|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 17:04 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | Sklipkan77 napsal: | Bell napsal: | Dejte o sobě vědět pls - teda třeba i jen, že tělocvična NE, ať je jasný, že ještě žijete a dorazíte  | tak tělocvična ANO ale mám jen spacák takže kousíček žiněnky by neuškodilo  |
Žíněnky tam jsou 3 velké, což by mělo stačít pro 4 lidi v pohodě. Ještě to tam dnes omrknu, myslím, že by jich tam mělo být víc.
Takže zatím jste tedy 3 v tělocvičně ? By to chtělo ještě alespon jednoho účastníka Tedy nevím, ale na to, že budou všichni chlastat.....Vás moc není  |
no mozna dva, pac u me ted nejni jisty, zda vubec dorazim.. po..... se mi notas a nevim jestli posolicham pc.. takze zlo..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 17:18 Předmět: |
|
|
princess cz napsal: | Joey napsal: | Sklipkan77 napsal: | Bell napsal: | Dejte o sobě vědět pls - teda třeba i jen, že tělocvična NE, ať je jasný, že ještě žijete a dorazíte  | tak tělocvična ANO ale mám jen spacák takže kousíček žiněnky by neuškodilo  |
Žíněnky tam jsou 3 velké, což by mělo stačít pro 4 lidi v pohodě. Ještě to tam dnes omrknu, myslím, že by jich tam mělo být víc.
Takže zatím jste tedy 3 v tělocvičně ? By to chtělo ještě alespon jednoho účastníka Tedy nevím, ale na to, že budou všichni chlastat.....Vás moc není  |
no mozna dva, pac u me ted nejni jisty, zda vubec dorazim.. po..... se mi notas a nevim jestli posolicham pc.. takze zlo..  |
Jej, tak to nějak dořeš....a určitě doraž Kdyžtak vezmi kompa  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 17:36 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | Sklipkan77 napsal: | Bell napsal: | Dejte o sobě vědět pls - teda třeba i jen, že tělocvična NE, ať je jasný, že ještě žijete a dorazíte  | tak tělocvična ANO ale mám jen spacák takže kousíček žiněnky by neuškodilo  |
Už je 5 lidí - na první stránce to aktualizuju, aby se to neztratilo v ostatních příspěvcích - včetně Princess _________________ Bell
Naposledy upravil Bell dne ne listopad 28, 2010 17:38, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 17:37 Předmět: |
|
|
princess cz napsal: | Joey napsal: | Sklipkan77 napsal: | Bell napsal: | Dejte o sobě vědět pls - teda třeba i jen, že tělocvična NE, ať je jasný, že ještě žijete a dorazíte  | tak tělocvična ANO ale mám jen spacák takže kousíček žiněnky by neuškodilo  |
Když dovezeš bednu - dáme to do kupy i s instalací ET  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 19:57 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | princess cz napsal: | Joey napsal: | Sklipkan77 napsal: | Bell napsal: | Dejte o sobě vědět pls - teda třeba i jen, že tělocvična NE, ať je jasný, že ještě žijete a dorazíte  | tak tělocvična ANO ale mám jen spacák takže kousíček žiněnky by neuškodilo  |
Když dovezeš bednu - dáme to do kupy i s instalací ET  |
mno to je prave ono, nevim jestli bednu jinou sezenu.. mladej ma jen case za osmicku, takze nepripada v uvahu, abych si ja pc pujcila.. co by delal jeden den bez pc zeee:D takze nic neslibuju, budu se ale snazit.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: ne listopad 28, 2010 20:15 Předmět: |
|
|
princess cz napsal: | Bell napsal: | princess cz napsal: | Joey napsal: | Sklipkan77 napsal: | Bell napsal: | Dejte o sobě vědět pls - teda třeba i jen, že tělocvična NE, ať je jasný, že ještě žijete a dorazíte  | tak tělocvična ANO ale mám jen spacák takže kousíček žiněnky by neuškodilo  |
mno to je prave ono, nevim jestli bednu jinou sezenu.. mladej ma jen case za osmicku, takze nepripada v uvahu, abych si ja pc pujcila.. co by delal jeden den bez pc zeee:D takze nic neslibuju, budu se ale snazit.. | heh uz to zacina  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
|
Zaslal: po listopad 29, 2010 12:11 Předmět: |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | princess cz napsal: | Bell napsal: | princess cz napsal: | Joey napsal: | Sklipkan77 napsal: | Bell napsal: | Dejte o sobě vědět pls - teda třeba i jen, že tělocvična NE, ať je jasný, že ještě žijete a dorazíte  | tak tělocvična ANO ale mám jen spacák takže kousíček žiněnky by neuškodilo  |
mno to je prave ono, nevim jestli bednu jinou sezenu.. mladej ma jen case za osmicku, takze nepripada v uvahu, abych si ja pc pujcila.. co by delal jeden den bez pc zeee:D takze nic neslibuju, budu se ale snazit.. | heh uz to zacina  |
hm prave zacalo.. mam v hajzlu auto... do prd... kdyz se to sere tak se to sere vsechno  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 15:46 Předmět: |
|
|
jj, mistaku, uz to zacina...
nemuzu dojet ani ja, byl jsem pozvan na vikend k rodicum pritelkyne... tohle asi nemuzu odmitnout s vymluvou na lan party... :/
drzte mi palce... :/ _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 15:54 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | jj, mistaku, uz to zacina...
nemuzu dojet ani ja, byl jsem pozvan na vikend k rodicum pritelkyne... tohle asi nemuzu odmitnout s vymluvou na lan party... :/
drzte mi palce... :/ |
Skoro hotovej paragrafista a nechá se takhle nachytat ?
Možná bys mohl to pozvání přesunout o týden,...... .
(Nebo jsi to včas nenahlásil a termín Ti obsadila přítelkyně rodičema..... ) _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 17:16 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | LaCunda napsal: | jj, mistaku, uz to zacina...
(Nebo jsi to včas nenahlásil a termín Ti obsadila přítelkyně rodičema..... ) |
ale nahlasil sem vsechno na cas... ale o vikendu si jeji rodice vzpomneli, ze bych moh prijet... a ona jim rekla, ze jo, pac an to zapomenla... :/ _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 17:22 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | Bell napsal: | LaCunda napsal: | jj, mistaku, uz to zacina...
ale nahlasil sem vsechno na cas... ale o vikendu si jeji rodice vzpomneli, ze bych moh prijet... a ona jim rekla, ze jo, pac an to zapomenla... :/ |
Třeba nezapomněla, třeba jen nechtěla abys zase spal pod stolem
Možná, kdybys ji naučil hrát ET,...........  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 19:16 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | LaCunda napsal: | Bell napsal: | LaCunda napsal: | jj, mistaku, uz to zacina...
ale nahlasil sem vsechno na cas... ale o vikendu si jeji rodice vzpomneli, ze bych moh prijet... a ona jim rekla, ze jo, pac an to zapomenla... :/ |
Třeba nezapomněla, třeba jen nechtěla abys zase spal pod stolem
Možná, kdybys ji naučil hrát ET,...........  |
pššt, ona nic o žádném spaní pod stolem neví...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: út listopad 30, 2010 20:54 Předmět: Re: Mlázovice Tour - zájemci o přespání v tělocvičně |
|
|
Bell napsal: | Sobota 4.12. se nezadržitelně blíží a je nejvyšší čas sestavit seznam těch, kteří mají zájem o přespání v tělocvičně.
- tělocvična bude do 100,-/osobu když se nás sejde aspoň 5
(starosta už počítá s 500,- )
nebo je tu v rezervě hotel na www.mlazovice.cz
Pokud se někdo přihlásí, samozřejmě dá Joeymu příspěvek ať už tam spát bude nebo nebude .
Jak psal Joey, je v hospodě je možnost "pařit" až do rána a spát se nemusí vůbec.
Záleží jen na odolnosti příchozích
Pokud má zájem někdo o hotel, tak info najde na www.mlazovice.cz a objednává si ho sám na vlastní triko.
Kkdyž je to na jednu noc, tak se k ceně každému připočítává 100,- k základní sazbě. U vícelůžkového pokoje platí 1. osoba 350,-/noc a každá další 150/noc.
S přirážkou je to teda 450,-/noc a 250,-/noc
A teď je tu poslední seznam nahlášených účastníků (k 26.11.2010 11:00), u kterých doplním zájem o nocleh v tělocvičně, tak se nestyďte a dejte vědět co nejdřív !
Účastníci zájezdu:
Joey (tělocvična NE)
Stimpi
Stimpi-Civil
Sklipkan (tělocvična ANO)
Kopin
Bart.host
Kosta
Prokinek
Bell (tělocvična ANO)
Happy
Korys (tělocvična ANO)
Magic Muschroom (pokud pojede s Korysem, tak mu asi nic jinyho nezbyde, nez se přidat do těleocvičny )
Pravděpodobně Ano:
Princess (udělá co bude moct, ale sehnat auto a zlikvidovat další katastrofy posledního týdne bude chtít malej zázrak....)
Takže když to dopadne, tak pravděpodobně tělocvična ANO
Rybízek
=========
14 (+1?) + Rybízkův doprovod bude mít jen knížku a vždycky se někam vejde
Možná:
Snoopik
Castrol
Rosticz
Mistak
Asi ne / Kdo ví ?
LaCunda - rodinná akce |
Rekapitulace k dnešnímu dni  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
HAPPY
|
Zaslal: čt prosinec 02, 2010 18:53 Předmět: |
|
|
Chci žíněnku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|