Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
MILHAUS [CZ] Level3
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 04:57 Předmět: |
|
|
Max_Cz napsal: | To Milhaus : Nevim cim se te jako urazil proste to je pravda tak nech si keci a vtipny komentare na tvrdy drogy dik
To Desert:Nemej starosti o muj hardisk je v pohode:) Nevim proc bych mel prestat hulit hulim rad a dlouho nevidim na tom nic spatnyho a uz vubec nevim proc bych mel hrat bez adrenalinu je to blbost ostatnich ze ho nepuzivaj protoze zvysena odolnost a vetsi rychlot nejsou veci k zahozeni kazdej kdo ma rozum a chce uspesne hrat a vyhrvat souboje se ho musi naucit pouzivat tod vse!
TO:SocieteCentraleDeDynamite:CO to meles za sracky co to ma jako znamenatR"Říkám to nerad Maxi, ale irituješ mě míň když mě killuješ, než když asociálně syslíš fragy ve stejném teamu" opravdu nevim co to je asocialne syslit fragy ve vlastnim tymu to je pro me novej pojem
To casty:Mas pravdu sou to jen keci a seru na ne! |
Vtipný keci?
Měl sem tě za rozumnýho člověka,ale ty se chováš jako spratek a urážíš jen ostatní.
Já to jako vtip nemyslel.U tebe mi to přijde v brzké době dost reálný.Necháváš se tou hrou dost unést a ztrácíš se mimo realitu.A nějak musíš svoji zášt vůči ostatním stimulovat ne?
Ale ty sprostý urážky už mě docela štvou a sem a ani do hry nepatří.
P.S.:A ted mi to nandej.Já se s tím nějak poperu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
castrol.cz
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:19 Předmět: |
|
|
MILHAUS [CZ] napsal: | Max_Cz napsal: | To Milhaus : Nevim cim se te jako urazil proste to je pravda tak nech si keci a vtipny komentare na tvrdy drogy dik
To Desert:Nemej starosti o muj hardisk je v pohode:) Nevim proc bych mel prestat hulit hulim rad a dlouho nevidim na tom nic spatnyho a uz vubec nevim proc bych mel hrat bez adrenalinu je to blbost ostatnich ze ho nepuzivaj protoze zvysena odolnost a vetsi rychlot nejsou veci k zahozeni kazdej kdo ma rozum a chce uspesne hrat a vyhrvat souboje se ho musi naucit pouzivat tod vse!
TO:SocieteCentraleDeDynamite:CO to meles za sracky co to ma jako znamenatR"Říkám to nerad Maxi, ale irituješ mě míň když mě killuješ, než když asociálně syslíš fragy ve stejném teamu" opravdu nevim co to je asocialne syslit fragy ve vlastnim tymu to je pro me novej pojem
Vtipný keci?
Měl sem tě za rozumnýho člověka,ale ty se chováš jako spratek a urážíš jen ostatní.
Já to jako vtip nemyslel.U tebe mi to přijde v brzké době dost reálný.Necháváš se tou hrou dost unést a ztrácíš se mimo realitu.A nějak musíš svoji zášt vůči ostatním stimulovat ne?
P.S.:A ted mi to nandej.Já se s tím nějak poperu. | dědku taky sem tě měl za rozumějšiho ale marihuana neni tvrda droga to by si mohl vědět nebo snad neeeeeee?????? _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
|
castrol.cz
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 11:20 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | castrol.cz napsal: | Desertstorm napsal: | mozna maxi bys kvuli sobe mel prestat hulit a prestoupit do jine ligy, vyssi. Prece si kvuli tomu, abys nam dal sanci, nebudes mazat harddisk. Zkus to bez adrenu a bez travy, bude ti lip, az das i tak tech 100 killu bez drog. | to sou jen keci jen si zahul kamo |
to vis ze jo, zacne se mi to libit a co pak se mnou | To nebylo na tebe tebe bych kamo neoslovoval _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Desertstorm Level4
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 12:53 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | Desertstorm napsal: | castrol.cz napsal: | Desertstorm napsal: | mozna maxi bys kvuli sobe mel prestat hulit a prestoupit do jine ligy, vyssi. Prece si kvuli tomu, abys nam dal sanci, nebudes mazat harddisk. Zkus to bez adrenu a bez travy, bude ti lip, az das i tak tech 100 killu bez drog. | to sou jen keci jen si zahul kamo |
to vis ze jo, zacne se mi to libit a co pak se mnou | To nebylo na tebe tebe bych kamo neoslovoval |
tak to jsem rad, kdyz ani nevis ci prispevek si citoval, no divny mi to bylo, to jo |
|
Návrat nahoru |
|
|
Max_Cz
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 14:22 Předmět: |
|
|
MILHAUS [CZ] napsal: | Max_Cz napsal: | To Milhaus : Nevim cim se te jako urazil proste to je pravda tak nech si keci a vtipny komentare na tvrdy drogy dik
Vtipný keci?
P.S.:A ted mi to nandej.Já se s tím nějak poperu. |
Tak to zas prrr Milhaus ja rozumnej sem jen nemam rad kdyz nekdo dela z travi tvrdy drogy a natoz kdyz me napise ze to je u me v realny dobe pravdepodobny to zas urazis ty me!!!! A casi kdy sem se wolfem nechaval unest uz sou davno zamnou hraju to jednou tejdne a nemam zadnou zast vuci ostatnim vetsina sou pro me kamaradi jen se obcas snekym nepohodnu ale to je pri zpusobu moji hry docela nomalni. Jestli te neco ode me urazilo tak sory tebe beru taky jako kamose a absolutne sem te nechtel necim urazit natoz ostatni! |
|
Návrat nahoru |
|
|
MILHAUS [CZ] Level3
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 14:54 Předmět: :-D |
|
|
castrol.cz napsal: | MILHAUS [CZ] napsal: | Max_Cz napsal: | To Milhaus : Nevim cim se te jako urazil proste to je pravda tak nech si keci a vtipny komentare na tvrdy drogy dik
Vtipný keci?
P.S.:A ted mi to nandej.Já se s tím nějak poperu. | dědku taky sem tě měl za rozumějšiho ale marihuana neni tvrda droga to by si mohl vědět nebo snad neeeeeee?????? |
Nazdárek starouši.
Přečti si to ještě párkrát a poznáš,že tady nic takovýho netvrdím.Naznačuju tam jen,že je už jen krůček k něčemu tvrdšímu.
Na 100% můžu tvrdit,že tomu i trochu rozumím a sám jsem tím i prošel,takže kecy o lehkých drogách (droga jako droga) si nechte všichni pro puberťáky,kteří vám to žerou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MILHAUS [CZ] Level3
|
Zaslal: pá květen 07, 2010 14:57 Předmět: jj |
|
|
Ale jak sleduju pár let toto fórum,tak si stejně každej vytrhává vše z kontextu a reaguje pouze na konkrétní slova a ne na celé věty,takže už na to asi zase s.e.r.u.
Mějte se zatím.Třeba zase za rok.Nebo tak nějak. :-DDDD |
|
Návrat nahoru |
|
|
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: pá květen 14, 2010 08:39 Předmět: :) |
|
|
tak co je...uz se tu dlouho nikdo nehadal nemam co cist v praci |
|
Návrat nahoru |
|
|
kopin Level3
|
Zaslal: pá květen 14, 2010 09:22 Předmět: Re: :) |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | tak co je...uz se tu dlouho nikdo nehadal nemam co cist v praci | tak prijd zase na regnet,at je o cem psat |
|
Návrat nahoru |
|
|
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: pá květen 14, 2010 19:00 Předmět: Re: :) |
|
|
kopin napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | tak co je...uz se tu dlouho nikdo nehadal nemam co cist v praci | tak prijd zase na regnet,at je o cem psat | svatej klid bez regnetu..resp. bez ET |
|
Návrat nahoru |
|
|
bedna
Založen: 23.8.2008 Příspěvky: 70 Bydliště: Horňany, Slovakia
|
Zaslal: so červenec 10, 2010 15:20 Předmět: Re: :) |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | kopin napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | tak co je...uz se tu dlouho nikdo nehadal nemam co cist v praci | tak prijd zase na regnet,at je o cem psat | svatej klid bez regnetu..resp. bez ET |
Kľud skončil, vrátil som sa. _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|