Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: po červenec 27, 2009 20:06 Předmět: .) |
|
|
BELA OSA napsal: | Tox napsal: | BELA OSA napsal: | Tox napsal: | BELA OSA napsal: | Kouzelné slovíčko? |
Čárymáry |
Samá voda... |
Abrakadabra  |
Vedle jak ta jedle... | ktera jedle je ta vedle? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: út červenec 28, 2009 23:20 Předmět: Re: .) |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | BELA OSA napsal: | Tox napsal: | BELA OSA napsal: | Tox napsal: | BELA OSA napsal: | Kouzelné slovíčko? |
Čárymáry |
Samá voda... |
Abrakadabra  |
No přece jedlá vidle  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: st červenec 29, 2009 15:52 Předmět: Re: .) |
|
|
Str!ker napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | BELA OSA napsal: | Tox napsal: | BELA OSA napsal: | Tox napsal: | BELA OSA napsal: | Kouzelné slovíčko? |
Čárymáry |
Samá voda... |
Abrakadabra  |
No přece jedlá vidle  | vidle vedle jedlá?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 17:04 Předmět: Re: .) |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | BELA OSA napsal: | Tox napsal: | BELA OSA napsal: | Tox napsal: | BELA OSA napsal: | Kouzelné slovíčko? |
Čárymáry |
Samá voda... |
Abrakadabra  |
Ta jedle vedle je hnedle vedle jedly vedle. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 20:14 Předmět: |
|
|
dobre vy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: st červenec 29, 2009 20:29 Předmět: Re: .) |
|
|
BELA OSA napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | BELA OSA napsal: | Tox napsal: | BELA OSA napsal: | Tox napsal: | BELA OSA napsal: | Kouzelné slovíčko? |
Čárymáry |
Samá voda... |
Abrakadabra  |
Ta jedle vedle je hnedle vedle jedly vedle. | hnedle vedle vidle jedle nebo jedle je vedle jedle vidle? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
BELA OSA Level3

|
Zaslal: st červenec 29, 2009 20:50 Předmět: Vidle? |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | BELA OSA napsal: | mistakEfejkrpanzer napsal: | BELA OSA napsal: | Tox napsal: | BELA OSA napsal: | Tox napsal: | BELA OSA napsal: | Kouzelné slovíčko? |
Čárymáry |
Samá voda... |
Abrakadabra  |
Ta jedle vedle je hnedle vedle jedly vedle. | hnedle vedle vidle jedle nebo jedle je vedle jedle vidle? |
Vidle?
Vidle jsou zemědělský nástroj. Skládají se z násady, na níž je nasazena pracovní část s několika (třemi nebo více) obvykle železnými hroty. Podrobnosti viz Wikipedie.
Vidle jsou tedy offtopic!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bedna
Založen: 23.8.2008 Příspěvky: 70 Bydliště: Horňany, Slovakia
|
Zaslal: st září 09, 2009 06:53 Předmět: |
|
|
BELA OSA napsal: | Tox napsal: | BELA OSA napsal: | Tox napsal: | BELA OSA napsal: | Kouzelné slovíčko? |
Čárymáry |
Samá voda... |
Abrakadabra  |
Vedle jak ta jedle... |
Prosím _________________ Táto správa neobsahuje výrusi, pretože nepoužívam MS Windows. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matej

|
Zaslal: po prosinec 21, 2009 14:47 Předmět: Re: Punk no death |
|
|
Max_Cz napsal: | bedna napsal: | kopin napsal: | bedna napsal: | To UNKN mám dobre, kua to Kopin skomolil | tak sry no....me to taky vykopavalo a aktualizace me pomohla....je videt ze tobe uz nepomuze nic....jsi beznadejny pripad  |
Prestalo ma vzkopávať a teraz zas začalo, nemáte to nastavené proti Linuxákom
PS: PB mám najnovšej verzia, tak napíšte niekto radu čo s tím, prípadne pozrite logy prečo ma kope. |
Mel sem podobnej problem a me pomohlo nova instalace Wolfa spojena s akt. PB pokud tohle udelas tak to musi slapat i kdyby nechtelo!
Ps:Pokud ne budes muset pro BELU vyloudtit kouzelny slovicko a ten uz ti poradi  |
No nevim... minulej tejden sem si aktualizoval Ubuntu na 9.10 a ET prestalo jet, kvuli problemum se zvukem, zkousel sem leccos a nakonec uz sem to skoro vzdal, ze si nainstaluju ET na widle. Nainstaloval, opatchoval a spustil, po 10min me vykop PB, ze se nemuze aktualizovat, tak sem si stahl nejnovejsi verzi, zaktualizoval a zaclo to padat okamzite, jak sem se pripojil na server (ale myslim, ze tady byl problem v nastaveni firemniho laptopu, mozna...) takze na widlich sem to vzdal a vrhnul se znovu na linux... pote, co sem odinstaloval PulseAudio a misto toho dal Alsa zvuk mi to slape, sice pres et-sdl-sound skript, ale slape  _________________ matej / anaxym |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: st prosinec 23, 2009 14:32 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | BELA OSA napsal: | Kouzelné slovíčko? | čary mary fuk |
neco podobneho jsem mu psal taky, ale prej to neni ono  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: st prosinec 23, 2009 20:07 Předmět: |
|
|
Tox napsal: | castrol.cz napsal: | BELA OSA napsal: | Kouzelné slovíčko? | čary mary fuk |
neco podobneho jsem mu psal taky, ale prej to neni ono  | Tak potom abraka dabra nebo sezame otevři se _________________ http://cz.iq-test.eu/#101230 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: čt prosinec 24, 2009 11:19 Předmět: |
|
|
castrol.cz napsal: | Tox napsal: | castrol.cz napsal: | BELA OSA napsal: | Kouzelné slovíčko? | čary mary fuk |
neco podobneho jsem mu psal taky, ale prej to neni ono  | Tak potom abraka dabra nebo sezame otevři se |
abraka dabra taky ale ten sezam tu jeste nebyl, to mozna bude ono  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
missak

|
Zaslal: čt prosinec 31, 2009 10:09 Předmět: |
|
|
Tox napsal: | castrol.cz napsal: | Tox napsal: | castrol.cz napsal: | BELA OSA napsal: | Kouzelné slovíčko? | čary mary fuk |
neco podobneho jsem mu psal taky, ale prej to neni ono  | Tak potom abraka dabra nebo sezame otevři se |
abraka dabra taky ale ten sezam tu jeste nebyl, to mozna bude ono  |
a nebude to neco z Harryho Pottera? jako wingardium leviOSA |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Transformer

|
Zaslal: ne leden 17, 2010 04:08 Předmět: Re: Punk no death |
|
|
bedna napsal: | kopin napsal: | bedna napsal: | To UNKN mám dobre, kua to Kopin skomolil | tak sry no....me to taky vykopavalo a aktualizace me pomohla....je videt ze tobe uz nepomuze nic....jsi beznadejny pripad  |
Prestalo ma vzkopávať a teraz zas začalo, nemáte to nastavené proti Linuxákom
PS: PB mám najnovšej verzia, tak napíšte niekto radu čo s tím, prípadne pozrite logy prečo ma kope. |
Tak asi takhle, Linux je lepší než Windows pokecej si s Lávkou .Sám jsem měl možnost vyzkoušet většinu verzí Linux a nej je podle mě Ubuntu nabízí ovládání jak znáte z WIn sám jsem byl mile překvapen.Komerce windows však říká že win je nej,ale v jakém směru??Určitě každý zná viry trojského koně a jejich špatnou detekcí.Zeptejte se Lávky ten ET na tom hraje furt a je to zadara a bez virů.Když používáte jen prohlížeč,video,hudbu,wolfika není co řešit A to říkám na rovinu, prohledávání disku taky zabere nějaký ten čas :idea:Pravdou je že servery Win. jedou z 98% na Linuxu aby neměli viry,ale tím se Microsoft nechlubí
A co je hlavní pánové je to,že wifi má lepší signál i na dálku a to je o takovejch 20% ,a kabelem se vám sníží ping o 8%.Doporučuj vyzkoušet s novou verzí Ubuntu.
http://download.chip.eu/cz/Ubuntu_171016.html _________________ http://stahovak.nova.cz/clanek/posuciaulety/transformer-nazivo.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|