Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kopin Level3

|
Zaslal: čt duben 29, 2010 17:39 Předmět: Party bez LAN kabelu:-) |
|
|
Kdo by chtel prijet na Horicke 300ZGH viz.http://www.300zatacek.cz/ a trochu zaparit nekde v lese u stanku...popripade ve strelnici vecer na rockmusic
Dnes jsme to probirali na regnetu s Magic muschroom a Rosticzem.
Akce se kona 22-23.5. tak co nechat flinty doma a prijit se pobavit? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: pá duben 30, 2010 01:22 Předmět: |
|
|
datum mi teda vůbec nevyhovuje... budu mít horečku zkouškového... jinak bych se hned zajel podívat na kopinova potomka  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Korys Level2

Založen: 25.1.2009 Příspěvky: 56 Bydliště: Vyšehořovice(Praha východ)
|
Zaslal: út květen 04, 2010 22:52 Předmět: |
|
|
vyrazil bych ale potřebuju vic popsat kam ja a mapa to moc nejde ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: st květen 05, 2010 08:37 Předmět: |
|
|
Korys napsal: | vyrazil bych ale potřebuju vic popsat kam ja a mapa to moc nejde ... | staci kdyz si zadas na netu v seznamu mapy a Horice Jicinsky kraj...dej si to do planovace trasy a je to
PS: zavody jsou super...v sobotu je trenink,ale jelikoz je hodne trid,tak se odjede i nejakej ten zavod.....v sobotu to zacina v 9:00 a vetsinou to konci tak kolem te 19h...je to poradna porce motociklovich zavodu
staci kdyz se kouknes na nejake to video co jsem sem dal odkaz...je to suprova prirodni trat.....v loni se tu byl podivat i Pesek.
Paklize te motorky moc nezajimaji,tak je tu vetsinou i dost veselo
Ja osobne si obejdu tak pul trati a mam dost
V loni jsem ani nevidel snad poprve nedelni zavody,pac jsem prisel domu ze sobotniho treninku v 8h rano  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sklipkan
|
Zaslal: st květen 05, 2010 19:12 Předmět: |
|
|
čus kuci asi se tam taky přijedu podívat ,jen pak určete místo a hodinu at se tam nehladáme do večera tak čusík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|