|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út únor 16, 2010 13:53 Předmět: |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Bell napsal: | Mno je tam varianta, že pokud někdo chce udělat tým s někým konkrétním, má šanci... .
Jen se chce včas zaregistrovat La . | co udelat hromadnou CW regnet vs zbytek  |
myslis jako 15 regnetaku proti 35 lamkam na long 2?
la, tak se tam zaregistruj a ja napisu winniemu, ten to organizuje, udelame klanik. Tak tedy shanime jeste jednoho objective hrace, pac zastrilet si muzu na COD4 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: út únor 16, 2010 14:08 Předmět: |
|
|
No tak, ja navrhoval Proki, by to šlo určitě, teda Ty a on proti 5.
Pokud byste vy dva doplnili pětku "Regnetu", asi by proti takovýmu týmu neměli moc šancí.
Velká část "mazáků" Tf/Cz/Sk sice střílí o kus líp než já, ale mezi ostatními je dost začátečníků ...... . _________________ Bell
Naposledy upravil Bell dne út únor 16, 2010 15:48, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út únor 16, 2010 14:29 Předmět: |
|
|
tak sem se registroval desi  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út únor 16, 2010 14:40 Předmět: |
|
|
[quote="Desertstorm"] mistakEfejkrpanzer napsal: | Bell napsal: | Mno je tam varianta, že pokud někdo chce udělat tým s někým konkrétním, má šanci... .
Jen se chce včas zaregistrovat La . | co udelat hromadnou CW regnet vs zbytek  |
myslis jako 15 regnetaku proti 35 lamkam na long 2?
no ja nevim jak hrajou a uz vubec nevim jak se hraje ten jejich mod...ale co to nezkusit ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út únor 16, 2010 14:42 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | No tak, ja navrhoval Proki, by to šlo určitě, teda Ty a on proti 5.
Poklud byste vy dva doplnili pětku "Regnetu", asi by proti takovýmu týmu neměli moc šancí.
Velká část "mazáků" Tf/Cz/Sk sice střílí o kus líp než já, ale mezi ostatními je dost začátečníků ...... . | no ono dva hraci moc nezvladnou pokud se ma plnit objective zkusim si vecer tenhle mod at vidim ty navadene panzy ) navadi to i na spawn nebo to zamerne uhyba? ))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kain
|
Zaslal: út únor 16, 2010 15:22 Předmět: |
|
|
co to tady melete o návaděných panzách. ano NQ mod to dovoluje, ale neznám ani jeden NQ server kdy by to bylo zapnuté. NQ máme 4 servery a ani na jednom není naváděná panza zapnutá a to tak bude i při tom turnaji. myslím, že ten turnaj se uskuteční na dvou serverech a oba budou nastaveny co nejblíž nastavení ETpro, takže naváděnou panzu tam opravdu neuvidíte.
info - http://www.unitedcup.wu.cz/ _________________ Cz|Sk*iabg|team
Cz*iabg|kain
www.united.to-relax.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza Vy-jumper CZ
|
Zaslal: út únor 16, 2010 15:42 Předmět: |
|
|
cawte hoši, tak změna o tom víkendu to nestíhám, protože mám jarní prazdniny a jdu do IT na lyžovačku..... fakt sorry uz jsem si chystal zásoby koly abych u hry neusnul xD _________________ s pozdravem Honza Borecek CZ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: út únor 16, 2010 16:07 Předmět: |
|
|
Honza Vy-jumper CZ napsal: | cawte hoši, tak změna o tom víkendu to nestíhám, protože mám jarní prazdniny a jdu do IT na lyžovačku..... fakt sorry uz jsem si chystal zásoby koly abych u hry neusnul xD | lol coly?:...basa piva a taky neusnes:))...ale jelikoz mas jarni prazdniny,tak to potom zadna:)
PS:se mnou nepocitejte ja to hraju jenom pro zabavu na turnaje nemam nervy:)
Ale regnetakum prej GL  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út únor 16, 2010 16:52 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | Honza Vy-jumper CZ napsal: | cawte hoši, tak změna o tom víkendu to nestíhám, protože mám jarní prazdniny a jdu do IT na lyžovačku..... fakt sorry uz jsem si chystal zásoby koly abych u hry neusnul xD | lol coly?:...basa piva a taky neusnes:))...ale jelikoz mas jarni prazdniny,tak to potom zadna:)
kopin, dyt ja tam taky nejdu nic vyhrat... aspon uvidime, jak na tom sme a muzem si dat synchronizovane basu pivek  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út únor 16, 2010 16:55 Předmět: |
|
|
kain napsal: | co to tady melete o návaděných panzách. ano NQ mod to dovoluje, ale neznám ani jeden NQ server kdy by to bylo zapnuté. NQ máme 4 servery a ani na jednom není naváděná panza zapnutá a to tak bude i při tom turnaji. myslím, že ten turnaj se uskuteční na dvou serverech a oba budou nastaveny co nejblíž nastavení ETpro, takže naváděnou panzu tam opravdu neuvidíte.
info - http://www.unitedcup.wu.cz/ |
Fajn  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út únor 16, 2010 16:57 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | Honza Vy-jumper CZ napsal: | cawte hoši, tak změna o tom víkendu to nestíhám, protože mám jarní prazdniny a jdu do IT na lyžovačku..... fakt sorry uz jsem si chystal zásoby koly abych u hry neusnul xD | lol coly?:...basa piva a taky neusnes:))...ale jelikoz mas jarni prazdniny,tak to potom zadna:)
Vsak to je zabava kua  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: út únor 16, 2010 17:12 Předmět: re |
|
|
no ja bych to taky zkusil, ale 1. 3. mam narozky, takze vejkend predtim budu slavit a asi bych nebyl co k cemu, i kdyz nekdy v kocovine docela killim, ale spis to je mozna jen muj dojem , jelikoz jsem jeste prichcanej
Jeste se rozm. a treba se prihlasim.
Akorat asi nejsem moc teamovej hrac, spis to neumim
ale na nejaky turnaje jsem jeste asi porad dost velka lama, zas tak dlouho to nehraju. Jeste tak 2 roky a mozna na nejakej turnaj pujdu  _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út únor 16, 2010 19:26 Předmět: |
|
|
Kosto, vo to vubec nejde, ja taky nejsem skilla, ale co to nezkusit. jde spis o to si to jen zkusit, o nic nejde, a porovnat styl hracu ruznych serveru. pac na Regnetu se hraje vic na objective, mohli bychom mit sanci. tak se tam registrujte, pak pred losovanim udelame team a nhlasime to poradateli, kdyz nas bude vic, udelame dva. Ja do toho jdu na 100%. Tesim se, uz jen proto, ze o nic nejde. vdyt neco podobneho jsme chteli i na Regnetu, ale nebyl nikdo, kdo by se toho ujal. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: út únor 16, 2010 19:38 Předmět: |
|
|
kain napsal: | co to tady melete o návaděných panzách. ano NQ mod to dovoluje, ale neznám ani jeden NQ server kdy by to bylo zapnuté. NQ máme 4 servery a ani na jednom není naváděná panza zapnutá a to tak bude i při tom turnaji. myslím, že ten turnaj se uskuteční na dvou serverech a oba budou nastaveny co nejblíž nastavení ETpro, takže naváděnou panzu tam opravdu neuvidíte.
info - http://www.unitedcup.wu.cz/ |
Uf to jsem rád, že to tam nebude, ani nevím o co jde:0), NQ neznám, ale rád bych se pro zábavu zúčastnil, vždy je něco nové ke zkoumání :0) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út únor 16, 2010 21:32 Předmět: Re: re |
|
|
kosta napsal: | no ja bych to taky zkusil, ale 1. 3. mam narozky, takze vejkend predtim budu slavit a asi bych nebyl co k cemu, i kdyz nekdy v kocovine docela killim, ale spis to je mozna jen muj dojem , jelikoz jsem jeste prichcanej
Jeste se rozm. a treba se prihlasim.
Akorat asi nejsem moc teamovej hrac, spis to neumim
ale na nejaky turnaje jsem jeste asi porad dost velka lama, zas tak dlouho to nehraju. Jeste tak 2 roky a mozna na nejakej turnaj pujdu  | za 2 roky ET uz nebude nekecej a prihlas se..o nic nejde  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|