|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: po březen 01, 2010 12:45 Předmět: Re: re |
|
|
kosta napsal: | Dik vsem za skvelou zabavum, skoda jen, ze nam uteklo to finale
->striker -> priste to tak jednoduchy nebude, malinko jsme vas podcenili a vybrali asi spatnou mapu , se urcite na Vas poradne pripravime
diky turnaji aspon malinko vim, ze mam hodne co zlepsovat, musim neco udelat s tim mirenim, takze snad priste to bude lepsi
jeste jednou dik za vejkend a hlavne dekuju spoluhracum, ze jsme to dotahli tak daleko. |
Kosta ja ti nevim..s tim mirenim mam pocit, ze v tomto modu se snad ani mirit nemusi...pres celou mapu strilim a porad se to nejak trefuje ..vice mene samo haluz mod a kdo ze to vubec vyhral? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: po březen 01, 2010 14:28 Předmět: re |
|
|
v tom modu to trefovani docela jde, ale kdyz protihraci se stejne trefujou nejak lip nez ja
v kazdym pripade je porad co zlepsovat, jen by to chtelo vic casu na hrani  _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
winnie
|
Zaslal: po březen 01, 2010 15:46 Předmět: |
|
|
Ahoj Chtěl jsem vam jenom poděkovat za skvělou učast.
A hlavně za to jak ste se chovali.Dlouho jsem nevidel
teda spise neslysel tolik hracu pohromade a zadne nadavky proste super.
Atmosfera byla taky dost dobrá a hrali jste opravdu dobre.
Gratuluji vam a medaile dorazí ve středu tak se pak domluvim s kapitanem vaseho teamu.
PS:planuji druhe kolo pro velky uspech a ohlas.
V sobotu bylo na ventrilu 74 lidi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: po březen 01, 2010 15:47 Předmět: |
|
|
winnie napsal: | Ahoj Chtěl jsem vam jenom poděkovat za skvělou učast.
Gratuluji vam a medaile dorazí ve středu tak se pak domluvim s kapitanem vaseho teamu.
V sobotu bylo na ventrilu 74 lidi  | mozna by regnet mohl pozvani oplatit a usporadat neco na etpubu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: po březen 01, 2010 16:13 Předmět: |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | winnie napsal: | Ahoj Chtěl jsem vam jenom poděkovat za skvělou učast.
V sobotu bylo na ventrilu 74 lidi  | mozna by regnet mohl pozvani oplatit a usporadat neco na etpubu  |
nevím, nevím - serverem vládne jen Als a turnaj na NQ se jel na TŘECH nezávislých instancích, takže technicky to asi nemáme šanci zmáknout. _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: po březen 01, 2010 17:09 Předmět: |
|
|
panove k turnaji....super match sqwele se me s vama hralo...konecne jsem si zahral tymove a pouzil dosud nepouzovany mikrofounek u sluchatek vubec jsem necekal ze by jsme mohli tak hladce prochazet turnajem...myslel jsem ze ty hraci co to hrali proti nam,ze to bude samej sehranej tym a ze jenom my jsme ty....co hrajou porve spolu v tymu
Chtel bych se timto taky omluvit tymu,ze jsem nedohral zapas o 3 misto...moc me to mrzi,ale necekal jsem ze to bude tak dlouho trvat a uz nebyl cas fakt sorry....doufam ze jste to nejak zvladli a ze jste nakonec skoncili 3
Snad posledni co bych okomentoval....super jsem se bavil hlaskam Ostravskeho LaCundy....nic me nebavilo vic nez LaCundove hlasky vsichni jsou cypove  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po březen 01, 2010 21:11 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | panove k turnaji....super match sqwele se me s vama hralo...konecne jsem si zahral tymove a pouzil dosud nepouzovany mikrofounek u sluchatek vubec jsem necekal ze by jsme mohli tak hladce prochazet turnajem...myslel jsem ze ty hraci co to hrali proti nam,ze to bude samej sehranej tym a ze jenom my jsme ty....co hrajou porve spolu v tymu
Chtel bych se timto taky omluvit tymu,ze jsem nedohral zapas o 3 misto...moc me to mrzi,ale necekal jsem ze to bude tak dlouho trvat a uz nebyl cas fakt sorry....doufam ze jste to nejak zvladli a ze jste nakonec skoncili 3
Snad posledni co bych okomentoval....super jsem se bavil hlaskam Ostravskeho LaCundy....nic me nebavilo vic nez LaCundove hlasky vsichni jsou cypove  |
:DDD nejsou vsichni cypove... ono je i VSECHNO jak cyp! dokonce i tenhle turnaj se mi libil jak cyp!  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po březen 01, 2010 21:25 Předmět: |
|
|
Vy jste ale LoLini rad si to znova zopaknu, snad to bude brzo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: po březen 01, 2010 23:15 Předmět: |
|
|
Ty jo, skoda, ze jsem se neucastnil. Podle toho co rikate to byla zabava  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: po březen 01, 2010 23:40 Předmět: Re: re |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | kosta napsal: | Dik vsem za skvelou zabavum, skoda jen, ze nam uteklo to finale
->striker -> priste to tak jednoduchy nebude, malinko jsme vas podcenili a vybrali asi spatnou mapu , se urcite na Vas poradne pripravime
diky turnaji aspon malinko vim, ze mam hodne co zlepsovat, musim neco udelat s tim mirenim, takze snad priste to bude lepsi
jeste jednou dik za vejkend a hlavne dekuju spoluhracum, ze jsme to dotahli tak daleko. |
Kosta ja ti nevim..s tim mirenim mam pocit, ze v tomto modu se snad ani mirit nemusi...pres celou mapu strilim a porad se to nejak trefuje ..vice mene samo haluz mod a kdo ze to vubec vyhral? |
Mistaku nakonec vyhrálo složení Wizrox,Kain,Pavlonos,Transformer a nějakej lamer Str!ker. Poslal jsme Dzubymu finálový mapy z mého pohledu tak se můžeš zejtra na TF stránkách pokochat. Bylo to fakt o kozy
Jinak semifinále s regnetama full radar ten vybrali dobře kluci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út březen 02, 2010 07:39 Předmět: |
|
|
rypoune, procpak jste vyloucili gold ??? se pochlub mimochodem, ten Wizrox, kdo to je? Trans se pred turnajem chvastal, ze az ho uvidime... no byl dobrej. Jeste enco, vase taktika braneni radaru byla skvela, byl dost videt rozdil, kdo hraje vic za axis a kdo za aliky. My vcelku dobre utocili, ale vase obrana byla neprekonatelna, az jsme zacli delat pekne kraviny. Tak priste  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út březen 02, 2010 11:21 Předmět: Re: re |
|
|
Str!ker napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | kosta napsal: | Dik vsem za skvelou zabavum, skoda jen, ze nam uteklo to finale
Mistaku nakonec vyhrálo složení Wizrox,Kain,Pavlonos,Transformer a nějakej lamer Str!ker. Poslal jsme Dzubymu finálový mapy z mého pohledu tak se můžeš zejtra na TF stránkách pokochat. Bylo to fakt o kozy
Jinak semifinále s regnetama full radar ten vybrali dobře kluci  | znam jen tebe a bratra, ale gratulace vsem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Transformer

|
Zaslal: út březen 02, 2010 21:59 Předmět: |
|
|
winnie napsal: | Ahoj Chtěl jsem vam jenom poděkovat za skvělou učast.
Takhle vypadaj medaile-- nádherný (tep na 200 za to stojí )
http://united.to-relax.net/tactical-force-cup-2010-f23/ceny-pro-vitze-t420.htm |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út březen 02, 2010 22:54 Předmět: |
|
|
Transformer napsal: | winnie napsal: | Ahoj Chtěl jsem vam jenom poděkovat za skvělou učast.
http://united.to-relax.net/tactical-force-cup-2010-f23/ceny-pro-vitze-t420.htm | hmmm moc pekny vubec se v tom nevyznam..ale delaj i etpro servery nebo jen ty NQ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: st březen 03, 2010 01:03 Předmět: |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Transformer napsal: | winnie napsal: | Ahoj Chtěl jsem vam jenom poděkovat za skvělou učast.
http://united.to-relax.net/tactical-force-cup-2010-f23/ceny-pro-vitze-t420.htm | hmmm moc pekny vubec se v tom nevyznam..ale delaj i etpro servery nebo jen ty NQ? |
Mají i jeden etpro 89.187.131.206:27200 ale nikoho jsem tam neviděl co ho zaplnit  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|