Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Joey Level3
Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: čt květen 27, 2010 22:47 Předmět: |
|
|
Super.....tak zatím všichni jedou, prase bude )) a jinak hospudka pojede do rána.....takže v pohodě...a bude to i s obsluhou až ke stolu (jako vzdy)
Takže Belle....budeme Ti držet místo.....né že nedorazíš.
Tronixi, vezmi si ale pořádnej komp.....aut máte hafo...tak at zase nehrajes na té kalkulačce!!!!
Dneska jsem si v hospudce pro vyzkoušení dal Smažák s oblouhou a bramborem (60,-) a pak i vepřovej řízek s bramborem(75,-)....vše výborný....takže ty panáky budeme mít čím zapít.
Nocleh : tělocvična, Hotel, dva lidi u nás, ale už je plno, tak pokud to někdo zruší....možnost |
|
Návrat nahoru |
|
|
bart.host
|
Zaslal: čt květen 27, 2010 23:38 Předmět: |
|
|
Ok budu s tim počítat doufam, ze dorazej valasi, Kostu hodim do kapsy a prijedem zatim cuzz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Joey Level3
|
Zaslal: pá květen 28, 2010 00:55 Předmět: |
|
|
bart.host napsal: | Ok budu s tim počítat doufam, ze dorazej valasi, Kostu hodim do kapsy a prijedem zatim cuzz |
Super Barte..... ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
sklipkan
|
Zaslal: pá květen 28, 2010 22:40 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | Super.....tak zatím všichni jedou, prase bude )) a jinak hospudka pojede do rána.....takže v pohodě...a bude to i s obsluhou až ke stolu (jako vzdy)
Takže Belle....budeme Ti držet místo.....né že nedorazíš.
Tronixi, vezmi si ale pořádnej komp.....aut máte hafo...tak at zase nehrajes na té kalkulačce!!!!
Dneska jsem si v hospudce pro vyzkoušení dal Smažák s oblouhou a bramborem (60,-) a pak i vepřovej řízek s bramborem(75,-)....vše výborný....takže ty panáky budeme mít čím zapít.
Nocleh : tělocvična, Hotel, dva lidi u nás, ale už je plno, tak pokud to někdo zruší....možnost | Heh a joey tentokrat se stimpim sedime tak 10 metrů od lítaček až si zase někdo tam bude vyměnovat u baru názory tak aby mi nepřistali ne klavesách a druhá podmínka obsluha nahoře bez!!! at se ostatní soustředí na obsluhu a já budu ve wolfoj běhat s nožíkem |
|
Návrat nahoru |
|
|
Transformer
|
Zaslal: so květen 29, 2010 18:42 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | bart.host napsal: | Zdar figuranti !!!
Velice rad bych Vas videl, hospoda je k dispozici, vymyslete datum bud tady nebo v Mlazovicich, radne popijem co vy na to.
PS:objenam kazdemu rizek a salat to by snad mohlo zabrat
mejte se cus |
Cus Barte,
hele u nas je jidla hafo za par kacek, sál máme taky k dispozici...ale tady se lidi nedokazou pevne rozhodnout Mluvil jsem s par lidma, nejlepe jim vyhovuje datum 12.6.
Co zbytek ? |
To se se Strikerem omlouváme máme lístky už na VOTVIRAK _________________ http://stahovak.nova.cz/clanek/posuciaulety/transformer-nazivo.html |
|
Návrat nahoru |
|
|
sklipkan
|
Zaslal: so květen 29, 2010 20:04 Předmět: |
|
|
Transformer napsal: | Joey napsal: | bart.host napsal: | Zdar figuranti !!!
Velice rad bych Vas videl, hospoda je k dispozici, vymyslete datum bud tady nebo v Mlazovicich, radne popijem co vy na to.
mejte se cus |
Cus Barte,
hele u nas je jidla hafo za par kacek, sál máme taky k dispozici...ale tady se lidi nedokazou pevne rozhodnout Mluvil jsem s par lidma, nejlepe jim vyhovuje datum 12.6.
Co zbytek ? |
To se se Strikerem omlouváme máme lístky už na VOTVIRAK | heh ty si zklamal i posledně-jsi byl nemocný,škoda si myslím že vy dva byste tam neměli chybět -kuci starnete |
|
Návrat nahoru |
|
|
Str!ker
|
Zaslal: so květen 29, 2010 22:35 Předmět: |
|
|
My nestárneme my jsme mladíci furt :DDDD Ale festivalový léto začíná a člověk si musí zapařit když je mladej :DDDD a bohužel je zrovna akce takže někdy jindy. Jinak v Kosmonosích je lanka dva tejdny na to tak se kdyžtak ukažte tam nebudem chybět.
http://www.enemyterritory.sk/modules.php?name=News |
|
Návrat nahoru |
|
|
Joey Level3
|
Zaslal: st červen 02, 2010 10:33 Předmět: |
|
|
Transformer napsal: | Joey napsal: | bart.host napsal: | Zdar figuranti !!!
mejte se cus |
Cus Barte,
Co zbytek ? |
To se se Strikerem omlouváme máme lístky už na VOTVIRAK |
Tak to je skoda Ale chapu, na festak jedu taky, ale tenhle vikend do Zamberka(Jam Rock) No jinak teda kdyby vam to padlo, misto pro vas sezenem
Sklipkane, to ze se to vedle v hospode porvalo bylo fakt vyjmecne...jinak se to tam uz nerve. A obsluhu nahore bez bude asi problem....ale zkusim to |
|
Návrat nahoru |
|
|
bart.host
|
Zaslal: čt červen 10, 2010 21:21 Předmět: |
|
|
Nic moc se tady nepise prijete nekdo ??? Joey kdyztak s Kostou a Trondou alespon popijem moc si Vas Kosta nepamatuje. Vy z teho Valasska kde jste ? no a o figurach z automobilky ani nemluvim. |
|
Návrat nahoru |
|
|
sklipkan
|
Zaslal: pá červen 11, 2010 21:08 Předmět: |
|
|
bart.host napsal: | Nic moc se tady nepise prijete nekdo ??? Joey kdyztak s Kostou a Trondou alespon popijem moc si Vas Kosta nepamatuje. Vy z teho Valasska kde jste ? no a o figurach z automobilky ani nemluvim. | jj přesně mám vůbec jezdit?? bude tam někdo?? mám už pomalu zbaleno a tady je mrtvo.. kua neserte mě!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
kopin Level3
|
Zaslal: so červen 12, 2010 10:36 Předmět: |
|
|
tak kua uz jsem skoro taky pripravenej...a pekne rozstrilim joeyho rifli na kusy parchant jeden jeste mu rikam budu po nocni prijedu po obede a on me budi v 9,30...lol to jeste chrapu ...jen pockej |
|
Návrat nahoru |
|
|
kopin Level3
|
Zaslal: ne červen 13, 2010 13:43 Předmět: |
|
|
no tak moc lidi neprijelo,ale zato jsem se tam zase zridil jak zakon kaze zas mam na dlouho vystarano |
|
Návrat nahoru |
|
|
Joey Level3
|
Zaslal: ne červen 13, 2010 20:02 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | tak kua uz jsem skoro taky pripravenej...a pekne rozstrilim joeyho rifli na kusy parchant jeden jeste mu rikam budu po nocni prijedu po obede a on me budi v 9,30...lol to jeste chrapu ...jen pockej |
nj, sem zapomel a taky jsem puvodne shanel switch....to byl duvod meho telefonatu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Joey Level3
|
Zaslal: ne červen 13, 2010 20:03 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | no tak moc lidi neprijelo,ale zato jsem se tam zase zridil jak zakon kaze zas mam na dlouho vystarano |
Moc lidi nedorazilo....ale zase tak nějak zdravé jádro Taky jsem byl docela piclej |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rosticz
|
Zaslal: po červen 14, 2010 23:39 Předmět: |
|
|
Zdar imaginarni pratele ! Budou nějaké foto ??? |
|
Návrat nahoru |