybys nedelal voloviny s panzou, tak bys zjistil ze to byla po dlouhy dobe dobra hra. (allies dovezli zlato 20 s pred koncem). Ale jak tu mnozi uz psali tak Regnet se stava posledni dobou nehratelnym, a to diky tem jako si ty(skvelej hrac a rupne mu v bedne a pere to panzou ci artou do spawnu) |
Tak to je zajímavé.Na warn si napsal špatně nick ale na kick si se nesplet No chudáci hráči už budou koukám rovnou kickovaný  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 09:53 Předmět: |
|
|
Jo, warny na nikoho neplatí
Když jsem dělal GM v Ultimě, došel jsem k tomu, že varovat a diskutovat nemá VŮBEC cenu. Maximálně jedno varování a pak trest. Hráči zvyklí na tisícerá varování se sice cukají, ale má to účinek. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 10:41 Předmět: |
|
|
Tak tohle sem presne vcera...vlastne i dneska resil s Rybizkem. Hlavnim problemem tohohle vzdy zustane otazka, kde je SPAWN...vcera litala panza v goldu klido do ulicky az na zed, 2xme to sejmulo jeste na spawnu, ale pry to SK neni.. " Ulicka neni spawn"
No proste tohle se presne nikdy nevyresi a podle me je to o lidech. Proste mi prijde fakt "divny", kdyz nekdo ceka s panzou pred spawnem na to, az nekdo odbehne ze "spawnu" a namasti to do nich.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kozmen
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 11:25 Předmět: |
|
|
[CzF] InSt!tuT napsal: | jen se zeptam....kdyz muj nick obsahuje vykricnik tak nemuzu dostat warn? nebo jsem to spatne pochopil?
a jestli je to tak....proc si me vic neupozornil ja nejsem zadnej SKkiller je pravda ze si obcas vemu panzu,ale na spawn nestrilim.......... |
Samozrejme muzes, ale ja napsal do konzole !warn institut SK a to samozrejme te newarnovalo a pak uz prilitla panza zas a zas, tak si sel rovnou KICKEM. Nedelej z toho zadnou vedu, jak psal Joey, tak ja to asi o lidech. Ja proste nemam rad kdyz nemuzeme vylezt ze spawnu, ikdyz by to podle nekoho nemel SK byt. Ja nemam rozhodne nic proti tobe a zas si s tebou rad zahraju, ale tohleto muselo asi probehnout, protoze nemuzu kickovat za toto Mistejka a dalsi a tebe nechat bez povsimnuti.
P.S: Ja myslim ze bychom uz to meli uzavrit a dal se nehadat a nedrazdit- Nema to cenu.
Jo a kdybys vcera vzal misto panzy treba meda, tak mohla bejt jeste vetsi sranda, nez byla. (Tronix se dycky nafet adrenem a pobihal tak jako zbesilej a kropil to jak nemoudrej, to se mi libilo. a kdybys tohle jeste predvadel ty tak nevim nevim)
Zdar a nechme toho |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 11:52 Předmět: SK |
|
|
Joey napsal: | Tak tohle sem presne vcera...vlastne i dneska resil s Rybizkem. Hlavnim problemem tohohle vzdy zustane otazka, kde je SPAWN...vcera litala panza v goldu klido do ulicky az na zed, 2xme to sejmulo jeste na spawnu, ale pry to SK neni.. " Ulicka neni spawn"
No proste tohle se presne nikdy nevyresi a podle me je to o lidech. Proste mi prijde fakt "divny", kdyz nekdo ceka s panzou pred spawnem na to, az nekdo odbehne ze "spawnu" a namasti to do nich.  |
Tak v etpro je hrát SK velká výhoda. Když zabijete protihráče na celej spawn, můžete si plnit objective dle libosti, protivník oslaben o dva hráče po dobu 30-20 sec to má docela spočítané.
Alepřijde mi na regnetu hodně legrační řešit, co je to spawn-killing, lidi si myslí, že SK je nazváno od místa spawnu;oD Tak to fakt ne(i když se to děje v jeho bezprostřední blízkosti). Je to podle mě spíš od doby-času. Když někde "čekáš" s panzou naproti východů ze spawnu, tak je to jedno, jestli to třeba na goldu napálíš do zdi při výběhu hráčů a nebo si laskavě počkáš, až popoběhnou dva tři kroky a místo na 27 to maj na 25;oD Tak to se jim asi musí fakt líbit ten pocit ze hry, když celé tři čtyři či podobně vteřiny hrají, do čehož se zahrnuje krátký běh;oD.
Prostě když jdu na SK tak SK v úmyslu mám a je jedno, jak dobře ho provedu.;o)
Pokud někoho zabiju na spawnu pět vteřin před jeho respawnem, rozhodně to není SK, ale moje debilita;oD
Dodatek: A pokud samozrejme za par vterin dobehnete nekam a zastavite se uprostred placu, kde vas sejmou, pri krasnem kochani se krajinkou, tak to taky neni SK ale d... _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 13:15 Předmět: |
|
|
jo adren,to musim nekdy zkusit taky,zatim to nepouzivam |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 13:44 Předmět: nn |
|
|
Abych se zastal Kozmena.
Už dávno na tuto hru nemám tolik času,ale kdybych tam byl,tak vás vykickám skoro všechny.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 14:15 Předmět: Re: SK |
|
|
Mik (CZ) napsal: | <snip>
Když někde "čekáš" s panzou naproti východů ze spawnu, tak je to jedno, jestli to třeba na goldu napálíš do zdi při výběhu hráčů a nebo si laskavě počkáš, až popoběhnou dva tři kroky a místo na 27 to maj na 25;oD Tak to se jim asi musí fakt líbit ten pocit ze hry, když celé tři čtyři či podobně vteřiny hrají, do čehož se zahrnuje krátký běh;oD.
Prostě když jdu na SK tak SK v úmyslu mám a je jedno, jak dobře ho provedu.;o)
Pokud někoho zabiju na spawnu pět vteřin před jeho respawnem, rozhodně to není SK, ale moje debilita;oD
Dodatek: A pokud samozrejme za par vterin dobehnete nekam a zastavite se uprostred placu, kde vas sejmou, pri krasnem kochani se krajinkou, tak to taky neni SK ale d... |
+1 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 14:53 Předmět: Re: nn |
|
|
MILHAUS [CZ] napsal: | Abych se zastal Kozmena.
Už dávno na tuto hru nemám tolik času,ale kdybych tam byl,tak vás vykickám skoro všechny.  |
Ja se Kozmena nezastvam, podle me by ten kick musel posledni dobou dat vsem....dela to tam hodne lidi. A myslim ze Insti hraje ferove a na obj, s panzou ho nevidam. Takze by si mozna i 2 warny zaslouzil Jen sem chtel napsat jak to posledni dobou vidim ja, protoze treba vcera jsem ve fueldumpu taky behal s panzou.....protoze me uz fakt tocil katros a spol. Sem se chtel mstit...... Ale pobavila me krasna hadka mezi Katrosem a Mistejkem...tak sem pak mel lepsi naladu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|