Obsah fóra et.regnet.cz et.regnet.cz
CZ Regnet ET Omni-Bot Server

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Sbohem vsem slusnym
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Pokec
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
OkillercZe

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 12:33    Předmět: Citovat

Jsem ochotnej hrad za enga když mě budou hrači krejt:D jinak na to kašlu. A není pravda že z engem de malo fragu:) když si vezme eng riflu a naduje tak dokaze udelat hafo fragu sice to bere energii ale nez se probije k obj tak uz je zase na max. z nadama se da udelat mnohdy vetsi porask nez z panzou:D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 12:40    Předmět: Citovat

Ano, zde máme typický názor na povolání enga Very Happy Víceméně s ním souhlasím. S těmy riflenady bych byl opatrnej, já osobně je považuju za HW, dá se ním killnout až 5 soupeřů naráz. Najít dobrýho enga s riflí pro teamplay je ale snad ještě těžší. Eng, co si killne riflí medica, pak může řvát "I need Medic!" jak chce . Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
OkillercZe

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 12:44    Předmět: Citovat

už z riflí trochu umim nahodou:D sice zanm lepsi riflare ale neni to nic tezke ostatne zalezi to na cviku Wink
MILHAUS [CZ]
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 14:19    Předmět: jj Citovat

S tó figurkó seš přesně tam kde já. Laughing
Taky mám jen 112 kiléček.Stavit by si se mohl i ty tady u nás,ale to se můžem dohóknót. ICQ mám v profilu a mail na mě máš.Ještě ti můžu lupnót mobila jestli chceš.Nekalil sem už hafo dlóho.Možná bych ňáký to bahýnko do sebe šópnul.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
BELA OSA
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 15:31    Předmět: Citovat

Aha, tak to néseš žádná muší lódna Very Happy Bych si měl dat majzla. Ale na tom vobrázku fakt néni moja držka Laughing Bahno dáme někdy vo šabatu, v hoknovým tédňu sosám jenom brču kvůli švestkám za kolečkem.
Tox
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: st srpen 08, 2007 19:03    Předmět: Re: jj Citovat

MILHAUS [CZ] napsal:
S tó figurkó seš přesně tam kde já. Laughing
Taky mám jen 112 kiléček.Stavit by si se mohl i ty tady u nás,ale to se můžem dohóknót. ICQ mám v profilu a mail na mě máš.Ještě ti můžu lupnót mobila jestli chceš.Nekalil sem už hafo dlóho.Možná bych ňáký to bahýnko do sebe šópnul.

Jj, ja jsem v Brne kazdej den, tak vas prijdu zkontrolovat Very Happy
MILHAUS [CZ]
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 09:23    Předmět: Toxiku Citovat

Když už si v Brně každej den,tak dej vědět a já ti dám to GTA San Andreas Joudo. Laughing
Můžeme se nějak domluvit na bahínko chlapci.Jen tak na pohodu.Nemám moc času,ale chvilku bych si udělal. Cool Wink
MILHAUS [CZ]
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 09:35    Předmět: eng Citovat

Ještě se vrátím k tomu engovy.
Já za něj hraju pravidelně,ale chybí mi do páru ten medic.Viz Oasis:lítám k dělům jak magor,ale bezvýsledně,poněvadž jsem lamka a neustřílím moc soupeřů,takže mi ten medík chybí moc.A hlavně když tam nějakej doklusá,tak se nesnaží ani moc zvedat,ale spíš zbírá xp kilováním.A já tam třeba minutku hajám a křičím. Laughing Crying or Very sad (Pak se nedivte že se odklikávám.To už je automat.)
Nejlepší spolupráci mívám se Snoopym a Georgem.Chci aby vás bylo vícero.
Pro mě je objective svaté a baví mě to jej plnit,ale jak říká Osa,tak je nás opravdu málo.
Co se týče fragů,tak ty mi jsou u p****e.
LaCunda
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 10:09    Předmět: Citovat

njn, uz tam dlouho nebyl ten prisny admin, tak se to tam trosku zvrtava... sak vydrzte jeste do 1.9. a pak snad opet nastoli ten pevny rezim a peknou hru Wink
"Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe"
OkillercZe

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 12:06    Předmět: Citovat

sorry ale co je špatné na tom zbírat fragy?!
To o tom zvedáníSmile tam bude jinej problém a dle mě se na to díváš ze špatného úhlu. Když přepínáš z SMG na injekci a než zvedneš dá se to udělat fakt rychle ale stejně máš pár vteřin.. je to doba kdy se nemůžeš nijak bránit. A tak každej medik raději sundá protivníka a potom až se zaměří na zvedání. Bejt zase mrtvej medik bez enga to taky není zrovna to pravéSmile
MILHAUS [CZ]
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 12:24    Předmět: nn Citovat

Co se týče fragování má na to každý svůj názor.Jak už se tady psalo,tak se dá fragovat i při plnění mise.
Ale já osobně když jsem eng tak radši 100x chcípnu,ale enga zvednu.A za druhé jsem myslel,že by s tím engem mohlo jít víc jak jeden meďour.

P.S.:Nechtěl jsem se nikoho dotknout a hlavně se s někým dohadovat ju?!Není fragování jako fragování. Wink
OkillercZe

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 13:30    Předmět: Citovat

JUJ ja to chapu nebral sem to jako výzvu k hádání se:)
MILHAUS [CZ]
Level3
Level3

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 13:31    Předmět: jj Citovat

OkillercZe napsal:
JUJ ja to chapu nebral sem to jako výzvu k hádání se:)

Já taky ne. Wink
Tox
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 14:30    Předmět: Re: jj Citovat

Zkusenost z cw: vzdy se snazim pozvedat co nejvice lidi to jen jde, ma to hned nekolik vyhod: 1) muzete se za toho ozivenyho hrace schovat, kdyz ma ochranu
2) 2 lidi jsou silnejsi nez jeden
tech vyhod je samozrejme vic ale ja si vzpomnel hlavne na tyto 2 :]
-ale zalezi na zhodnoceni situace, kdyz uz se poustim do vs a lidi jsou mrtvy, tak musim vyhrat, jinak si to na ventrilu sezeru xD
chce to mit trosku i odhad na souperuv skill ale to uz se dostavame jinam
Tox
Level4
Level4

PříspěvekZaslal: čt srpen 09, 2007 14:33    Předmět: Re: Toxiku Citovat

MILHAUS [CZ] napsal:
Když už si v Brně každej den,tak dej vědět a já ti dám to GTA San Andreas Joudo. Laughing
Můžeme se nějak domluvit na bahínko chlapci.Jen tak na pohodu.Nemám moc času,ale chvilku bych si udělal. Cool Wink

mno, akorat nevim jak se shledame, ja delam v: CT PARK Modrice nebo tak nejak se to tam jmenuje, je to nedaleko Renocaru, prumyslova zona - uz nevim jak bych to lepe popsal Laughing
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra et.regnet.cz -> Pokec Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: