|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
herrjiri Level2
|
Zaslal: po říjen 25, 2010 21:05 Předmět: Corrupted packet flow |
|
|
Ahoj,začíná mi čím dál častěji vykopávat tato hláška,můžete se na to někdo mrknout?Taky bych byl pro ban serialovi..Dnes se zase vyznamenal při oasis,jedna arta za druhou před spawn allies,psal jsem mu to několikrát,ale víc dělat nemůžu..Prosím ty s vyšším levelem aby to zvážili,takovej hráč bere akorát chuť hrát.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 21:38 Předmět: Re: Corrupted packet flow |
|
|
herrjiri napsal: | Ahoj,začíná mi čím dál častěji vykopávat tato hláška,můžete se na to někdo mrknout?Taky bych byl pro ban serialovi..Dnes se zase vyznamenal při oasis,jedna arta za druhou před spawn allies,psal jsem mu to několikrát,ale víc dělat nemůžu..Prosím ty s vyšším levelem aby to zvážili,takovej hráč bere akorát chuť hrát.. |
Tak to nahraj a dej k dispozici.
Záznam hry (toho co zrovna vidíš se zapíná F12.
a zastaví zase F12
výsledek je uložený zpravidla v adresáři daného módu tedy
C:\Program Files\Wolfenstein Enemy Territory\ETPUB\DEMOS
Pak se o tom dá uvažovat.
ad Corrupted packet flow
K tomu jsem nenašel nic užitečnýho, nicméně zkus to samý co udělal Korýš.
Vypni všechny programy, co ET nepotřebuje ke svýmu chodu
zejména Skype,ICQ, software k mobilu a podobný brzdy
Vypnutím myslím jejich odstranění z paměti - bejt jen offline nestačí.
Zbytečnost, která brzdí je i pitomej internet explorer, kterje zůstane zminimalizovanej na liště.
Přijde mi, že PC nestíhá nebo blbne připojení k netu.
Pokud tohle všechno máš a přesto to blbne dál, kdo ví, možná nějakej vir, trojan,......  _________________ Bell
Naposledy upravil Bell dne po říjen 25, 2010 21:49, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 21:42 Předmět: |
|
|
na to potřebuješ demo, abys věděl, že to dělá...? ) _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: po říjen 25, 2010 21:52 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | na to potřebuješ demo, abys věděl, že to dělá...? ) |
Já vím, že to dělá a jsou situace, kdy i může (boj o vlajku). Poslední dobou, co jsem na něj koukal a to nejen jako Bell (jinej UID, jinej nick, žádnej level), mi přišlo, že je celkem v normě.
Takže, něž bych mu šoup ban, rád bych viděl ty jeho prasárny z videa.
(Ne že by mu ban na tejden nebo měsíc neprospěl, ale........) _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: po říjen 25, 2010 22:33 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | LaCunda napsal: | na to potřebuješ demo, abys věděl, že to dělá...? ) |
Já vím, že to dělá a jsou situace, kdy i může (boj o vlajku). Poslední dobou, co jsem na něj koukal a to nejen jako Bell (jinej UID, jinej nick, žádnej level), mi přišlo, že je celkem v normě.
Takže, něž bych mu šoup ban, rád bych viděl ty jeho prasárny z videa.
(Ne že by mu ban na tejden nebo měsíc neprospěl, ale........) |
bych ho autom. kicknul, jak vezme fielda, kdyz bude hrat neco jinyho, tak bych ho nechal
treba ho to prejde _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madgypsy
Založen: 27.3.2010 Příspěvky: 73 Bydliště: Chocen- Pardubicky kraj
|
Zaslal: út říjen 26, 2010 05:27 Předmět: |
|
|
Jenže to díky bohu nemůžeš.Plně souhlasím s Bellem,také ještě existuje PRESUMKCE NEVINY  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: út říjen 26, 2010 09:31 Předmět: |
|
|
Ta arta od nej je prd spawnkill proti tomu co předvadi ten BOT s mortarem
budu muset nastudovat ty jeho uhly  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: út říjen 26, 2010 10:11 Předmět: |
|
|
Prokinek napsal: | Ta arta od nej je prd spawnkill proti tomu co předvadi ten BOT s mortarem
Ten BOT je hnusnej, ale dá se s ním počítat. Navíc zabíjí docela úspěšně i Amíky obzvášť u vchodu k severnímu dělu .
A u spawnu Němců to dává úplně přesně - nahoru na schody s účinkem u průchodu k dělům a ne rovnou na náměstí.
Ne, že bych komukoliv jinýmu "živýmu" za to nedal warn za SK..... .
Tak to radši ani nezkoušejte. Ten BOT je víc než dost nepříjemnej.
Ale je to BOT...... . _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út říjen 26, 2010 11:31 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | Prokinek napsal: | Ta arta od nej je prd spawnkill proti tomu co předvadi ten BOT s mortarem
Ten BOT je hnusnej, ale dá se s ním počítat. Navíc zabíjí docela úspěšně i Amíky obzvášť u vchodu k severnímu dělu .
A u spawnu Němců to dává úplně přesně - nahoru na schody s účinkem u průchodu k dělům a ne rovnou na náměstí.
Ne, že bych komukoliv jinýmu "živýmu" za to nedal warn za SK..... .
Tak to radši ani nezkoušejte. Ten BOT je víc než dost nepříjemnej.
Ale je to BOT...... . | kdyz hraju za amiky, tak se snazim probihat pres spawn...jakou mam radost kdyz se mi to povede..prebehnu po schodech a bum...presne mirenej mortar do palice od naseho bota..nic vic nepotesi naopak velmi potesi, kdyz tam najdu prokiho jak si tam tak sedi bezmocne s mortarem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|