Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: st červen 10, 2009 14:31 Předmět: Re: .) |
|
|
LaCunda napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | tady se clovek pobavi vzdy vic jak na samotnem serveru ) |
od toho to tady je, ne?  |
La ja vim že zuřiš a proto to dělam Ale nejvic se mi libi jak zuří Joey Jsem uchcaval smichy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: st červen 10, 2009 16:44 Předmět: Re: .) |
|
|
Colony Lisak napsal: | LaCunda napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | tady se clovek pobavi vzdy vic jak na samotnem serveru ) |
od toho to tady je, ne?  |
La ja vim že zuřiš a proto to dělam Ale nejvic se mi libi jak zuří Joey Jsem uchcaval smichy  |
vis, ale ono to fakt tak trosku nasere... reseni "kdyz to nejde samopalem, pujde to panzou" neni uplne bezva...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: st červen 10, 2009 17:15 Předmět: |
|
|
ja to uz nekdy delam taky tak, a ono to obcas funguje :O |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: st červen 10, 2009 17:36 Předmět: |
|
|
heh ja jsem to s panzou parkrat zkousel a byl jsem zralej na banana:-D...pac jsem zabil vetsinou vic svych nez souperu:)....ja vubec z tezkyma zbranema nemuzu hrat,pac pak jsem vic nebezpecny pro sve okoli,nez pro soupere
Ale nekdy kdyz jsem moooc,tak zkousim vsechno mozne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: čt červen 11, 2009 08:24 Předmět: :) |
|
|
La ja vim že to nasere ale viš jak ty maš zase furt medika ja jsem universal a prostě když tam litam jako eng a někdo me několikrat po sobě sejme medikem tak mě to taky nasere ale ja za medika moc nehraji tak to umim se saprem průměrně Proto volim takové řešeni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stein

|
Zaslal: so červen 13, 2009 06:31 Předmět: |
|
|
no pain-no gain  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 10:04 Předmět: |
|
|
.....tak vcera byl na regnetu nejaky "Frantik" pod nickem fred91z a neustale daval arty v oaze pred spawn....dal jsem mu snad 5x warn a zadny ban nedostal,ani ho neslo kicknout hlasovanim,tak v cem je problem? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: út srpen 04, 2009 22:26 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | .....tak vcera byl na regnetu nejaky "Frantik" pod nickem fred91z a neustale daval arty v oaze pred spawn....dal jsem mu snad 5x warn a zadny ban nedostal,ani ho neslo kicknout hlasovanim,tak v cem je problem? |
Za 4 (5) warny by mel mit automaticky kick na cca 2 hodiny.
A pokud se nepletu, tak ho hlasovanim muze kicknout pouze jeho tym.
Jediny, cos mohl jeste jako L2 udělat, bylo opakovany
!putteam fred91z s , až by ho to prestalo bavit  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: st srpen 05, 2009 12:45 Předmět: .) |
|
|
kopin napsal: | .....tak vcera byl na regnetu nejaky "Frantik" pod nickem fred91z a neustale daval arty v oaze pred spawn....dal jsem mu snad 5x warn a zadny ban nedostal,ani ho neslo kicknout hlasovanim,tak v cem je problem? | nejakej hajzlik ja to teda nebyl, ale jestli si mu daval warn stejne jako mne minulej tyden, tak se nedivim, ze se nic nedelo.. mne si daval 2..ale nic..ani jeden ti to nevzalo..bud nemas level nebo to pises blbe )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: st srpen 05, 2009 15:21 Předmět: Re: .) |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | kopin napsal: | .....tak vcera byl na regnetu nejaky "Frantik" pod nickem fred91z a neustale daval arty v oaze pred spawn....dal jsem mu snad 5x warn a zadny ban nedostal,ani ho neslo kicknout hlasovanim,tak v cem je problem? | nejakej hajzlik ja to teda nebyl, ale jestli si mu daval warn stejne jako mne minulej tyden, tak se nedivim, ze se nic nedelo.. mne si daval 2..ale nic..ani jeden ti to nevzalo..bud nemas level nebo to pises blbe )) | prave ze tobe kdyz jsem posledne daval 2x warn tak jsi radsi odesel a v !listplayers jsi mel 2x W....kdezto on,kdyz jsem dal !listplayers tak tam mel furt 1xW jo a jeste ten den jsem nic nepil v tvem pripade jsem uz byl veselejsi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: st srpen 19, 2009 08:47 Předmět: Re: .) |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | kopin napsal: | .....tak vcera byl na regnetu nejaky "Frantik" pod nickem fred91z a neustale daval arty v oaze pred spawn....dal jsem mu snad 5x warn a zadny ban nedostal,ani ho neslo kicknout hlasovanim,tak v cem je problem? | nejakej hajzlik ja to teda nebyl, ale jestli si mu daval warn stejne jako mne minulej tyden, tak se nedivim, ze se nic nedelo.. mne si daval 2..ale nic..ani jeden ti to nevzalo..bud nemas level nebo to pises blbe )) |
A ty ses konečně těšil že dostaneš warn  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|