Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
sklipkan
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 00:21 Předmět: ban za co?? a od koho?? |
|
|
kdo mi dal ban když od čtvrtka jsem nehrál a dnes cca 22.00 když se chci přihlasit tak ban na 1470 min. za co?? |
|
Návrat nahoru |
|
|
LaCunda Level4
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 12:01 Předmět: Re: ban za co?? a od koho?? |
|
|
sklipkan napsal: | kdo mi dal ban když od čtvrtka jsem nehrál a dnes cca 22.00 když se chci přihlasit tak ban na 1470 min. za co?? |
to máš za ty blba rozhodnutí okolo warnu a kicku...!!! :DDD server se ti pomstil _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
|
sklipkan
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 12:14 Předmět: |
|
|
la-hele od kdy level 2 může dát kick??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Prokinek Level3
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 12:51 Předmět: Re: ban za co?? a od koho?? |
|
|
LaCunda napsal: | sklipkan napsal: | kdo mi dal ban když od čtvrtka jsem nehrál a dnes cca 22.00 když se chci přihlasit tak ban na 1470 min. za co?? |
to máš za ty blba rozhodnutí okolo warnu a kicku...!!! :DDD server se ti pomstil |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LaCunda Level4
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 13:02 Předmět: |
|
|
sklipkan napsal: | la-hele od kdy level 2 může dát kick??? |
od te doby co plati 3 warny=kick ... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
|
kopin Level3
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 16:32 Předmět: |
|
|
La od kdy plati 3 warny a kick kdyz tak 4 warny |
|
Návrat nahoru |
|
|
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: ne březen 21, 2010 22:42 Předmět: Re: ban za co?? a od koho?? |
|
|
LaCunda napsal: | sklipkan napsal: | kdo mi dal ban když od čtvrtka jsem nehrál a dnes cca 22.00 když se chci přihlasit tak ban na 1470 min. za co?? |
to máš za ty blba rozhodnutí okolo warnu a kicku...!!! :DDD server se ti pomstil | ))) heh asi umru smichy to mas za ty dnesni granaty do spawnu na goldu.. ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
sklipkan
|
Zaslal: po březen 22, 2010 14:15 Předmět: |
|
|
heh to jsem dlouho neudělal 3 Warn -kick naposledy serialkilleroj ale ten by měl při pozdravení dostat hned 3 warny zasebou -a co se týče těch granatů... hmmm jsem myslel že proky mi dal dobrou školu to jsem pochytil od něj a nikdo nikdy ho kvůli tomu nerozmazaval ani newarnoval tak nevím no-sem myslel že panza a granat je rozdíl ale asi néé no.. tak pro příště---heh a ještě jsem zapoměl na maxe ten občas taky dělá totéž asi sousedské pudy |
|
Návrat nahoru |
|
|
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: po březen 22, 2010 14:23 Předmět: |
|
|
sklipkan napsal: | heh to jsem dlouho neudělal 3 Warn -kick naposledy serialkilleroj ale ten by měl při pozdravení dostat hned 3 warny zasebou -a co se týče těch granatů... hmmm jsem myslel že proky mi dal dobrou školu to jsem pochytil od něj a nikdo nikdy ho kvůli tomu nerozmazaval ani newarnoval tak nevím no-sem myslel že panza a granat je rozdíl ale asi néé no.. tak pro příště---heh a ještě jsem zapoměl na maxe ten občas taky dělá totéž asi sousedské pudy | tak delaj to vsichni ) jen nekdo za to dostane warn a nekdo ne ) |
|
Návrat nahoru |
|
|
sklipkan
|
Zaslal: po březen 22, 2010 18:06 Předmět: |
|
|
mistaku-hele chceš nasrat--- víš že už mě ani něvadíš normálně už ta alergie na tebe mě přešla a dokažu se i zasmát... snad ti to nebude vadit |
|
Návrat nahoru |
|
|
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: po březen 22, 2010 21:23 Předmět: |
|
|
sklipkan napsal: | mistaku-hele chceš nasrat--- víš že už mě ani něvadíš normálně už ta alergie na tebe mě přešla a dokažu se i zasmát... snad ti to nebude vadit | vsak ja se taky smeju |
|
Návrat nahoru |
|
|
LaCunda Level4
|
Zaslal: po březen 22, 2010 21:30 Předmět: |
|
|
sklipkan napsal: | heh to jsem dlouho neudělal 3 Warn -kick naposledy serialkilleroj ale ten by měl při pozdravení dostat hned 3 warny zasebou -a co se týče těch granatů... hmmm jsem myslel že proky mi dal dobrou školu to jsem pochytil od něj a nikdo nikdy ho kvůli tomu nerozmazaval ani newarnoval tak nevím no-sem myslel že panza a granat je rozdíl ale asi néé no.. tak pro příště---heh a ještě jsem zapoměl na maxe ten občas taky dělá totéž asi sousedské pudy |
tak sklipkane... uz kdyz se pripojujes na server, tak ti to pise NO TK, NO SK ... nepise tam NO SK BY HEAVY WEAPONS ... nebo SK IS NOT DONE BY LIGHT WEAPONS ... tzn. ciste logicky... oboji je sk a za vsechny ma byt trest... snad to uz ted pochopis, ty hraci s levlem _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Colony Lisak Level3
|
Zaslal: út březen 23, 2010 11:24 Předmět: :-D |
|
|
No konečně se pravda ukazala a největší SKtor dostal ban |
|
Návrat nahoru |
|
|
Str!ker
|
Zaslal: út březen 23, 2010 20:41 Předmět: |
|
|
Není to pravda,sk se prej může ale bez heavy weapons |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bell Level4
|
Zaslal: út březen 23, 2010 22:46 Předmět: |
|
|
Str!ker napsal: | Není to pravda,sk se prej může ale bez heavy weapons |
Taky myslím, že "light weapon" je v toleranci, pokud někdo přímo cíleně nekempí na spawnu protivníka, aby ho tam zkoušel kosit.
BTW: Já ale většinou když probíhám kolem spawnu protivníka (nebo jeho spawnem jako např na Goldrushi) a oni se narodí, začnu radši zdrhat bez střílení nebo se nechám rovnou zabít. Stejně bych daleko nedoběh a je to aspoň bez keců .
(Poznámka pro štourače - Napsal jsem většinou, tak myslím většinou a ne vždycky...... ) _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
|
|