Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po říjen 11, 2010 16:39 Předmět: |
|
|
Als napsal: | http://et.regnet.cz/admins/
Online prehled. Asi by to chtelo promazat  |
kua, sem tam 2x na lvl 4, ale zadny nemam... jak sem po treti v kratke dobe vymenil komp, tak uz se mi te nechtelo otravovat... :/ _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madgypsy
Založen: 27.3.2010 Příspěvky: 73 Bydliště: Chocen- Pardubicky kraj
|
Zaslal: po říjen 11, 2010 17:52 Předmět: |
|
|
HM se mi zdá,že těch adminu je víc než hraču bez lvl. No pár jmen mě pobavilo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: po říjen 11, 2010 18:11 Předmět: |
|
|
teda, ja mela taky jednicku jooo:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Als Site Admin
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út říjen 12, 2010 16:45 Předmět: |
|
|
joj dostal jsem padaka, doufam ze je zlatej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: út říjen 12, 2010 17:02 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | joj dostal jsem padaka, doufam ze je zlatej  |
To se spraví, jen přijít na server  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út říjen 12, 2010 17:43 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | Desertstorm napsal: | joj dostal jsem padaka, doufam ze je zlatej  |
To se spraví, jen přijít na server  |
aha, takze je to jen rozbity  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madgypsy
|
Zaslal: út říjen 12, 2010 20:55 Předmět: |
|
|
Se mi zdá,že až do nedávna se dávali lvl dle skillu a ne podle chování adminu ve hře. Mě žádnýlvl nedávejte i když jsem hrál ET dávno před vámi(pamatuju Bella Osu ,CV Chiciny,Mončičáka i La Cundu). .
Nevím čím to je že jsem lama lamovaná? Možná tím,že neschvaluji svinárny typu granáty do chodeb spawnu či výběhů a jdu jen po objektivu at to stojí co to stojí nebo moji levozou,protože jsem levák a hraji na šipkách místo W,A,S,D. Jinak ET is best multiplayer game tak ji neničte svinárnama!!!Admini příkladem!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: út říjen 12, 2010 21:56 Předmět: |
|
|
madgypsy napsal: | Se mi zdá,že až do nedávna se dávali lvl dle skillu a ne podle chování adminu ve hře. Mě žádnýlvl nedávejte i když jsem hrál ET dávno před vámi(pamatuju Bella Osu ,CV Chiciny,Mončičáka i La Cundu). .
Nevím čím to je že jsem lama lamovaná? Možná tím,že neschvaluji svinárny typu granáty do chodeb spawnu či výběhů a jdu jen po objektivu at to stojí co to stojí nebo moji levozou,protože jsem levák a hraji na šipkách místo W,A,S,D. Jinak ET is best multiplayer game tak ji neničte svinárnama!!!Admini příkladem!!! |
Si zapomnel na Rapyho, Roumena, Blanche,......... .
A pokud bude nekdo z adminu nahodou skodit (vcetne mne) tak to klidne napis v prubehu hry nebo na forum, ale konkretne kdo kdy a co. Takovy ty pripominky jako ze vsichni, nejaci, a tak jsou k nicemu a nic neresi . _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: čt říjen 14, 2010 01:20 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | SocieteCentraleDeDynamite napsal: | kopin napsal: | dneska kdo nema level na regnetu,tak jako by neexistoval jsem koukal ze zase pribyli hraci s levelama....konecne i Joey uz ma 2
jinak level 2 nemuze dat !unmute...teda alespon si to myslim,pac kdyz jsem napsal opice a dostal jsem mute,tak jsem se nemohl odmutovat....no mozna to bylo jenom tou opici nevim  |
Kdo a podle jakých pravidel dává levely? |
Donedávna levely přiděloval jen Als.
Teď už můžou i někteří další ......
Podle mě se level přiděluje dle uvážení toho, kdo ho přidělit může.
Jestliže někdo hraje na Regnetu dlouho a hraje korektně a snaží se v rámci možností rovnat hru (třeba i dobrovolně změní tým, aby se předešlo shuffle), je na dobré cestě level získat (pokud o něj vůbec stojí).
Tzn. na level neexistuje žádný nárok - někdo ho nezíská nikdy, někdo skončí třeba na levelu 2 a dál to prostě nepůjde a někdo skočí třeba z 0 rovnou na 3 (i to se už stalo ) .
Přidělené levely se zpravidla neodebírají, ale pokud by někdo s levelem spíš hře škodil, není problém ho vrátit níž..... . |
Tak to bych mel prehodnotit pristup ke hre ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
madgypsy
|
Zaslal: pá říjen 15, 2010 22:53 Předmět: |
|
|
Tak ze to chapu dobre ten seznam adminu co napsal Als ten on line? kdo tam je napsany ten je admin a nikdo jiny?
Gypsy as Admin to lvl 6!!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
princess cz
Založen: 21.7.2007 Příspěvky: 209 Bydliště: Úpice(okoli Trutnova:) )
|
Zaslal: so říjen 16, 2010 07:41 Předmět: |
|
|
madgypsy napsal: | Se mi zdá,že až do nedávna se dávali lvl dle skillu a ne podle chování adminu ve hře. Mě žádnýlvl nedávejte i když jsem hrál ET dávno před vámi(pamatuju Bella Osu ,CV Chiciny,Mončičáka i La Cundu). .
nejsi jedinej lamac, ja hraju taky na sipkach:D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: so říjen 16, 2010 22:22 Předmět: |
|
|
oops, mistake ma level, to mne po*er  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 08:47 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | oops, mistake ma level, to mne po*er  |
ssss ssss Proki taky, ale nikomu to neříkej ....  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: ne říjen 17, 2010 08:51 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | Desertstorm napsal: | oops, mistake ma level, to mne po*er  |
ssss ssss Proki taky, ale nikomu to neříkej ....  |
MĚLI... ) _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|