|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Sklipkan77
Založen: 11.2.2009 Příspěvky: 138 Bydliště: Úpice okr.Trutnov
|
Zaslal: po říjen 18, 2010 15:01 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | KAP napsal: | Já vím, byl jsem tam, když se ho Snoop ptal. S tím nickem to vím, ale myslím, že by nikoho nezabilo hrát pod jedním. Ty máš taky pořád jen jeden A jak jsem říkal, na Misteka jsem zvědavej, v dobrým smyslu. | bych si nebyl tak jistej myslim tim nickem  | Vas dva panove,(mistake a proki)Vas si porad pletu kazdou chvili jinej nick sice zname,ale furt me matou...po nejake dobe hrani uz vim,kdo je kdo ale ze zacatku ne...dokud nedostanu mortarem pres palici...to uz me je jasno  | kopine máš recht ten mortal ten sedí a fest  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: út říjen 19, 2010 13:42 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | KAP napsal: | Já vím, byl jsem tam, když se ho Snoop ptal. S tím nickem to vím, ale myslím, že by nikoho nezabilo hrát pod jedním. Ty máš taky pořád jen jeden A jak jsem říkal, na Misteka jsem zvědavej, v dobrým smyslu. | bych si nebyl tak jistej myslim tim nickem  | Vas dva panove,(mistake a proki)Vas si porad pletu kazdou chvili jinej nick sice zname,ale furt me matou...po nejake dobe hrani uz vim,kdo je kdo ale ze zacatku ne...dokud nedostanu mortarem pres palici...to uz me je jasno  |
paradni zbran ještě trochu vychytat ty uhly |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|