Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Bell Level4
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 13:19 Předmět: Lanpárty v Hostinném sobota 28.LISTOPADU 2009 |
|
|
Zdravím všechny příznivce ET.
Protože se v původním tématu ztrácí termín téhle akce, založil jsem téma nové.
Takže díky BART.HOSTOVI, který poskyne prostory jeho útulné hospůdky, se mohou všichni příznivci Regnetu a ET sejít a společně zapařit.
Jestli se nic nezměnilo, bude asi možné při dobré zábavě protáhnout pařbu až do rána a kdo nevydrží, bude moct využít podlahovou plochu v některé zbývající místnosti.
Minule byla u Barta k dispozici i internetová přípojka, takže jsme mohli všichni navštívit i jiné servery .
Přepokládání účastníci z reakcí v tématu LANPARTY V HOSTINNEM jsou:
Bart.Host a Lavka
============
LaCunda
Kopin (na místě mu klidně nainstaluju ET, pokud už to zapomněl)
Str!ker + Transformer
Bell
Max_Cz (prosím pěsti nech radši doma a vem si s sebou dobrou náladu)
Stimpi
Colony Lisak
Joey + Rybizek
Tož vy ostatní, kteří máte zájem, dejte o sobě vědět, ať Bart ví, s kolika lidma má počítat.
Kompy a dobrou náladu s sebou!
9.11.2009 Mapka s hospůdkou - pro ty, co nevědí nebo si nepamatují kde to je.
http://www.mapy.cz/#x=136050736@y=137567152@z=16@mm=FP@sa=s@st=s@ssq=k.v.raise%20121@sss=1@ssp=136037824_137561696_136058688_137577536 _________________ Bell
Naposledy upravil Bell dne po listopad 09, 2009 17:43, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
LaCunda Level4
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 15:02 Předmět: |
|
|
hezky si to napsal... _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Joey Level3
Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: ne říjen 25, 2009 23:14 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | hezky si to napsal... |
jj....dobrá prace Belle |
|
Návrat nahoru |
|
|
bart.host
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 00:13 Předmět: |
|
|
Bell je spisovatel no1.Doufam ze vezmes Stimpiho.Posteli bude habadej pouze spacaku mam malo.Doufam ze nezustane u slibu a dorazi i Tronda is back?Maxi vem Sklipkana.Joey tys to taky jeste nepotvdil?Strikere domluv se s figurama jak jsi psal.Jiz za mesic.cus |
|
Návrat nahoru |
|
|
kopin Level3
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 01:48 Předmět: |
|
|
tak uz vim ze 28.11.budu myt volno...tak slava...ted uz jenom premluvit zenu pac uz bude v 8 mesici tak to nebude jednoduche,ale kdyz uz pomalu zacnu
rad bych vas zase videl a hodil rec...ETcko uz teda nevim ani jak se hraje,ale to nebude podstatne vid joey |
|
Návrat nahoru |
|
|
Colony Lisak Level3
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 10:02 Předmět: |
|
|
Čau lidi no doufam že to vyjde mě Zkusim se domluvit s Taldou a chtělo by to ještě někoho nejlepe řidiče |
|
Návrat nahoru |
|
|
LaCunda Level4
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 12:27 Předmět: |
|
|
[quote="Colony Lisak"]Čau lidi no doufam že to vyjde mě Zkusim se domluvit s Taldou a chtělo by to ještě někoho nejlepe řidiče [/quote
nepojedete nahodou pres prahu z toho zlina? nebo nekdo jiny? z prahy? _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
|
castrol.cz
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 14:12 Předmět: |
|
|
[quote="LaCunda"] Colony Lisak napsal: | Čau lidi no doufam že to vyjde mě Zkusim se domluvit s Taldou a chtělo by to ještě někoho nejlepe řidiče [/quote
nepojedete nahodou pres prahu z toho zlina? nebo nekdo jiny? z prahy? | La nedělej si nasili,sice sem mystni,ale na 100 procent nedorazim.Jsou lidi ktery nemusim,a 120 kg živy vahy se mi nechce nosit na rameně ven.To viš tesař a v tejdnu nanosim daleho vic a ještě makat o vikendu _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LaCunda Level4
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 15:17 Předmět: |
|
|
[quote="castrol.cz"] LaCunda napsal: | Colony Lisak napsal: | Čau lidi no doufam že to vyjde mě Zkusim se domluvit s Taldou a chtělo by to ještě někoho nejlepe řidiče [/quote
nepojedete nahodou pres prahu z toho zlina? nebo nekdo jiny? z prahy? | La nedělej si nasili,sice sem mystni,ale na 100 procent nedorazim.Jsou lidi ktery nemusim,a 120 kg živy vahy se mi nechce nosit na rameně ven.To viš tesař a v tejdnu nanosim daleho vic a ještě makat o vikendu |
ne, ja chci prijet, posledne sem to slibil a nakonec nedojel... i kdybych mel busem jet... ) doufam, ze se tam taky ukazes ... aspon na chvili _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Transformer
|
Zaslal: út říjen 27, 2009 20:54 Předmět: |
|
|
[quote="castrol.cz"] LaCunda napsal: | Colony Lisak napsal: | Čau lidi no doufam že to vyjde mě Zkusim se domluvit s Taldou a chtělo by to ještě někoho nejlepe řidiče [/quote
nepojedete nahodou pres prahu z toho zlina? nebo nekdo jiny? z prahy? | La nedělej si nasili,sice sem mystni,ale na 100 procent nedorazim.Jsou lidi ktery nemusim,a 120 kg živy vahy se mi nechce nosit na rameně ven.To viš tesař a v tejdnu nanosim daleho vic a ještě makat o vikendu |
Čekáme Tě tam,každý občas udělá něco čeho pak i lituje.Musíme být v poho na tomhle mizerným světě a v téhle době kor- jinak to nejde! Myslim,že oba jste na vině(nechci to už rozebírat DÍKY) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Max_Cz
|
Zaslal: st říjen 28, 2009 08:13 Předmět: Re: Lanpárty v Hostinném sobota 28.LISTOPADU 2009 |
|
|
Bell napsal: | Zdravím všechny příznivce ET.
Protože se v původním tématu ztrácí termín téhle akce, založil jsem téma nové.
Takže díky BART.HOSTOVI, který poskyne prostory jeho útulné hospůdky, se mohou všichni příznivci Regnetu a ET sejít a společně zapařit.
Jestli se nic nezměnilo, bude asi možné při dobré zábavě protáhnout pařbu až do rána a kdo nevydrží, bude moct využít podlahovou plochu v některé zbývající místnosti.
Minule byla u Barta k dispozici i internetová přípojka, takže jsme mohli všichni navštívit i jiné servery .
Přepokládání účastníci z reakcí v tématu LANPARTY V HOSTINNEM jsou:
Bart.Host a Lavka
============
LaCunda
Kopin (na místě mu klidně nainstaluju ET, pokud už to zapomněl)
Str!ker + Transformer
Bell
Max_Cz (prosím pěsti nech radši doma a vem si s sebou dobrou náladu)
Stimpi
Colony Lisak
Joey + Rybizek
Tož vy ostatní, kteří máte zájem, dejte o sobě vědět, ať Bart ví, s kolika lidma má počítat.
Kompy a dobrou náladu s sebou! |
Jasny rad prijedu a sklipkana vezmu sebou jinak tamto byl nahly zkrat vsem za moje keci sory strikerovovi obvzlast a samozrejme sebou jen dobrou naladu
Ps:Casty nech si silny reci a ukaz se na lance rad zakopu valecnou sekyru a nacpu dymku miru doted me mrzi jak to mezi nama probehlo a cim to skoncilo!Sam musis vedet nejlip jestli stoji za to bejt kvuli tomu nasranej ja myslim ze ne:) tak prestan trucovat a hod hadky zahlavu!Nejsem sam jak sem cet kdo ti podava ruku na usmirenou takze ted uz je jen na tobe jak stim nalozis a pokud mas namitky neni nic snazsiho nez si o tom promluvit nejlepe osobne a u pivka co ty na to lamko |
|
Návrat nahoru |
|
|
Bell Level4
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Joey Level3
Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: po listopad 09, 2009 21:03 Předmět: |
|
|
Tak hlavne vemte nekdo Fotak...protoze La mi zase urcite bude tvrdit...ze kdyz si to nepamatuje...ze na ty lance ani nebyl
Ja dorazim s Rybizem, Kopinem a Stimpy + mozna Styfy....... |
|
Návrat nahoru |
|
|
bart.host
|
Zaslal: út listopad 10, 2009 10:20 Předmět: |
|
|
neboj ja mam dva a lavka ma taky.Musim si vyfotit Transe jak chrape a leje zelenou do notebooku |
|
Návrat nahoru |
|
|
Stimpi
|
Zaslal: út listopad 10, 2009 15:46 Předmět: |
|
|
Zdar borci, jak jste na tom se serverem??? Mám připravit nějakou srandu??? jo a kolik máš volnejch židlí??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|