|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Hobit Level3

|
Zaslal: st červen 20, 2007 16:10 Předmět: |
|
|
jj zrovna vcera se pripojim, a jeje stare zname tvare, a zas sem si pripadal jak cvicny terc. jako bych to zas rok nehral. a pritom mne to bavilo. byli jste herne nekde uplne jinde, ale pritom nam tu hru neznechucovali.
musime milhausi ty naboje i nabijet a strilet po nich. ;o) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rapy (CZ) Level3

|
Zaslal: st červen 20, 2007 18:29 Předmět: |
|
|
Velmi mě mrzí chování některejch hráčů na Regnetu, když se tak zamyslím, tak dřív se tu hrálo líp.Nejvíc mě rozhodilo chování hráču RCZ jak smyslů zbavenejch kempících skoro u spawnu a hážou arty,panzy atd.pamatuji jak jsme se párkrát domluvili a hrali bez panz,artu a těžkejch zbraní a bylo to úplně něco jinýho.Bohužel jsme jen lidi a každý má na to svůj názor,ale dobrej hráč to prostě nedělá . Ti co nán kazí hru (doufám že k nim nepatřím) by se nad sebou měly hluboce zamyslet.Já mám Regnet velmi rád naučil jsem se tu trošku hrát a tímto děkuji všem s kým jsem tuto zkušenost nabyl.Pár jich připomenu Doktor,Mik,Dilo,Georg,Dědek,Drice atd. Blahoslavený buď REGNET!! Nesmím zapomenout samozřejmě na práci našeho Admina ALSE. _________________ Rapy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OkillercZe

|
Zaslal: st červen 20, 2007 20:15 Předmět: |
|
|
cheatery jednoduše odhalí pbscreen když ne je to špatný ale vždy by to tak mělo být. A o to se stará admin. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: st červen 20, 2007 20:31 Předmět: podpis |
|
|
Rapy (CZ) napsal: | Velmi mě mrzí chování některejch hráčů na Regnetu, když se tak zamyslím, tak dřív se tu hrálo líp.Nejvíc mě rozhodilo chování hráču RCZ jak smyslů zbavenejch kempících skoro u spawnu a hážou arty,panzy atd.pamatuji jak jsme se párkrát domluvili a hrali bez panz,artu a těžkejch zbraní a bylo to úplně něco jinýho.Bohužel jsme jen lidi a každý má na to svůj názor,ale dobrej hráč to prostě nedělá . Ti co nán kazí hru (doufám že k nim nepatřím) by se nad sebou měly hluboce zamyslet.Já mám Regnet velmi rád naučil jsem se tu trošku hrát a tímto děkuji všem s kým jsem tuto zkušenost nabyl.Pár jich připomenu Doktor,Mik,Dilo,Georg,Dědek,Drice atd. Blahoslavený buď REGNET!! Nesmím zapomenout samozřejmě na práci našeho Admina ALSE. |
Hm.. tak pod tohle se bohužel podepisuji. Dřív se tu hrávalo ve vyrovnaných týmech, spolupracovalo ve FT, hry bez toho aby měl každej druhej panzu a hlavně se nehrálo jen na fragy a singlování.. prostě pro zábavu všech.
V podstatě řeči typu kdo je lepší nebo horší nebo dokonce kdo má víc fragů jsou v téhle hře mimo mísu. Je to týmová hra. Ty hádky předtím jsem si přečetl a vpodstatě jak si tu nadává jeden druhému - komedie. _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pa3k
|
Zaslal: čt červen 21, 2007 11:43 Předmět: |
|
|
ok wertyz....uz som ta pochopil...ale chcem aby si vedel ze ja aimbot ani wall hack nepouzivam keby som to pouzival by to bolo na mne vidiet by si nikto na regnete proti mne neprdol.....keby som cheater tak by sa mi nemohli rovnat ani ty najlepsiu hraci ako je lacunda doktor frenky....a uz aj ty ...takze prosim te kasli me na tuto debatu a dajme jednu velku bodku za tym vsetkym.....:)ok??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Diloph Level4

|
Zaslal: čt červen 21, 2007 11:50 Předmět: ... |
|
|
wertyz napsal: | jak si ja hraju je moje vec, jestli obj nebo no obj! A co je dobryho na tom ze mapu udelas za 2 min z 30??? Asi jen to ze si reknes: Joo ja jsem teda borec zastrelil jsem 2 botaky pri ceste a prezil a jeste polozil a uhlidal...nebo abys na konci rek jooo jsem nejlepsi eng...to je teda uzasny |
Tenhle názor se tu nějak rozšířil. ET se například od UT dost liší, jsou tu objective, kterých se musí dosáhnout v několika krocích, musí se postupovat (zajímání CP, vyhození zdi do vzduchu) a je tu spousta "povolání", která se musí vzájemně doplňovat. Je to prostě týmová hra a její princip je právě objective. A jo, nestydím se za to, ale pro mě bude ten engy co proběhne, položí a uhlídá větší machr.. než ti fieldi a soldící s panzama co honěj čárky (nehledě na to, že pak toho engyho většinou dostanou, ale pak jen smutně koukaj jak dyna tiká). Fakt v tom nevidím umění, když někdo práská bazukou do tunelu kudy se valí většinou jen boti a pak na konci se chlubí že má xy killů. Nic proti těm co loví fragy, ale pokud nepomůžou tý hrstce co se snaží týmovat -jsou k ničemu. _________________ dilo(cz), lolín |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: út červen 26, 2007 14:37 Předmět: Aimbot |
|
|
Tak sem zavital na tyto stranky cca po dvou měsicích a dlouho jsem se nezasmal jako neska. Myslel jsem ze uz tady svoje jmeno neuvidim a ejhle skoro vsude (o nas bez nas)
Wertiku!
Pegrman je vybornej et pub player (kdyz sem zacinal hrat na komnate tak bych rekl ze to byl i muj vzor) ale necheatuje!!!!!!
Paek se hodne zlepsil (to ze se nekdo na nejaky forum prihlasi nejakej blbecek pod mym nickem a neco tam napise za to ja nemuzu, myslim ze vis o koho jde (vim kudy voda teče) ale paek necheatuje!!!!!!!
(prokinek kdyz byl zhulenej tak zapnul city?) sorry ja nehulim (cigo to jo)
(Parek a prokinek jsou uvedeny v nakym seznamu cheatru) tak koukam na ten seznam a nemuzu se najit lol werty
(jeho bratr to jednou zapnul na regnetu ale ve forme ze to je drzel a rzodaval hlavy) muj bracha nema ani cfg fakt ne hele, je mozny ze jsem byl u nej tak jsem chvilku hral
Prosim prestan tu psat ty hovadiny, si tu akorat vsem pro smich
Nemam co vic k tomu dodat.........
Mame novej tym nechcete RCZ nekdy dat jen tak match 6v6 jeste sme nehrali tak nejak nejsme sehrany. A mame v tymu slecnu tak prosim zabijet s citem . kdyz jo tak dejte vedet
pic STOP!BATTLE ME  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pa3k
|
Zaslal: út červen 26, 2007 18:04 Předmět: |
|
|
Ahoj proki dik ze si sa zastal aspon niekto normalny.....a jaky mas tym jak sa ti menuje???.....a wertyho ignoruj aj ja sa sanzim ignorovat te jeho hovadiny zatial cus |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: pá červenec 27, 2007 17:56 Předmět: |
|
|
no to je fakt sila precetl jsem si to az ted a jsem z toho skorem slepej ale za sebe musim naprosto souhlasit s nazory hracu milhaus,lacunda,rapy a vsem podobnym chodim sem pro zabavu relax a ne abych mel nejvic xp kdyz hraju treba za enga je jasny ze mit ani nemuzu ale pocit kdyz neco odplalim adt. je super a nejaky co se ohani xp jsou mi v (i) :O))
a ty co hazi arty na jakejkoliv spawn mam taky v (i) proste tady se to nedela i kdyz bla bla bla jinde jo jdete jim to hazet tam tady jsme pro ZABAVU |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: st srpen 01, 2007 14:40 Předmět: |
|
|
Uff, nudím se v práci , tak jsem tím prokousal a přikláním se na stranu Milhause a La Cundy. Některé tomuto spřízněné názory ovšem považuju za výplod dětské fantazie.
Proboha, pročpak bych tuhle hru hrál, kdybych se nechtěl zlepšovat a učit se od lepších? Ano, na Regnetu se vyskytují i patologické případy jako například wolf, který ani po zhruba půlroce nesáhl na rifli, natož smg. Té osůbce je nejspíš tak 5-10 let a je hrubě ovlivněn násilím v počítačových hrách, nebo jde o retardovaného člověka. Každopádně se mě jeví jako mentálně postižený. Při hře nekomunikuje, jen tiše kempí někde u spawnu s bazookou nebo posílá artiny a asi ho to i baví Pakliže máte dojem, že jste dosáhli vrcholu svého ET umění, přestaňte hrát, nechte se naverbovat do Dignitas, jděte hrát CoD, běžte skočit z mostu, ale přestaňte brečet!
Na tomhle serveru se vyskytují i velmi dobří hráči, např. (Starring in Alphabetical order ) Andy, Drtič, George, Ječmínek, John_Wayne2.0, La Cunda, Ogy, Prokínek, Rapy, Tox a celá dlouhá řada dalších. (Většinu jsem nenapsal, zabralo by to mnoho místa a spotřebovalo by to mnoho mých prací unavených mozkových buněk, takže promiňte a pěkně prosím, nekamenovat!). Mnozí z nich mají výbornou střelbu z smg, další se umí velmi obratně pohybovat po mapě a jiní umějí krásně krýt ostatní s Heavy Weapons.
Předpokládám, že Tito chodí na Váš server též pro zábavu i když většina těchto jmen obvykle figuruje na předních místech XP Table. A co víc, oni se při té zábavě dokonce stále zlepšují! Opravdu chcete vyhnat ze serveru tyto hráče a čekat na věčné začátečníky typu wolf? Eh, pardon, to byl pouhý záblesk extremismu. Opravdu nestojíte o hráče, kteří na tomto serveru vyrostli? Jenom proto, že Vás zabijí při čtyřech z pěti soubojů? Uvědomte si, že dobří hráči na serveru jsou poklad. Pokrok totiž můžete udělat jen prohráváním soubojů s lepšími a poučením se z vlastních chyb. Srazit druhému skill nějakým babským prndáním naštěstí nejde.
Osobně jsem proti kickování newbies (každý jsme jím byli, někteří na věčné časy ), ale když nevím, zeptám se, ne? Ňuba, který při prvním spawnu zabije panzou polovinu spoluhráčů si nic jiného než kick nezaslouží a to od admina s uvedeným reason, aby věděl pro příště, že se to nedělá. V žádném jiném případě jsem kick evidentního nováčka na Vašem serveru nezaznamenal a drtivá většina hráčů se chová v těchto případech víceméně korektně. Velké PLUS pro Regnet ET Server. Když adminům vadí XP, proč ho nezrušit jako u CW? Žádný XP, žádný XP skill, žádný XPHunting, téměř znemožněný SK, žádné dohadování. Cenou by byl odliv artispawnkillujích, quickpanzastřílejících a opravdu hodně nešikovných hráčů (o Kemphighskillmortaristech jen v dobrém ) . Rambomedici a Minespammeři eliminováni. Ovšem podmínky by byly stejné pro všechny i při nalogování uprostřed hry. Já vím, bylo by to velmi drsné řešení, ale absolutně definitivní a zábavka by byla pro poctivé hráče stále nabíledni.
P.S.: Milý wolfe, jestliže vlastníš lékařské potvrzení o nesvéprávnosti z jakýchkoliv mentálních důvodů, hluboce se Ti zde omlouvám a vřele doporučuji požádat zřízence Tvého ústavu o založení ET serveru s přístupem vyhrazeným lidem s podobným postižením. Přeji příjemnou zábavu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 02:19 Předmět: |
|
|
to bella osa: jj, tvuj prispevek se mi vazne libi a opravdu me pobavil... a to ho ctu ve tri rano, kdyz za tri hodiny zase vstavam do prace,... proste parada...souhlasim... a uplne nejvic souhlasim s tou myslenkou o novaccich... pri hre to porad musim nekomu vysvetlovat a uz me to moc nebavi...proste vidim nove jmeno, tak je to z 70% novacek, u ktereh ose musi tolerovat 90% blbosti, ktere udela... a porad dokola vysvetlovat co a jak... lenin mel pravdu, kdyz rikal:"Ucit se, ucit se, ucit se... !"  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jecm!nek
Založen: 20.1.2007 Příspěvky: 135 Bydliště: se píše po "B" tvrde i a po "L" ne.
|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 08:24 Předmět: |
|
|
2 osa
krásný text (to jsi mě nemohl napsat na první místo?)
jj na wolfa jsem upozornoval ve foru jiz 24.01.07 http://et-stats.regnet.cz/forum/viewtopic.php?t=5
od te doby se moc nezmenilo. _________________ Anton je mrtev ať žije ... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 11:17 Předmět: |
|
|
Ječmo, Starring in Alphabetical Order . Buď rád, že jsem si vůbec vzpomněl, už teď mě mrzí, že jsem některé vynechal . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 13:36 Předmět: |
|
|
Libi se mi to, co napsal Bela Osa
Wolf by si mel zajit na No quarter a tam at si expi od rana do vecera. _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drice Level3

|
Zaslal: pá srpen 03, 2007 13:57 Předmět: wolf |
|
|
tjo a umi woubec wolf cesky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|