|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: út září 21, 2010 09:40 Předmět: re: |
|
|
nerek bych, ze to je problem u me
udelalo (vykoplo) me to jen zatim jednou,
po vyp. FW to stejne porad lagovalo
jeste pred par dnama s tim nebyly problemy,
pocatek problemu nastal, kdyz to zaclo vykovat figury pro packet...,
podle me je problem nekde na lince k serveru (nebo na serveru).
jeste se zkusim prepojit pred svuj server (jestli na nem neni nejakej problem) popr se pichnu primo na optiku od naseho providera (300mbps by na ET melo stacit)
abych vyloucil problemy se spojenim u sebe(akorat budu muset zapnout FW, protoze budu primo na rane z netu) _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: út září 21, 2010 11:57 Předmět: Re: re: |
|
|
kosta napsal: | nerek bych, ze to je problem u me
jeste se zkusim prepojit pred svuj server (jestli na nem neni nejakej problem) popr se pichnu primo na optiku od naseho providera (300mbps by na ET melo stacit)
abych vyloucil problemy se spojenim u sebe(akorat budu muset zapnout FW, protoze budu primo na rane z netu) |
Dobře, dejme tomu,že v tom může mít prsty server / připojení na jeho straně.
Co takhle nezávazně zkusit nastavit parametr duplikace paketů z defaultní hodnoty 1 na 2 . Herrjirimu to tuším pomohlo, spolu s dalšími věcmi jako snížení detailů zobrazení apod., ale on má pomalejší stroj.
Tak teda zkus /seta cl_packetdup "2" a uvidíš, jestli lagy nebudou menší.
(měl by se trochu zvednout ping, ale v tvym případě o nic nejde ) _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út září 21, 2010 14:39 Předmět: Re: re: |
|
|
Bell napsal: | kosta napsal: | nerek bych, ze to je problem u me
abych vyloucil problemy se spojenim u sebe(akorat budu muset zapnout FW, protoze budu primo na rane z netu) |
Dobře, dejme tomu,že v tom může mít prsty server / připojení na jeho straně.
Co takhle nezávazně zkusit nastavit parametr duplikace paketů z defaultní hodnoty 1 na 2 . Herrjirimu to tuším pomohlo, spolu s dalšími věcmi jako snížení detailů zobrazení apod., ale on má pomalejší stroj.
Tak teda zkus /seta cl_packetdup "2" a uvidíš, jestli lagy nebudou menší.
(měl by se trochu zvednout ping, ale v tvym případě o nic nejde ) |
no ja se v tom prd vyznam .) ale treba ja jsem na PC nemenil vubec nic..v podstate jsem nejakou dobu na regnet nechodil..a potom se to zacalo sekat...predpokladam tedy, ze chyba nebude ani u me  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: út září 21, 2010 14:55 Předmět: Re: re: |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: |
no ja se v tom prd vyznam .) ale treba ja jsem na PC nemenil vubec nic..v podstate jsem nejakou dobu na regnet nechodil..a potom se to zacalo sekat...predpokladam tedy, ze chyba nebude ani u me  |
Souhlasím, že to vypadá spíš na problémy kolem serveru a jeho spojení.
Já jsem taky nic neměnil a celkem v pohodě můžu hrát. Občas si to sice zalaguje, ale v porovnání s tím, co píšou ostatní to snad ani nemůžu počítat .
Takže než si Als najde čas na to mrknout (a těžko se to bude i hledat), dá se jen zkoušet to nějak omezit ...... .
Pokud se pakety ztrácejí mezi serverem a klientem a jsou z toho lagy, je cl_packetdup jen pokus. Na loss key to spíš vliv mít nebude a to ani do + ani do - .
Pravděpodobnost, že na to bude mít vliv update antiviru nebo firewallu se zdá být dost mizivá. Vzhledem k tomu, že každý má něco jiného a pokud velká část jede na XP, nedaj se do úvahy brát ani problémy spojené se zabezpečením na WVista, W7..... .
BTW: Dneska za celej den od rána až do teď to koplo jen jedinýho hráče za losing key packets... (pravda většinu času hráli jen boti  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út září 21, 2010 16:28 Předmět: Re: re: |
|
|
Bell napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: |
Já jsem taky nic neměnil a celkem v pohodě můžu hrát. Občas si to sice zalaguje, ale v porovnání s tím, co píšou ostatní to snad ani nemůžu počítat .
Takže než si Als najde čas na to mrknout (a těžko se to bude i hledat), dá se jen zkoušet to nějak omezit ...... .
Pokud se pakety ztrácejí mezi serverem a klientem a jsou z toho lagy, je cl_packetdup jen pokus. Na loss key to spíš vliv mít nebude a to ani do + ani do - .
Pravděpodobnost, že na to bude mít vliv update antiviru nebo firewallu se zdá být dost mizivá. Vzhledem k tomu, že každý má něco jiného a pokud velká část jede na XP, nedaj se do úvahy brát ani problémy spojené se zabezpečením na WVista, W7..... .
BTW: Dneska za celej den od rána až do teď to koplo jen jedinýho hráče za losing key packets... (pravda většinu času hráli jen boti  |
Tyhle vecne "vymluvy" ze Als nema cas uz moc nechapu. Kdyz ma clovek server, tak by bylo dobre (kdyz uz nehraje) ukazat se alespon tady a neco poresit. Chapu ze to je jeho server, tak si muze nastolit jaka chce pravidla (adrenalin a podobne sracky), ale zda se mi, ze diky temhle kravinskym zmenam sem chodi porad mene a mene hracu.
Mohl by obcas pocist co by tu bylo dobre zmenit a hlavne by se mel zamyslet nad tim komu dava prava. Je tu tak mozna 5 lidi co umi prava vyuzit k dobru hry a zbytek by o ne mel definitivne prijit... tak a to je asi tak vse co jsem mel na jazyku ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: út září 21, 2010 18:26 Předmět: Re: re: |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Bell napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: |
BTW: Dneska za celej den od rána až do teď to koplo jen jedinýho hráče za losing key packets... (pravda většinu času hráli jen boti  |
Tyhle vecne "vymluvy" ze Als nema cas uz moc nechapu. Kdyz ma clovek server, tak by bylo dobre (kdyz uz nehraje) ukazat se alespon tady a neco poresit. Chapu ze to je jeho server, tak si muze nastolit jaka chce pravidla (adrenalin a podobne sracky), ale zda se mi, ze diky temhle kravinskym zmenam sem chodi porad mene a mene hracu.
Mohl by obcas pocist co by tu bylo dobre zmenit a hlavne by se mel zamyslet nad tim komu dava prava. Je tu tak mozna 5 lidi co umi prava vyuzit k dobru hry a zbytek by o ne mel definitivne prijit... tak a to je asi tak vse co jsem mel na jazyku ) | Uplně stebou souhlasim,jen malo adminu umi použit sva prava a jak sem koukal tak i Egyptanoj to vlezlo do koule _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: út září 21, 2010 23:27 Předmět: Re: re: |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Bell napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: |
Mohl by obcas pocist co by tu bylo dobre zmenit a hlavne by se mel zamyslet nad tim komu dava prava. Je tu tak mozna 5 lidi co umi prava vyuzit k dobru hry a zbytek by o ne mel definitivne prijit... tak a to je asi tak vse co jsem mel na jazyku ) |
Vim jenom o třech z toho 2 ty prava nemaji  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: st září 22, 2010 09:35 Předmět: Re: re: |
|
|
Prokinek napsal: |
Vim jenom o třech z toho 2 ty prava nemaji  |
sklipkan, proki, mistejk  _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: út listopad 09, 2010 19:21 Předmět: a |
|
|
hj.chk. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt listopad 11, 2010 11:42 Předmět: Re: a |
|
|
o pul devate???? no teda maxi... :DDDDD _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: pá listopad 12, 2010 15:40 Předmět: Re: a |
|
|
LaCunda napsal: |
o pul devate???? no teda maxi... :DDDDD |
Vidim tam před půl osmou. no teda La :] |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|