| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tox Level4

|
Zaslal: út červenec 03, 2007 11:32 Předmět: |
|
|
Tak jak si uzivate prazdnin?  _________________
6miB*Kalish3k |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Forkys

|
Zaslal: st červenec 18, 2007 16:38 Předmět: |
|
|
Kdyby nebylo takový megavedro, tak si prázdnin užívám uplně skvěle..  _________________ Jesus lived 6 years longer then Kurt Cobain |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: st červenec 18, 2007 22:24 Předmět: |
|
|
| Forkys napsal: | Kdyby nebylo takový megavedro, tak si prázdnin užívám uplně skvěle..  |
jn, ja mam nadherne spaleny zada z brigady, je to zuzo dobrodruzo  _________________
6miB*Kalish3k |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 23:35 Předmět: Dynamite má hodně vitaminu D! :oD |
|
|
Nějak nám mizí původní téma pánové )..a sem tam dámo:o)
No tak předevčírem na mapě Goldrush projel tank první barrierou. vyběhl jsem jakožto hrdinný enga ještě na můstek s ezábradlím a koukám jak k projeté barriře přiběhl..Rybízek tuším(u nepřátel jméno nevidno:oD) a hodil tam dynamite na plantnutí D
Podivil jsme se tomu a ptám se do chatu, kterýlolín to tam hodil:o) No a v odpověď mi přišlo, že se domníval, že jakožto medic si hodí lékárničku. Prostě ty lidi engy moc nehrajou jak je vidět D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 22:15 Předmět: Re: Dynamite má hodně vitaminu D! :oD |
|
|
| Mik (CZ) napsal: | Nějak nám mizí původní téma pánové )..a sem tam dámo:o)
No tak předevčírem na mapě Goldrush projel tank první barrierou. vyběhl jsem jakožto hrdinný enga ještě na můstek s ezábradlím a koukám jak k projeté barriře přiběhl..Rybízek tuším(u nepřátel jméno nevidno:oD) a hodil tam dynamite na plantnutí D
Podivil jsme se tomu a ptám se do chatu, kterýlolín to tam hodil:o) No a v odpověď mi přišlo, že se domníval, že jakožto medic si hodí lékárničku. Prostě ty lidi engy moc nehrajou jak je vidět D |
obcas se takova haluz stane  _________________
6miB*Kalish3k |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 07:22 Předmět: jojo |
|
|
To u mě je to právě naopak.
Doklusám k bariéře a místo dynamitu tam šupnu lékárku nebo ammopack a divím se ještě kde mám kleště.
oops  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 17:18 Předmět: Re: jojo |
|
|
| MILHAUS [CZ] napsal: | To u mě je to právě naopak.
Doklusám k bariéře a místo dynamitu tam šupnu lékárku nebo ammopack a divím se ještě kde mám kleště.
oops  |
To bys čučel, kdyby ta lékárna vybuchla, co? D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 05:14 Předmět: Re: jojo |
|
|
| Mik (CZ) napsal: |
To bys čučel, kdyby ta lékárna vybuchla, co? D |
To už by bylo dost hrubý ne?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 11:39 Předmět: BIGping |
|
|
No co skilleři....
Tak jak vám to pinguje? )
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 18:56 Předmět: Re: BIGping |
|
|
Jn, byvaj docela aj lagy, jenze s tim se neda nic delat enom cekat, nez se to uklidni. _________________
6miB*Kalish3k |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 21:01 Předmět: |
|
|
nechci vam do toho mektat, ale to nejsou lagy, oni se jeste nedostaly do mapy nekdo ma lepsiho kompa tak je tam driv nez jinej.. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Forkys

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 22:09 Předmět: |
|
|
Tak něco veselého
Sem hrál za Axis medica a v mapě oasis sem vzal injekci a sel sem zvedat mrtvé Američany  _________________ Jesus lived 6 years longer then Kurt Cobain |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 07:54 Předmět: |
|
|
rcz[Mik]: OMG, bot se selfkillnul!
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 10:33 Předmět: |
|
|
| BELA OSA napsal: | rcz[Mik]: OMG, bot se selfkillnul!
 |
Ty si mi přehodil závorky:oD
Ale je to fakt. Bežím takhle za botem, co si hrál na profi fielda a on mi vesele a šťastně hází ammopacky. Pak zjevně vypozoroval, že sem to ostatním vyžral a tak se selfnul:oD
(Já vim, že vám rád wertyz bere iluze a tak sem ten další příspěvek dopíšu za něj:
Teď už vám do toho nechci vůbec mektat, ale je to pravděpodobně tím, že botů bylo větší množství a jakmile přišel další hráč, tak se bot odpojil.)
D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt srpen 16, 2007 11:57 Předmět: :oD |
|
|
Nevim jestli už to tady bylo, ale fakt mě něco z toho pobavilo:o)
Určitě si každý dokáže přidat i vlastní...bohužel:oD
Na ET jste závislý pokud ...
18. Pokaždé, když vstoupíte do místnosti, automaticky hledáte její slabá místa jako
jsou možné úkryty a ostřelovací pozice
17. Při každém, i malém zranění hlasitě křičíte "Need a medic!"
16. Všichni vaši přátelé jsou ve vašem klanu.
15. Otravuje vás pokaždé, když něco nedůležitého jako například rodina, škola nebo
"realita života" - ať už je to cokoliv, přerušuje vaši hru ?
14. Když při hodině matematiky učitel vysvětluje kvadratické rovnice zvoláte "omg wtf h4x !!1!"
13. Navštěvujete obchod se sportovními potřebami a ptáte se, kdy že už budou mít munici pro vašeho Thompsona ?
12. Jste mistrem převleků a stačí vám okrást někoho jen o kalhoty abyste pak vypadali přesně jako on ?
11. Dostáváte se do potíží protože se snažíte vyskakovat na nábytek nebo rozbíjíte okna a nástěnky nožem ?
10. Pokaždé, když vylezete ze dveří, zastavíte se a porozhlédnete se nejsou-li na vašem trávníku miny ?
09. Reagujete ve škole při zkoušení slovy "Jawohl!" a "Nein!" nebo snad zdravíte do třídy vstupujícího pedagoga nacistickým pozdravem ?
08. Sledujete-li film a dojde k vraždě. Stává se vám, že to okomntujete slovy "good game" "excellent" nebo "What a noob - GIB the body"
07. Máte obavy že pokud se vám rozbije toaster a vy ho opravíte dřív než ho budete opravdu potřebovat, budete se cítit jako XPHunter ?
06. Jste-li svědkem dopravní nehody. Stává se vám, že vyrážíte kupředu a zasypáváte zraněné horami krabic a když to nepomáhá doporučujete jim /reconnect. Nemáte po ruce krabice, pokoušíte se o TK svým nožem, avšak při následném pokusu o revive a s hrůzou zjišťujete, že se vám podařilo těla zcela GIBnout. Situaci se pak příchozímu policistovi snažíte vysvětlit hlasitým vyřváváním "I m a medic!"
05 Stává se vým, že běžíte kolem výkopu. Proběhnete kolem. Minete. Vrátíte se. Znovu minete. Znovu se vrátíte a když se konečně trefíte minete žebřík a zlámete si nohy ?
04. Stojí-li vám někdo v cestě křiknete nervozně "move move" a strčíte do něj ?
03. Opustila vás žena/ přítelkyně protože jste při sexu ze sebe vyráželi hlášky typu "Fire in the hole!" a "Incoming!" ?
02. Pokaždé, když slyšíte zvuk přelétávajícího letadla vyhledáváte úkryt za rohem nejbližší budovy ?
01. Opravdu jste to dočetli až sem ? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|