Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 10:56 Předmět: |
|
|
akorat, barte, bys tady mohl hodit nejaky telefon na sebe a jmeno te hospody... jak dojedu do Hostinneho, asi nebudu vubec vedet...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 17:22 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | akorat, barte, bys tady mohl hodit nejaky telefon na sebe a jmeno te hospody... jak dojedu do Hostinneho, asi nebudu vubec vedet...  | Na netu maš jizdni řad a hospoda je 20 metru od autobusaku neboj trefiš a casty bydli přimo na autobusaku tady maš muj tel.724 83 49 69 _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 18:38 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | LaCunda napsal: | akorat, barte, bys tady mohl hodit nejaky telefon na sebe a jmeno te hospody... jak dojedu do Hostinneho, asi nebudu vubec vedet...  | Na netu maš jizdni řad a hospoda je 20 metru od autobusaku neboj trefiš a casty bydli přimo na autobusaku tady maš muj tel.724 83 49 69 |
diky  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 20:22 Předmět: |
|
|
panove ja se musim omluvit z lanky z rodinnych duvodu moooc me to stve
strasne jsem se na to tesil i volno me vyslo,ale bohuzel
mozna ze se prijedu alespon podivat na obed,nebo tak,ale spis to nedopadne. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: pá listopad 20, 2009 03:54 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | panove ja se musim omluvit z lanky z rodinnych duvodu moooc me to stve
strasne jsem se na to tesil i volno me vyslo,ale bohuzel
mozna ze se prijedu alespon podivat na obed,nebo tak,ale spis to nedopadne. |
kopin, neser a dojed  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mount Everest

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 16:34 Předmět: Severní Morava |
|
|
Nepojede někdo přes Hranice na Moravě, Přerov, Olomouc? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stimpi

|
Zaslal: ne listopad 22, 2009 22:48 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | bart.host napsal: | zdarec u me bude minimalne 14 posteli ve 4 pokojich, zatim si nikdo nic nerezervoval.Trans a Striker to maj asi jasny.Joey nemysli si ze to bude jak posledne.Do rana se bude plejt a lejt a pak mozna chrapat.  |
Za predpokladu, ze mi rezervujes pokoj a nejakou rostenku + me budete nechavat vyhravat!! Sem se prave ted rozesel s holcinou...takze píííít budu, jen aby jsi měl dost zasoby(jo a cože to tam lejou do skla?)
Stimpy : Asi nejedes pres Mlazovickou METROPOLI ? |
Pro Bárta: Pokoj bych taky bral ...
Přes Mlázivice city si to můžu se svojí Fávo formulí namířit, není to taková zajížďka (poletim z Pardubic), jak Rybíz jede taky? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 16:07 Předmět: ??? |
|
|
Hele hosi ještě mam dotaz k te lance kdy to tak vypukne a do kdy se tak bude kalit mam problem v tom že musim byt do neděle do 9hrano doma Everest ty tam chceš jet do kdy a Lacundo ty by jsi jel taky s náma ??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: po listopad 23, 2009 16:34 Předmět: |
|
|
Stimpi napsal: | Joey napsal: | bart.host napsal: | zdarec u me bude minimalne 14 posteli ve 4 pokojich, zatim si nikdo nic nerezervoval.Trans a Striker to maj asi jasny.Joey nemysli si ze to bude jak posledne.Do rana se bude plejt a lejt a pak mozna chrapat.  |
Za predpokladu, ze mi rezervujes pokoj a nejakou rostenku + me budete nechavat vyhravat!! Sem se prave ted rozesel s holcinou...takze píííít budu, jen aby jsi měl dost zasoby(jo a cože to tam lejou do skla?)
Stimpy : Asi nejedes pres Mlazovickou METROPOLI ? |
Pro Bárta: Pokoj bych taky bral ...
Přes Mlázivice city si to můžu se svojí Fávo formulí namířit, není to taková zajížďka (poletim z Pardubic), jak Rybíz jede taky? |
jj.....Rybiz jede...a Styfy prej snad taky. Jeste to musim s nimi nejak domluvit a dam vedet.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 16:46 Předmět: |
|
|
Dneska jsem mluvil na regnetu s Trondou prej dorazej s Instim a s Jabrem To bude masakr  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 17:45 Předmět: Re: ??? |
|
|
Colony Lisak napsal: | Hele hosi ještě mam dotaz k te lance kdy to tak vypukne a do kdy se tak bude kalit mam problem v tom že musim byt do neděle do 9hrano doma Everest ty tam chceš jet do kdy a Lacundo ty by jsi jel taky s náma ??? |
Posledně to u Barta začalo v sobotu kolem 10 dopoledne a končilo až v neděli ráno.
Já to balil v neděli ráno kolem 7, že jsem pospíchal domů, ale pár vytrvalců ještě pokračovalo
To znamená, že se jelo přes celou noc .
Předpokládám, že to bude v podobném duchu.
Kdyžtak mne Barte oprav . _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 18:07 Předmět: |
|
|
Hmm to zni dobre zkusim se domluvit s taldou a pak se rozhodnem Ja totiz musim byt v devet rano doma nejpozdeji 9:45 takze by to bylo v poho ale kdo by nepil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mount Everest

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 18:56 Předmět: Re: ??? |
|
|
Colony Lisak napsal: | Hele hosi ještě mam dotaz k te lance kdy to tak vypukne a do kdy se tak bude kalit mam problem v tom že musim byt do neděle do 9hrano doma Everest ty tam chceš jet do kdy a Lacundo ty by jsi jel taky s náma ??? |
Mě je to jedno, pokud me přiberete, tak se přizpůsobím. Jedu hlavně získat nějaké zkušenosti, protože jsem i po cca 4 letech kdy mě oslovila tato hra a začal ji hrát ET lama . Teda pokud bude někdo ochoten předat mi něco ze svého umu. Taktéž rád uvidím elitu Regnetu jak to válí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bart.host

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 18:59 Předmět: |
|
|
Hoši snad se vejdem 13 fleků na spaní 3WC dole a 2WC, sprcha, vana nahoře.Kalit se může do kdy chcete.Hospoda bude otevřena jen pro nás jinak Gambáč, čerKozel a Krakonoš no a samo víno a tvrďák.
nezapomente spacáky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: po listopad 23, 2009 19:23 Předmět: |
|
|
Rekapitulace účastníků zájezdu
Bart.Host a Lavka
============
LaCunda
Str!ker + Transformer
Bell
Max_Cz (prosím pěsti nech radši doma a vem si s sebou dobrou náladu)
Stimpi
Colony Lisak
Joey + Rybizek
Sklipkan77
Castrol
Talda
Mount Everest
Tronix, Institut, Jaber
A možná v osazenstvu nebude chybět ani Doktor !
Takže mezisoučet 19 kousků a bez záruky možná i někdo z TF United Cz|SK.
----- Omluvenky začátek
Kopin
----- Omluvenky konec
. _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|