Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
OkillercZe

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 12:33 Předmět: |
|
|
Jsem ochotnej hrad za enga když mě budou hrači krejt:D jinak na to kašlu. A není pravda že z engem de malo fragu:) když si vezme eng riflu a naduje tak dokaze udelat hafo fragu sice to bere energii ale nez se probije k obj tak uz je zase na max. z nadama se da udelat mnohdy vetsi porask nez z panzou:D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 12:40 Předmět: |
|
|
Ano, zde máme typický názor na povolání enga Víceméně s ním souhlasím. S těmy riflenady bych byl opatrnej, já osobně je považuju za HW, dá se ním killnout až 5 soupeřů naráz. Najít dobrýho enga s riflí pro teamplay je ale snad ještě těžší. Eng, co si killne riflí medica, pak může řvát "I need Medic!" jak chce .  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OkillercZe

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 12:44 Předmět: |
|
|
už z riflí trochu umim nahodou:D sice zanm lepsi riflare ale neni to nic tezke ostatne zalezi to na cviku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 14:19 Předmět: jj |
|
|
S tó figurkó seš přesně tam kde já.
Taky mám jen 112 kiléček.Stavit by si se mohl i ty tady u nás,ale to se můžem dohóknót. ICQ mám v profilu a mail na mě máš.Ještě ti můžu lupnót mobila jestli chceš.Nekalil sem už hafo dlóho.Možná bych ňáký to bahýnko do sebe šópnul. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 15:31 Předmět: |
|
|
Aha, tak to néseš žádná muší lódna Bych si měl dat majzla. Ale na tom vobrázku fakt néni moja držka Bahno dáme někdy vo šabatu, v hoknovým tédňu sosám jenom brču kvůli švestkám za kolečkem. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: st srpen 08, 2007 19:03 Předmět: Re: jj |
|
|
MILHAUS [CZ] napsal: | S tó figurkó seš přesně tam kde já.
Taky mám jen 112 kiléček.Stavit by si se mohl i ty tady u nás,ale to se můžem dohóknót. ICQ mám v profilu a mail na mě máš.Ještě ti můžu lupnót mobila jestli chceš.Nekalil sem už hafo dlóho.Možná bych ňáký to bahýnko do sebe šópnul. |
Jj, ja jsem v Brne kazdej den, tak vas prijdu zkontrolovat  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 09:23 Předmět: Toxiku |
|
|
Když už si v Brně každej den,tak dej vědět a já ti dám to GTA San Andreas Joudo.
Můžeme se nějak domluvit na bahínko chlapci.Jen tak na pohodu.Nemám moc času,ale chvilku bych si udělal.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 09:35 Předmět: eng |
|
|
Ještě se vrátím k tomu engovy.
Já za něj hraju pravidelně,ale chybí mi do páru ten medic.Viz Oasis:lítám k dělům jak magor,ale bezvýsledně,poněvadž jsem lamka a neustřílím moc soupeřů,takže mi ten medík chybí moc.A hlavně když tam nějakej doklusá,tak se nesnaží ani moc zvedat,ale spíš zbírá xp kilováním.A já tam třeba minutku hajám a křičím. (Pak se nedivte že se odklikávám.To už je automat.)
Nejlepší spolupráci mívám se Snoopym a Georgem.Chci aby vás bylo vícero.
Pro mě je objective svaté a baví mě to jej plnit,ale jak říká Osa,tak je nás opravdu málo.
Co se týče fragů,tak ty mi jsou u p****e. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 10:09 Předmět: |
|
|
njn, uz tam dlouho nebyl ten prisny admin, tak se to tam trosku zvrtava... sak vydrzte jeste do 1.9. a pak snad opet nastoli ten pevny rezim a peknou hru  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OkillercZe

|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 12:06 Předmět: |
|
|
sorry ale co je špatné na tom zbírat fragy?!
To o tom zvedání tam bude jinej problém a dle mě se na to díváš ze špatného úhlu. Když přepínáš z SMG na injekci a než zvedneš dá se to udělat fakt rychle ale stejně máš pár vteřin.. je to doba kdy se nemůžeš nijak bránit. A tak každej medik raději sundá protivníka a potom až se zaměří na zvedání. Bejt zase mrtvej medik bez enga to taky není zrovna to pravé |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 12:24 Předmět: nn |
|
|
Co se týče fragování má na to každý svůj názor.Jak už se tady psalo,tak se dá fragovat i při plnění mise.
Ale já osobně když jsem eng tak radši 100x chcípnu,ale enga zvednu.A za druhé jsem myslel,že by s tím engem mohlo jít víc jak jeden meďour.
P.S.:Nechtěl jsem se nikoho dotknout a hlavně se s někým dohadovat ju?!Není fragování jako fragování.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OkillercZe

|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 13:30 Předmět: |
|
|
JUJ ja to chapu nebral sem to jako výzvu k hádání se:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 13:31 Předmět: jj |
|
|
OkillercZe napsal: | JUJ ja to chapu nebral sem to jako výzvu k hádání se:) |
Já taky ne.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 14:30 Předmět: Re: jj |
|
|
Zkusenost z cw: vzdy se snazim pozvedat co nejvice lidi to jen jde, ma to hned nekolik vyhod: 1) muzete se za toho ozivenyho hrace schovat, kdyz ma ochranu
2) 2 lidi jsou silnejsi nez jeden
tech vyhod je samozrejme vic ale ja si vzpomnel hlavne na tyto 2 :]
-ale zalezi na zhodnoceni situace, kdyz uz se poustim do vs a lidi jsou mrtvy, tak musim vyhrat, jinak si to na ventrilu sezeru xD
chce to mit trosku i odhad na souperuv skill ale to uz se dostavame jinam _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 14:33 Předmět: Re: Toxiku |
|
|
MILHAUS [CZ] napsal: | Když už si v Brně každej den,tak dej vědět a já ti dám to GTA San Andreas Joudo.
Můžeme se nějak domluvit na bahínko chlapci.Jen tak na pohodu.Nemám moc času,ale chvilku bych si udělal.  |
mno, akorat nevim jak se shledame, ja delam v: CT PARK Modrice nebo tak nejak se to tam jmenuje, je to nedaleko Renocaru, prumyslova zona - uz nevim jak bych to lepe popsal  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|