|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: st březen 24, 2010 09:48 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | Str!ker napsal: | Není to pravda,sk se prej může ale bez heavy weapons  |
Taky myslím, že "light weapon" je v toleranci, pokud někdo přímo cíleně nekempí na spawnu protivníka, aby ho tam zkoušel kosit.
BTW: Já ale většinou když probíhám kolem spawnu protivníka (nebo jeho spawnem jako např na Goldrushi) a oni se narodí, začnu radši zdrhat bez střílení nebo se nechám rovnou zabít. Stejně bych daleko nedoběh a je to aspoň bez keců .
(Poznámka pro štourače - Napsal jsem většinou, tak myslím většinou a ne vždycky...... ) | ta posledni poznamka me rozesmala ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: st březen 24, 2010 18:23 Předmět: |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Bell napsal: | Str!ker napsal: | Není to pravda,sk se prej může ale bez heavy weapons  |
Taky myslím, že "light weapon" je v toleranci, pokud někdo přímo cíleně nekempí na spawnu protivníka, aby ho tam zkoušel kosit.
BTW: Já ale většinou když probíhám kolem spawnu protivníka (nebo jeho spawnem jako např na Goldrushi) a oni se narodí, začnu radši zdrhat bez střílení nebo se nechám rovnou zabít. Stejně bych daleko nedoběh a je to aspoň bez keců .
(Poznámka pro štourače - Napsal jsem většinou, tak myslím většinou a ne vždycky...... ) | ta posledni poznamka me rozesmala ) |
A když už střílím, tak ze sapíku nebo pistolky a ne z panzy, plamenu že... . _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|