| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dodge Ram Level3

|
Zaslal: so červenec 07, 2007 21:49 Předmět: |
|
|
Ješte pro Alse, víš o chybě v gold rush, kdy se nemecky boti snazi postavit truck barikadu 1 i když truck už projel ... je to škoda, pač občas se povede držet amíky, ale pohled na klečící a šroubující boty fakt nes.re  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: ne červenec 08, 2007 22:51 Předmět: |
|
|
| Dodge Ram napsal: | Ješte pro Alse, víš o chybě v gold rush, kdy se nemecky boti snazi postavit truck barikadu 1 i když truck už projel ... je to škoda, pač občas se povede držet amíky, ale pohled na klečící a šroubující boty fakt nes.re  |
Njn ale jinak to jsou vcelku sikovni monteri. _________________
6miB*Kalish3k |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Forkys

|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 19:10 Předmět: |
|
|
Mam takovej dotaz, asi včera když sem si zas zapařil tak sem si vzal FT a když sem se omylem sám zapalil tak mi to nic neubíralo. To je nejakej novej upgrade?  _________________ Jesus lived 6 years longer then Kurt Cobain |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
wertyz Level3

|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 20:44 Předmět: |
|
|
| Forkys napsal: | Mam takovej dotaz, asi včera když sem si zas zapařil tak sem si vzal FT a když sem se omylem sám zapalil tak mi to nic neubíralo. To je nejakej novej upgrade?  |
FF off |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 09:03 Předmět: |
|
|
...TZN: Friendly Fire je asi vypnute.
ja jen aby si Forkys tu Wertyho odpoved neprelozil treba sproste  _________________ Anton je mrtev ať žije ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 14:17 Předmět: VZPOURA! |
|
|
Zdravím Alsi!
Měl bych obrovskou stížnost k botímu soudu.
Poslední dobou boťici vůbec nereagují na rozkazy.
Abych si to ověřil, byl jsme v noci na serveru sám s boty a ať sem byl mrtvej a nebo potřeboval munici, tak se mi za dvě hodiny podařilo uspět snad jednou? i když občas sem nějakou tu snahu viděl, ale většinou mě příslušný panák ignoroval..
Dřív stačilo zařvat a přiběhl přes půl mapy. Co se děje? nezaložili si snad odbory? D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: čt srpen 09, 2007 18:29 Předmět: |
|
|
Buď v klidu Miku. Jen musíš chodit na server častěji, aby se s Tebou seznámili. Takhle jim nikoho nepřipomínáš, takže pro ně můžeš být i strejda v cizích spodkách! Napřed bych doporučoval se jim slušně představit, jako že jsi TEN Mik a alespoň ze začátku používat zdvořilostní fráze a magické slůvko "prosím". Snad to zabere. GL&HF!
BELA OSA
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hobit Level3

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 23:04 Předmět: |
|
|
| odbory zrovna ne, ale ti co ti posluhovali, sli pred vojensky soud, pac jim nemas co velet. ;o) antona jen degradovali a zustal u jednotky (prokazal, ze nema opotrebovane kleste, zatimco medici nemeli spotrebovane jehly) a pres noc si obcas zahraje. ostatni si davaj bacha, aby nedopadli stejne jako ta minula jednotka. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: pá srpen 10, 2007 23:39 Předmět: |
|
|
| BELA OSA napsal: | Buď v klidu Miku. Jen musíš chodit na server častěji, aby se s Tebou seznámili. Takhle jim nikoho nepřipomínáš, takže pro ně můžeš být i strejda v cizích spodkách! Napřed bych doporučoval se jim slušně představit, jako že jsi TEN Mik a alespoň ze začátku používat zdvořilostní fráze a magické slůvko "prosím". Snad to zabere. GL&HF!
BELA OSA
 |
Že by je zmátla ta nová přezdívka?
Nevděčníci! od teď hraju se zbraní hromadného botění ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 00:51 Předmět: |
|
|
tak oznamuji že po několika dnech už se umoudřili a alespoň mě zvednou no:o) A i nějakou tu lékárničku a krabku nabídnou:o)
Ale už to není to co to bývalo před nějakým časem:o)
Jinak bych měl otázku.. je zde nějaké téma, kde se řeší neukázněnost hráčů a popřípadě benevolence k povinostem admina na serveru? zaznamenal jsem posledních několik návštěv neadekvátní chování hráčů ba dokonce i "lidí vyšším levelem". Když je nějaký problém a neposlušný návštěvník serveru dělá problémy, tak nic nepodniknou a spíš naopak od nich poté plynou další problémy. Já vim, že Alsik neni vševěd, ale musí se to hlásit:o)) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
MILHAUS [CZ] Level3

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 05:21 Předmět: Budu se opakovat !!! |
|
|
To je moc hezké,ale co nevidím,netrestám.A když mi nikdo neřekne,tak si toho ani nemusím všimnout a to není určitě jen můj názor.Stači dát echo a pak se s tím dá něco dělat.Pár warnů už jsem taky dal a bylo mi nadáváno,že nemám svůj den (slušně řečeno),ale s toho si já nic nedělám.
Co z toho vyplívá?Bonzovat,bonzovat,bonzovat!!!
Jinak se s tím nedá nic dělat.
Pro Mika: caw loline  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 10:30 Předmět: |
|
|
Millhouse je muj člověk.. přivedl mě na nápad.
Dala by se udělat nějaká nástěnka, kam by se psali nervní hráči nebo ti problémovější, aby se příslušný admin na serveru mohl řídit i podle toho.
Někdo začal dělat problém? Dát mu rovnou warn a být za vyšinutého šerifa? A nebo se řídit podle černé listiny... Ha chlapec prudí, ale ještě nic neudělal, možná bych ho měl nahlásit...Ale on už je na černé listině? Šup tam warník D |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Als Site Admin
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 11:37 Předmět: |
|
|
Mik(CZ): K tomu, ale prave slouzi ty warny.
Prikaz !dewarn umi zobrazit minule warny a v !listplayers je pred jmenem hrace ktery ma varovani W. S varovanim nesetrete a rozdavejte, protoze prave jejich ucelem je ukazat, ze nekdo zlobi a zaroven mu dat sanci na napravu. A pochopitelne musite pocitat s tim, ze obcas to nebude nekomu po vuli a takova je cena za vetsi moc  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st srpen 15, 2007 11:46 Předmět: |
|
|
| Als napsal: | Mik(CZ): K tomu, ale prave slouzi ty warny.
Prikaz !dewarn umi zobrazit minule warny a v !listplayers je pred jmenem hrace ktery ma varovani W. S varovanim nesetrete a rozdavejte, protoze prave jejich ucelem je ukazat, ze nekdo zlobi a zaroven mu dat sanci na napravu. A pochopitelne musite pocitat s tim, ze obcas to nebude nekomu po vuli a takova je cena za vetsi moc  |
Díky za upozornění na tuto volbu! Zajímalo by mne, kdo všechno ji používá, protože by to bylo záhodno:o)
Takže !dewarn na ně...jdu to testnout na server:oD
Ale v tom případě asi Dila střelim do zadku, protože mi jednou poslal warn jako pozdrav nebo podobně, když sem přišel do hry:oD |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: st srpen 15, 2007 11:48 Předmět: j |
|
|
jupi to jsem chtel slyset.
..jo a pls za kolik warnu je kick? (musi to byt v ramci jedne mapy, aby za vice warnu kickovalo, nebo historie x dnu..? )
dik _________________ Anton je mrtev ať žije ... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|