Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kopin Level3
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 09:23 Předmět: Wunderbar!!! |
|
|
Tak pratele,kamaradi dnes nastal muj den
Ve 23,30h to na zenu prislo a valili jsme do porodnice...v 5,45h se me narodil kluk jako buk Mihael -vaha 3,27kg- delka 50cm
Jdu ted spat pac jsem jeste nespal a jen co se vzbudim jde se chlastat
Kua 2 dny jsem se vzpamatovaval ze stepansky,tak ted jsem zvedavej,jak se budu dlouho vzpamatovavat mimca |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mik (CZ) Level4
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 09:52 Předmět: Re: Wunderbar!!! |
|
|
kopin napsal: | Tak pratele,kamaradi dnes nastal muj den
Ve 23,30h to na zenu prislo a valili jsme do porodnice...v 5,45h se me narodil kluk jako buk Mihael -vaha 3,27kg- delka 50cm
Kua 2 dny jsem se vzpamatovaval ze stepansky,tak ted jsem zvedavej,jak se budu dlouho vzpamatovavat mimca |
Příjmi gratulaci k budoucímu skillerovi! ;0) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
|
podvodnik
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 10:48 Předmět: stery na me |
|
|
Nazdar lidi. ted sem dlouho ET nehral, tak jsem si rekl, ze zacnu. Ale kdyz jsem si stahnul ET a zapnul, psalo mi to ze mam spatne cvar cl_maxpackets . Nuze, bylo mi psano rozmezi, kde to muzu mit, tusim ze to bylo nejak 30 az 100. Otevrel sem soubor pb a zmenil jsem to ( mel sem tam 15 az 100), ale kdyz jsem si rikal ze uz je vyhrano, pb mi to odeprel a tudiz se neda hrat, pac kazde 2 minuty me to na 2 minuty kickne. Nechapu v cem je problem. Zkousel jsem nainstalovat hru a pozmenit pb nekolikrat, ale stale to nejde.... nevite nekdo co s tim. byl bych vdecnej. dikes |
|
Návrat nahoru |
|
|
castrol.cz
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 11:55 Předmět: Re: stery na me |
|
|
podvodnik napsal: | Nazdar lidi. ted sem dlouho ET nehral, tak jsem si rekl, ze zacnu. Ale kdyz jsem si stahnul ET a zapnul, psalo mi to ze mam spatne cvar cl_maxpackets . Nuze, bylo mi psano rozmezi, kde to muzu mit, tusim ze to bylo nejak 30 az 100. Otevrel sem soubor pb a zmenil jsem to ( mel sem tam 15 az 100), ale kdyz jsem si rikal ze uz je vyhrano, pb mi to odeprel a tudiz se neda hrat, pac kazde 2 minuty me to na 2 minuty kickne. Nechapu v cem je problem. Zkousel jsem nainstalovat hru a pozmenit pb nekolikrat, ale stale to nejde.... nevite nekdo co s tim. byl bych vdecnej. dikes | cl_maxpackets neni složka v pb ale dava se do cfg nebo ve hře když se připojiš napišeš do konzole /cl_maxpackets 100 a bude to šlapat _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
|
castrol.cz
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 11:57 Předmět: Re: Wunderbar!!! |
|
|
Kua 2 dny jsem se vzpamatovaval ze stepansky,tak ted jsem zvedavej,jak se budu dlouho vzpamatovavat mimca | Tak to ti přeji vše nej a hlavně gratuluji k synkovi.A věř že ho musiš zapit hodně aby byl klučina zdrav _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tox Level4
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 13:57 Předmět: Re: Wunderbar!!! |
|
|
Tak to srdecne blahopreji. Hlavne at je ditko zdrave.. _________________ 6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rosticz
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 14:10 Předmět: |
|
|
Gratulace,ale s tim alkoholem opatrne. |
|
Návrat nahoru |
|
|
bart.host
|
Zaslal: po prosinec 28, 2009 21:31 Předmět: |
|
|
Kopine tak to je super, blahoprejeme s Kostou.Jeste musis zasadit strom a mas to.To vis my jsme prisli o koule v etecku, my sadime jen stromy. A nechlastej, Casty to za tebe dozene |
|
Návrat nahoru |
|
|
castrol.cz
|
Zaslal: út prosinec 29, 2009 09:37 Předmět: |
|
|
bart.host napsal: | Kopine tak to je super, blahoprejeme s Kostou.Jeste musis zasadit strom a mas to.To vis my jsme prisli o koule v etecku, my sadime jen stromy. A nechlastej, Casty to za tebe dozene | cASTY UŽ NEPIJE _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
|
kosta Level3
Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: út prosinec 29, 2009 09:39 Předmět: |
|
|
urcite asi jako ja
jinak taky gratuluju a at se uci ET uz od plinek. _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
|
castrol.cz
|
Zaslal: út prosinec 29, 2009 09:57 Předmět: |
|
|
kosta napsal: |
urcite asi jako ja
jinak taky gratuluju a at se uci ET uz od plinek. | NN začal sem uplně abstinovat,rozhodl sem se že už ani hlt alkoholu a hlavně mě ktomu vedou moc važny duvody _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
|
magic muschroom Level2
Založen: 16.11.2009 Příspěvky: 33 Bydliště: Libochovice okr. Litoměřice
|
Zaslal: út prosinec 29, 2009 17:01 Předmět: Re: Wunderbar!!! |
|
|
vše nej taťko, ať ti roste jako z vody a je zdravej a ať si brzy si zahrajou s mojim klukem ET na regnetu |
|
Návrat nahoru |
|
|
Max_Cz
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 12:36 Předmět: Re: Wunderbar!!! |
|
|
Gratuluju kopine vsechno nej k novymu prirustku do rodiny Ps:Moc to stema oslavama neprepiskni (ikdyz coby ne prvni prcek se musi prece dukladne zapit ne:lol: |
|
Návrat nahoru |
|
|
kopin Level3
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 16:48 Předmět: |
|
|
zapijeni dopadlo epesne 2 dny v lihu a dnes jsem si rikal ze uz budu hodnej doma...tak jsem si koupil basu piv a udelam si ETckovou noc:-D |
|
Návrat nahoru |
|
|
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: st prosinec 30, 2009 18:04 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | zapijeni dopadlo epesne 2 dny v lihu a dnes jsem si rikal ze uz budu hodnej doma...tak jsem si koupil basu piv a udelam si ETckovou noc:-D | no teda..jsem ani netusil, ze cekate paneee tak at roste a je zdravej kluk |
|
Návrat nahoru |
|
|
|