Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 17:52 Předmět: demence |
|
|
kdopak z adminu ma drsnej nick Dnes Zemres? Als by mel asi proverovat IQ vsech komu prideli prava... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 18:16 Předmět: Re: demence |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | kdopak z adminu ma drsnej nick Dnes Zemres? Als by mel asi proverovat IQ vsech komu prideli prava... | To je nejlepši admin jmenem Sklipkan vyhazuje lidi za to že ho parkrat sejmou na cybergamesu se tim češi co tam chodej docela slušně bavej,už sem to slyšel od 3 lidi _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: čt říjen 08, 2009 18:28 Předmět: Re: demence |
|
|
castrol.cz napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | kdopak z adminu ma drsnej nick Dnes Zemres? Als by mel asi proverovat IQ vsech komu prideli prava... | To je nejlepši admin jmenem Sklipkan vyhazuje lidi za to že ho parkrat sejmou na cybergamesu se tim češi co tam chodej docela slušně bavej,už sem to slyšel od 3 lidi |
dik za info je to fakt idiot nejvetsiho kalibru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 09:17 Předmět: Re: demence |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | kdopak z adminu ma drsnej nick Dnes Zemres? Als by mel asi proverovat IQ vsech komu prideli prava... |
Hehe a taky se mi libi s tim SK vlastně nikdo už neví že SK se tu bralo jako pevný spawn teď mají lamky SPAWN po celé mapě, taky sem několikrát ujel přiznávám ale kdo ne......Líbí se mi jak některý hrači mají v teamu spawnkillera nebudu jmenovat .) a vůbec ale vůbec jim to nevadí že si lehce plní objekt pač tam nemají nepřítele ale že vidí samý multikill jim nepřijde divný a po mapě samý GOOD GAME píšou...., když se to otočí pláčou jako želvy...taky nebudu jmenovat...každej ví o kom je tu psáno.Říkám já sám nejsem svatej ale většinou je to odpověď na něčí hru.A s těma adminama já bych vzal level všem včetně mě at se to resi KICK VOTE a navic by to zamezilo alespon z 50% prebihani...tot muj nazor navic mi prijde ze taky kazdej zacina vymyslet vlastni pravidla... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 13:11 Předmět: Re: demence |
|
|
Snoopik napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | kdopak z adminu ma drsnej nick Dnes Zemres? Als by mel asi proverovat IQ vsech komu prideli prava... |
Hehe a taky se mi libi s tim SK vlastně nikdo už neví že SK se tu bralo jako pevný spawn teď mají lamky SPAWN po celé mapě, taky sem několikrát ujel přiznávám ale kdo ne......Líbí se mi jak některý hrači mají v teamu spawnkillera nebudu jmenovat .) a vůbec ale vůbec jim to nevadí že si lehce plní objekt pač tam nemají nepřítele ale že vidí samý multikill jim nepřijde divný a po mapě samý GOOD GAME píšou...., když se to otočí pláčou jako želvy...taky nebudu jmenovat...každej ví o kom je tu psáno.Říkám já sám nejsem svatej ale většinou je to odpověď na něčí hru.A s těma adminama já bych vzal level všem včetně mě at se to resi KICK VOTE a navic by to zamezilo alespon z 50% prebihani...tot muj nazor navic mi prijde ze taky kazdej zacina vymyslet vlastni pravidla... |
Skoda ze Alse vubec tohle forum nezajima, protoze jsem tu snad nikdy nevidel jeho reakci na cokoliv ze ma pravo vyhazovat lidi dement, kterej neschroupne ze nekolikrat chcipne, tak to je na povazenou fu regnet |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Snoopik Level4

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 14:09 Předmět: Re: demence |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Snoopik napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | kdopak z adminu ma drsnej nick Dnes Zemres? Als by mel asi proverovat IQ vsech komu prideli prava... |
Skoda ze Alse vubec tohle forum nezajima, protoze jsem tu snad nikdy nevidel jeho reakci na cokoliv ze ma pravo vyhazovat lidi dement, kterej neschroupne ze nekolikrat chcipne, tak to je na povazenou fu regnet |
No Alsika bych tim nějak nechtěl obtěžovat má teď jiný starosti P.S. Bude otcem a to poprvé .) sry za bonz Alsi musíme se prostě domluvit mezi sebou...ale je fakt že s hráčem s levelem máš tak šanci na WARN MUTE A KICK D ale jinak GL&HF |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 16:26 Předmět: Re: demence |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | castrol.cz napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | kdopak z adminu ma drsnej nick Dnes Zemres? Als by mel asi proverovat IQ vsech komu prideli prava... | To je nejlepši admin jmenem Sklipkan vyhazuje lidi za to že ho parkrat sejmou na cybergamesu se tim češi co tam chodej docela slušně bavej,už sem to slyšel od 3 lidi |
To se divim že tě kicknul, ve středu neuměl ani napsat do konzole spravne !kick 7.
Levely sebrat, nechal bych akorat Bella a to za to, že si to rok bindoval
ten vi presně kdo mu beha po serveru |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 17:00 Předmět: Re: demence |
|
|
Prokinek napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | castrol.cz napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | kdopak z adminu ma drsnej nick Dnes Zemres? Als by mel asi proverovat IQ vsech komu prideli prava... | To je nejlepši admin jmenem Sklipkan vyhazuje lidi za to že ho parkrat sejmou na cybergamesu se tim češi co tam chodej docela slušně bavej,už sem to slyšel od 3 lidi |
To se divim že tě kicknul, ve středu neuměl ani napsat do konzole spravne !kick 7.
Levely sebrat, nechal bych akorat Bella a to za to, že si to rok bindoval
ten vi presně kdo mu beha po serveru |
Nahodou mu to slo..a celkem rychle ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: pá říjen 09, 2009 17:01 Předmět: Re: demence |
|
|
Snoopik napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | Snoopik napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | kdopak z adminu ma drsnej nick Dnes Zemres? Als by mel asi proverovat IQ vsech komu prideli prava... |
No Alsika bych tim nějak nechtěl obtěžovat má teď jiný starosti P.S. Bude otcem a to poprvé .) sry za bonz Alsi musíme se prostě domluvit mezi sebou...ale je fakt že s hráčem s levelem máš tak šanci na WARN MUTE A KICK D ale jinak GL&HF |
Tak jestli si to tu Als precte, tak GRATULACE a drz ji..nebo ho..daleko od PC  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: so říjen 10, 2009 10:59 Předmět: Re: demence |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Snoopik napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | Snoopik napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | kdopak z adminu ma drsnej nick Dnes Zemres? Als by mel asi proverovat IQ vsech komu prideli prava... |
Tak jestli si to tu Als precte, tak GRATULACE a drz ji..nebo ho..daleko od PC  |
jj, taky se pripojuju  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 10:24 Předmět: Tak uz se nam to rozrusta.. |
|
|
Sice nevím, jestli je nejlepší gratulovat do topicu demence, ale snad to nezanechá následky:0)
Tak také gratuluji, už se nám zas ta ET scéna rozrůstá:0D _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lama
|
Zaslal: ne říjen 11, 2009 19:35 Předmět: |
|
|
Nazdarek lidi tady sklipkan77 docela me mrzelo co ste tady o me napsali protoze to neni pravda nikoho nikdy bezduvodne nekickuju natoz abych to delal jen proto ze me nekdo parkrat sejme to je jen abych to uved na pravou miru a nenechal tady na sebe hazet spinu nikdy sem nikoho nekicknul bez duvodu a bez warnu tak si tady nechte keci na moji adresu!Mistejku ty hlavne sklapni ty zrovna tady nemas co okecavat nejaky kicknuti protoze sam sk delas neustale tak MLC A UDELEJ SI PORADEK NA SVEM PISECKU!!! SKLIPKAN77(neboli DNES ZEMRES)  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matej

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 09:43 Předmět: |
|
|
a nemelo by to bejt tak ze by clovek mel nejdriv dostat parkrat !warn a pak teprve kick? V posledni dobe, co jsem si tak vsimnul, se kickuje hned... podle me warn kolikrat staci a dotycny se uklidni, kdyz dostane kick hned, akorat se nastve a je vetsi sance, ze priste bude delat bordel zas... _________________ matej / anaxym |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: út říjen 13, 2009 10:34 Předmět: |
|
|
matej napsal: | a nemelo by to bejt tak ze by clovek mel nejdriv dostat parkrat !warn a pak teprve kick? V posledni dobe, co jsem si tak vsimnul, se kickuje hned... podle me warn kolikrat staci a dotycny se uklidni, kdyz dostane kick hned, akorat se nastve a je vetsi sance, ze priste bude delat bordel zas... |
taky sem si kdysi myslel, ze warn staci... ale sou hraci, na ktere proste nee... jestli ho uz ten admin zna, tak mu da rovnou kick.  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|