Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bell Level4

|
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 20:19 Předmět: |
|
|
Korys napsal: | Tak notas uš mam doma vše připraveno .. Ma teda nekdo zajem svest ?? Praha , Praha východ nebo po ceste ... |
Magic říkal něco o tom, že když nebude mít auto, tak ti dá vědět, že bys ho nabral..... (tak 3-4 dni zpátky ) _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Korys Level2

Založen: 25.1.2009 Příspěvky: 56 Bydliště: Vyšehořovice(Praha východ)
|
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 20:55 Předmět: nakonec nejede .. |
|
|
Bell napsal: | Korys napsal: | Tak notas uš mam doma vše připraveno .. Ma teda nekdo zajem svest ?? Praha , Praha východ nebo po ceste ... |
Magic říkal něco o tom, že když nebude mít auto, tak ti dá vědět, že bys ho nabral..... (tak 3-4 dni zpátky ) |
nakonec nejede .. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sklipkan77
Založen: 11.2.2009 Příspěvky: 138 Bydliště: Úpice okr.Trutnov
|
Zaslal: pá prosinec 03, 2010 22:19 Předmět: |
|
|
hmmm tak teda myslel jsem že bude vědčí ůčast, no max se mi neozval zatím zkusím ho ještě ráno nežco vyjedu tak mu dát echo ale asi jeho bude že néé jako pokaždé nebo se zase vzbudí a dá vědět až budu u cedule Mlázovice jako posledně jináč měl bych dorazit snad okolo oběda nebudu spěchat a taky jak dovolí silnice a provoz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: so prosinec 04, 2010 09:34 Předmět: |
|
|
Sory ale nedorazim compa se me nechce tahat a notase me fotr nepuci(a ze sem zkousel vsechno aby ho pucil je to ale beznadejny......) Tak preju dobrou zabavu at to dobre strili Ps:Kdyby jel casty tak prijedu aspon zakalit ale jet kalit 50km do nejaky telocvicny kdyz tam jede kazdej jen hrat se me moc nece a jeste sem koukal ze se ucast nejak splaskla z 20lidi na 11 coz si moc nezastrilite ? Hmm ale treba se pletu preju hzekou lanku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 11:27 Předmět: |
|
|
ty kjaso ja ji mam jak z pjaku to zase byla akce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Sklipkan77
Založen: 11.2.2009 Příspěvky: 138 Bydliště: Úpice okr.Trutnov
|
Zaslal: ne prosinec 05, 2010 12:02 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | ty kjaso ja ji mam jak z pjaku to zase byla akce  | jooo to bylo a já jsem koukám vydržel nejdéle -v tělocvičně jináč jsme si to užili teda aspon můj názor jen toho žrádla co bylo ještě ted se nemůžu ani hýbat uff. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|