Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
magic muschroom Level2

Založen: 16.11.2009 Příspěvky: 33 Bydliště: Libochovice okr. Litoměřice
|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 22:38 Předmět: Panzy? |
|
|
zdárec lidi, chci se zeptat jestli by nešly omezit panzy na 1 do týmu, protože se nějak rozmáhá hra se 4 a více panzami v týmu a to je fakt o ničem a kazí to hru a myslím si že to ani pro server není uplně dobrá vizitka...dík za odpověď |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 23:05 Předmět: |
|
|
Souhlasím s tebou, že to není zrovna hezká hra, ale mně osobně je to celkem jedno - pokud ty panzy nelítají na spawn.
Pak zas na druhou stranu jim chybí jiná povolání pro plnění/obranu objectivu.
A pokud to někdo neumí, tak po třech sebezabití svojí panzou si s ní už nezahraje - hádej proč ?
Za chvíli by podobný požadavek mohl být na fieldy, riffle, ........
Pokud najdeš dost zájemmců o omezení, možná přesvědčíš i Alse ....... _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 23:57 Předmět: |
|
|
No mě už to taky napadlo bylo by to jako v etpru kde je povolena jen jedna panza na team. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
magic muschroom Level2

|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 09:19 Předmět: |
|
|
Bell napsal: | Souhlasím s tebou, že to není zrovna hezká hra, ale mně osobně je to celkem jedno - pokud ty panzy nelítají na spawn.
Pak zas na druhou stranu jim chybí jiná povolání pro plnění/obranu objectivu.
A pokud to někdo neumí, tak po třech sebezabití svojí panzou si s ní už nezahraje - hádej proč ?
Za chvíli by podobný požadavek mohl být na fieldy, riffle, ........
Pokud najdeš dost zájemmců o omezení, možná přesvědčíš i Alse ....... |
no tak uvidíme jestli se ještě někdo přidá, každopádně za pokus to stálo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: pá prosinec 04, 2009 22:38 Předmět: Re: Panzy? |
|
|
magic muschroom napsal: | zdárec lidi, chci se zeptat jestli by nešly omezit panzy na 1 do týmu, protože se nějak rozmáhá hra se 4 a více panzami v týmu a to je fakt o ničem a kazí to hru a myslím si že to ani pro server není uplně dobrá vizitka...dík za odpověď | blbost!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 09:13 Předmět: |
|
|
Toto jsem tu navrhoval tak před dvěma lety a nikdo to nechtěl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: so prosinec 05, 2009 12:32 Předmět: |
|
|
Colony Lisak napsal: | Toto jsem tu navrhoval tak před dvěma lety a nikdo to nechtěl  |
jj pamatuju se a odpověď byla, že panza do te hry patří jinak by jí tam nedávali... ale mě by to taky nevadilo MISTAKU  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
magic muschroom Level2

|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 18:36 Předmět: Re: Panzy? |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | magic muschroom napsal: | zdárec lidi, chci se zeptat jestli by nešly omezit panzy na 1 do týmu, protože se nějak rozmáhá hra se 4 a více panzami v týmu a to je fakt o ničem a kazí to hru a myslím si že to ani pro server není uplně dobrá vizitka...dík za odpověď | blbost!  |
nezklamal si  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 15:12 Předmět: |
|
|
Snoopik napsal: | Colony Lisak napsal: | Toto jsem tu navrhoval tak před dvěma lety a nikdo to nechtěl  |
jj pamatuju se a odpověď byla, že panza do te hry patří jinak by jí tam nedávali... ale mě by to taky nevadilo MISTAKU  |
No jako mě mistak s panzou taky neva dokud neděla SK ale jinak sám za sebe řeknu že jedna a jedna bohatě stači ale jestli s tím někdo něco uděla ?????? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|