Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Snoopik Level4

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 11:42 Předmět: |
|
|
nO CO VIM JA TAK TRONIX JEDE S INSTIM A JABR SEMNOU? ALE NEJSEM SI JISTY ZJISTIM |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 14:45 Předmět: |
|
|
strikere, dej sem prosim te nejaky cislo na sebe... uvazuju, ze bych dojel do te bolky a odtud bychom potom mohli spolu... sem koukal na ty busy a to jede skoro 3 hodky a ani to neni bez prestupu... dik;) _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 14:56 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | strikere, dej sem prosim te nejaky cislo na sebe... uvazuju, ze bych dojel do te bolky a odtud bychom potom mohli spolu... sem koukal na ty busy a to jede skoro 3 hodky a ani to neni bez prestupu... dik;) |
777 246 357 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 19:49 Předmět: |
|
|
Str!ker napsal: | LaCunda napsal: | strikere, dej sem prosim te nejaky cislo na sebe... uvazuju, ze bych dojel do te bolky a odtud bychom potom mohli spolu... sem koukal na ty busy a to jede skoro 3 hodky a ani to neni bez prestupu... dik;) |
777 246 357 | Panove moc se omlouvam ale na party nemužu dorazit,je to tak 15.minut co jsem dostal od sarvirky u bart.hosta dostal ban do hospody poněvadž jeji bratr dostal ode mne vychovnyho lepaka tak se nezlobte pokud nedorazim a užijte si to s pozdravem Casty _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Transformer

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 21:05 Předmět: |
|
|
bart.host napsal: | Zdarec to at bracha ani nezkousi-koukej ho nalozit lamaka (co mu je).Sice se v hospe nevari ale objednal jsem 20 porci gulase(muzu priobjednat)--bude to jako pozornost.Jinak ti co vahaji at se ozvou nebo rovnou prijedou.zdar v sobotu.
Transi koukej dorazit-posledni akce, pak uz pujdu na odvykaci kuru od ET. |
Tak chlapaci na 100% nejedu i když cukání jsem měl-bohužel
Kdyby mě přišla kontrola tak bych v práci dostal za A a dva roky bych nedostal 13plat a bonus.
Škoda no,těšil jsem se moc.Někdy jindy no.Chřipku si nevybereš,ještě ,že to není ta prasečí.
Tak zatim  _________________ http://stahovak.nova.cz/clanek/posuciaulety/transformer-nazivo.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stimpi

|
Zaslal: čt listopad 26, 2009 21:39 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | Str!ker napsal: | LaCunda napsal: | strikere, dej sem prosim te nejaky cislo na sebe... uvazuju, ze bych dojel do te bolky a odtud bychom potom mohli spolu... sem koukal na ty busy a to jede skoro 3 hodky a ani to neni bez prestupu... dik;) |
777 246 357 | Panove moc se omlouvam ale na party nemužu dorazit,je to tak 15.minut co jsem dostal od sarvirky u bart.hosta dostal ban do hospody poněvadž jeji bratr dostal ode mne vychovnyho lepaka tak se nezlobte pokud nedorazim a užijte si to s pozdravem Casty |
Casty hoď tam unban a přijď i s mladym .... na servirku nastražíme Joeyho a zbytek se kasal jak jsou těžký chlapi a ty tě v tom taky nenechaj
Sti |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bart.host

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 00:07 Předmět: |
|
|
Miras to je v poho obsluhovat budu pouze ja sice to bude jak u suchanku ale nejak to zvladnem.Transi ty me se... Ale udelam ti radost dame online web kameru na chvilku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 07:54 Předmět: |
|
|
bart.host napsal: | Miras to je v poho obsluhovat budu pouze ja sice to bude jak u suchanku ale nejak to zvladnem.Transi ty me se... Ale udelam ti radost dame online web kameru na chvilku. | tak to je fajne dorazim sice až odpoledne musim ještě typkoj přeložit hřebenač na střeše _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 11:10 Předmět: |
|
|
Tak všechno jinak z rodiných důvodů nedorazim sere mě to a nechci o tom mluvit! DO PRDELE! Já se těšil jak malej kluk čus |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 11:26 Předmět: |
|
|
Stimpi napsal: | castrol.cz napsal: | Str!ker napsal: | LaCunda napsal: | strikere, dej sem prosim te nejaky cislo na sebe... uvazuju, ze bych dojel do te bolky a odtud bychom potom mohli spolu... sem koukal na ty busy a to jede skoro 3 hodky a ani to neni bez prestupu... dik;) |
777 246 357 | Panove moc se omlouvam ale na party nemužu dorazit,je to tak 15.minut co jsem dostal od sarvirky u bart.hosta dostal ban do hospody poněvadž jeji bratr dostal ode mne vychovnyho lepaka tak se nezlobte pokud nedorazim a užijte si to s pozdravem Casty |
Casty hoď tam unban a přijď i s mladym .... na servirku nastražíme Joeyho a zbytek se kasal jak jsou těžký chlapi a ty tě v tom taky nenechaj
Sti |
voe  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 11:29 Předmět: |
|
|
Se nam ta ucast nejak pomalu zužuje......mno, ja snad dorazím, jeste se dnes dohodnu jak a s kym.....jinak jsem se od minule soboty zařekl, že nebudu pít, takže jsem abstinent.
Dneska to dohodnu s Rybizem a spol....a snad to dopadne. Stimpy kdyztak Te mam v zaloze....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 11:31 Předmět: |
|
|
Snoopik napsal: | Tak všechno jinak z rodiných důvodů nedorazim sere mě to a nechci o tom mluvit! DO PRDELE! Já se těšil jak malej kluk čus |
Sem se tesil ze Te konecne uvidime....a ono zase nic. Tak snad priste.....at to doma dopadne v poho...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 12:47 Předmět: |
|
|
Hele Barte kdyby jsi chtěl pomoct jsem byvalý hospocký sice toho víc vypiju než udělám ale aspoň něco  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 16:52 Předmět: |
|
|
Snoopik napsal: | Tak všechno jinak z rodiných důvodů nedorazim sere mě to a nechci o tom mluvit! DO PRDELE! Já se těšil jak malej kluk čus |
To napiš rovnou že tě stará nepustí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Talda Level2
|
Zaslal: pá listopad 27, 2009 17:20 Předmět: |
|
|
Všichni... já přijedu , já přijedu a skutek je v pr.. pánové
No to jsem zvědavý, kdo z Vás slibotechen nakonec dorazí