Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
kopin Level3

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 08:07 Předmět: |
|
|
Max_Cz napsal: | Premejslel sam a lanku si dam obvzlast si promluvim stema co me tady shazujou abyste se nedivil az vas prijdu taky schodit ale pokud bude nekdo rejpat nasledky si ponese sam. Ja snazil odejit vklidu ale nekdo me bude mit co vysvetlovst uz se tesim na drzi 70kkylovy hejsky jak me budou vypravrt ze to tak vubec nemysleli:JEn bych chtel upozornit na to ze sem si nikdy nenechal srat na nahlavu a s mejma 120kilama si umim udelat poradek na piseckur takze striker ty si drz ode me velkej odstup jeden blbej pohled nebo narazka na moje hrani tak ti hned slapnu do xichtu! za ty keci Ale nebojte nejedu na trestnou jen si par veci dojasnit s par lidma a A PROSBA FAKT NiKDO NEVYPUSTE Z PUSI MAX JE PREBEHLIK jinak vas rad uvidim a uz se budu tesit nq poradnpu lanku  | kolik jsi toho v sobe mel,kdyz jsi tohle smolil a 120kg?to jsi musel sezrat hodne bochniku chleba co jsme se nevideli  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 08:34 Předmět: jou |
|
|
Prosím o foto před a po.
Díky. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: st říjen 21, 2009 09:44 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | Max_Cz napsal: | Premejslel sam a lanku si dam obvzlast si promluvim stema co me tady shazujou abyste se nedivil az vas prijdu taky schodit ale pokud bude nekdo rejpat nasledky si ponese sam. Ja snazil odejit vklidu ale nekdo me bude mit co vysvetlovst uz se tesim na drzi 70kkylovy hejsky jak me budou vypravrt ze to tak vubec nemysleli:JEn bych chtel upozornit na to ze sem si nikdy nenechal srat na nahlavu a s mejma 120kilama si umim udelat poradek na piseckur takze striker ty si drz ode me velkej odstup jeden blbej pohled nebo narazka na moje hrani tak ti hned slapnu do xichtu! za ty keci Ale nebojte nejedu na trestnou jen si par veci dojasnit s par lidma a A PROSBA FAKT NiKDO NEVYPUSTE Z PUSI MAX JE PREBEHLIK jinak vas rad uvidim a uz se budu tesit nq poradnpu lanku  | kolik jsi toho v sobe mel,kdyz jsi tohle smolil a 120kg?to jsi musel sezrat hodne bochniku chleba co jsme se nevideli  |
Hodne prisel sem z hospy v 7 rano a padali ze me silacky keci sory ted sem vstaval a zjistuju skody tohle neberte vazne nevedel sem co pisu ale na tebe to strikre plati! Jinak nemam 120 ale 115 bez kecu malicko sem zmohutnel od ty doby co sem prestal kourit si predstav ze pred 4 rokama sem mel sotva 70kg ted se me uhne z cesty kazdej mistni negr je to prijemna zmena chodit do hospy kdyz sem mel 70 tak si do me kazdej negr z frajeriny drknul a ted kdy sem o 50 tezsi tak se radsi vyhnou velkym obloukem a zdravej uz pro jistotu na dalku jako bysme se znali odjakziva Ps:A bitky s proporcema 1,90 na 115 se taky hezky vyhravaj pomalu jen pohledem a kdyz pohled nestaci jedna presna to vyresi ale od miho nabrani nemam problemi stim ze by me chtel delat nekdo problemy:twisted: |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stimpi

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 21:58 Předmět: |
|
|
myslim že byto šlo ... teoreticky můžu cestou někoho nabrat na palubu křižníku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 06:35 Předmět: :) |
|
|
Čau lidi no ja se mužu zeptat i Taldy jestli by to šlo a vyšlo nám to oboum tak by jsme dojeli on teda v dojeti problem nemá ale já jo Kolik se tam vleze vůbec lidi a mate tam někdo i normalni komply nebo jenom naťasy ??? A nebo je někdo ještě od Zlína co by jel ??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: pá říjen 23, 2009 08:54 Předmět: |
|
|
Zdarec,
no ja doufam ze to dopadne a dorazime taky(My kuci od horic )
A maxi to jsi to moc nevylepsil tim druhym doznanim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: so říjen 24, 2009 00:52 Předmět: |
|
|
Já nemám 70 kilo já mám 60
Nehulim ganžu tak nemám chutě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bart.host

|
Zaslal: út říjen 27, 2009 00:17 Předmět: |
|
|
lisaku do hospy se vejde 60lidi to si myslim ze neprijede  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: út říjen 27, 2009 09:59 Předmět: |
|
|
bart.host napsal: | lisaku do hospy se vejde 60lidi to si myslim ze neprijede  |
Aha a to se bude jenom chlastat nebo se vejde na sít 60lidí a bude se hrát ??? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bart.host

|
Zaslal: út říjen 27, 2009 23:08 Předmět: |
|
|
lisaku oboji, kdo chce jak.Jinak mame 3 kusy 24port switche.Lavka treba chlasta i hraje potom sice bidne ale hraje.Posledne jsem je musel vyhnat chrapat asi v 9:00 rano. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Talda Level2
|
Zaslal: st listopad 18, 2009 18:55 Předmět: |
|
|
bart.host napsal: | lisaku oboji, kdo chce jak.Jinak mame 3 kusy 24port switche.Lavka treba chlasta i hraje potom sice bidne ale hraje.Posledne jsem je musel vyhnat chrapat asi v 9:00 rano. |
Ještě jsem tam nebyl, ale už teď se mi tam libí
Můžu se zastvit ? jednu přípojku bych si rezeroval |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: st listopad 18, 2009 19:34 Předmět: |
|
|
Talda napsal: | bart.host napsal: | lisaku oboji, kdo chce jak.Jinak mame 3 kusy 24port switche.Lavka treba chlasta i hraje potom sice bidne ale hraje.Posledne jsem je musel vyhnat chrapat asi v 9:00 rano. |
Ještě jsem tam nebyl, ale už teď se mi tam libí
Můžu se zastvit ? jednu přípojku bych si rezeroval |
Jasně, že můžeš
bližší info je ve druhém vláknu, včetně mapky, kde že to je ....
http://et-stats.regnet.cz/forum/viewtopic.php?t=317 _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|