Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Max_Cz
|
Zaslal: ne září 20, 2009 20:36 Předmět: |
|
|
Jinak Bedna neozval ses takze mas smulu najdi si nekoho jinyho kdo ti pomuze se skilem ja ti nabidnul vic nez pomocnou ruku je jen tvoje smula zes to nevyuzil casu smel dost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: út září 22, 2009 07:06 Předmět: |
|
|
A ma to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: út září 22, 2009 07:24 Předmět: |
|
|
Max_Cz napsal: | Jinak Bedna neozval ses takze mas smulu najdi si nekoho jinyho kdo ti pomuze se skilem ja ti nabidnul vic nez pomocnou ruku je jen tvoje smula zes to nevyuzil casu smel dost  |
A ma po pice Teď aby mi bedna s tou svojí bednou nenakopal řiť  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: út září 22, 2009 21:10 Předmět: |
|
|
Ted to Bedna vodi na NQ Atlantisu :] _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kosta Level3

Založen: 15.5.2008 Příspěvky: 149 Bydliště: hrbitovni 666, 3 rada, hrob c. 8, Hostinne
|
Zaslal: čt září 24, 2009 08:24 Předmět: re |
|
|
je to skoda bedno, ze ses na to vykasla, docela bys potreboval zlepsit mireni, vcera, jak jsme hralil proti sobe, jsi me skoro nikdy neublizil, vzdy jsi me ubral jen "kapku zivota" nez jsem te sejmul, i kdyz jsi na me sel zezadu.
Urcite to chce zlesit uhejbani a pri nem i to mireni a hlavne na hlavu, dela to docela dost. i kdyz me hedky taky jeste moc nejdou, ale snazim se zlepsovat a nehazim flintu do zita pri 1. neuspechu. urcite zkus hrat s BOTama jako vcera vecer (jsem musel docela hedkovat, nebylo amno , a docela se me to darilo [138/9]), na tom se taky docela ucej hedky, nebo spon muzes vypilovat navik drzet krosak trochu vejs, nez jsi naucenej, vetsinou pomaha mirit malinko doprava od hlavy (ale to je jen muj pocit, muze to bej jinak). _________________ kosta[CZ], chybalavky
CPU: i5 2.9GHz
GPU: ATI HD7700
RAM: 8GB DDR3
Perif.: Logitech G9, G15
Klient: ET:Legacy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: čt září 24, 2009 14:50 Předmět: |
|
|
Chlapi vy to zacinate nejak mooc zrat to ETcko ne?
To je sama rada nad zlato....samej "profi hrac"
Kde jsou ty casy kdy na regnetu byla sama "lamka" obcas tam vletnul Mistake s panzou nebo nesmrtelny Joey a rozehnal ty"lamky"ale vetsinou samej sranda match...sem tam nejaky ten drink a hura do pole bez rozhlednuti
Ted to je sama strategie sama headka
Z regnetu zachvili bude ETpro ...teda jestli uz neni co jsem tam tak dlouho nebyl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matej

|
Zaslal: čt září 24, 2009 14:50 Předmět: |
|
|
no, mes teda vcera trosku nastval... prijdes do rozehrany mapy, ses tam par minut, das vote pro change mapy, kterej neprojde (myslim, ze nebyl jedinej hlas pro) a stejne mapu zmenis? _________________ matej / anaxym |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: čt září 24, 2009 16:22 Předmět: :) |
|
|
kopin napsal: | Chlapi vy to zacinate nejak mooc zrat to ETcko ne?
Kde jsou ty casy kdy na regnetu byla sama "lamka" obcas tam vletnul Mistake s panzou nebo nesmrtelny Joey a rozehnal ty"lamky"ale vetsinou samej sranda match...sem tam nejaky ten drink a hura do pole bez rozhlednuti
Z regnetu zachvili bude ETpro ...teda jestli uz neni co jsem tam tak dlouho nebyl  | tak musis pochopit, ze tu jsou i deti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt září 24, 2009 20:28 Předmět: ee |
|
|
kopin napsal: | Chlapi vy to zacinate nejak mooc zrat to ETcko ne?
Z regnetu zachvili bude ETpro ...teda jestli uz neni co jsem tam tak dlouho nebyl  |
Pochybuji, že by Als měl v plánu měnit mod;0) _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|