Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: čt duben 23, 2009 05:14 Předmět: |
|
|
kosta: to byla jen narazka na muj thread,kdyz jsem te nedavno chvalil,jak si se zlepsil a ze ani nevim odkud si mne davas a jak je to mozny... vzpominas? Jo,a to nabihani do soupere delam taky, i kdyz vim,ze treba proti nekterejm jako je Joey a pod. nemam velke sance,ale zkousim to porad
la: no ja jsem taky zvedavej co nam ukaze,ale co by lezl mezi lamy jako jsme my
Insti: vcera jsem ti dal par hedek lamko |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Bell Level4

|
Zaslal: čt duben 23, 2009 06:40 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | ha, tak dneska byl mlady casty na regnetu... byl sem na nej zvedavy teda, jak tu o nem psal Miro... no po 5-ti minutach, kdy nebyl schopny nic uhrat, prohlasil, ze regnet je lama server a ze jde na svoje hedky, kde to strasne kropi... :DDD |
Včera večer jsem malýho Castyho zahlíd na tom head shot serveru a tak se na chvíli na něj připojil.
Zdá se, že asi neměl nejlepší den, protože se mi ho podařilo párkrát hezky sejmout . No a za chvíli byl taky pryč .
Samozřejmě moje skóre tam kladný nemám nikdy.  _________________ Bell |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: čt duben 23, 2009 12:47 Předmět: |
|
|
Prokinek napsal: | (CZF) tronix napsal: | Hele Desi po návštěvě regnetu minulej tyden myslim, že tam bylo 15/15 možná 20/20 lidí střílel jsem jak kokot můžeš střílet i do mlhy stejně ti tam nějaká lamka vběhne ale hlavně jde o to, že střílíš přímo do někoho a nic se neděje prostě to lítá úplně mimo pokud je tam tolik lidí a asi se s tím na regnetu už nic jinýho neudělá.
V ETpru mi to prostě střílí tam kam chci a ne všude okolo a proto ETpro .
Casty kam chodíš se asi vídáme na pařbě ) |
Tak to se potom vysvětluje proč más na pařbě o 15 acc min než na regnetu. rejp  |
No a co s tim mám dělat kua Všichni se na pařbě krčej za rohama tak střílím do zdi no a taky než vběhnu do místnosti tak už to tam taky kosim i když nikoho nevidim což ti naposled dalo docela zabrat, rejp )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stimpi

|
Zaslal: čt duben 23, 2009 14:58 Předmět: |
|
|
...na to jak je malej Casty mladej, nám to v Hostinným docela dával... i když mě dává skoro každej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: čt duben 23, 2009 21:33 Předmět: .) |
|
|
Desertstorm napsal: | Tak to se tam nekdy mrknu, pochybuju ze mne to ale bude bavit.Hraju spis pro zabavu,na skill ja se**.Co furt mate na tom etpru? V cem je to lepsi? Krome toho ze tam teda hrajou "profici"? | zkus a uvidis .) pojd si nekdy zahrat na parbu... uvidis ze tomu prijdes na chut velice brzy... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: čt duben 23, 2009 21:38 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | ha, tak dneska byl mlady casty na regnetu... byl sem na nej zvedavy teda, jak tu o nem psal Miro... no po 5-ti minutach, kdy nebyl schopny nic uhrat, prohlasil, ze regnet je lama server a ze jde na svoje hedky, kde to strasne kropi... :DDD |
Hehe to mas pravdu LA ja byl taky na juniora zvedavej jak nas bude kosit potom jak ho casty vychvaloval ale u me mu to nejak neslo po par soubojich kdy dostal klepec napsal jen "lamskej server du jinam tady je to o nicem"
Takze mladej casty nechci bejt rejpavej ale budes muset jeste neco malo natrenovat aby se pred tebou v souboji max poroucel k zemi ale na 10 musim uznat ze slusny bylo vydet ze uz mas neco nahrano staci to jen dopilovat a budes ostrej kiler popravde sem se musel docela snazit te sejmout coz me u moc lidi problemy nedela takze mladej casty jen tak dal a ukaz se obcas na regnetu at vidim co ses uz naucil GL |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: čt duben 23, 2009 21:38 Předmět: Re: casty mladsiiiiiiii da vam server |
|
|
Aspoň, že už tam nevidím votovat kick Bell za "lamování" , jako cca před dvěma lety. [/quote] ) to si mi pripomnel moji uplne prvni mapu co jsem hral po prvnim nainstalovani ET.. hral se radar...vzal jsem nevedomky enga...nejak jsem nechapal ze mam polozit dyna na main..nasledovalo par stouchancu od spoluhracu smerem k brane...nechapu.kua co delaj? najednou to je dement.kua poloz..vzapeti nasledovalo VOTE KICK mistake... 20:1 (pomer pro a proti je jasnej) a sel jsem ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: čt duben 23, 2009 21:40 Předmět: |
|
|
Hehe to mas pravdu LA ja byl taky na juniora zvedavej jak nas bude kosit potom jak ho casty vychvaloval ale u me mu to nejak neslo po par soubojich kdy dostal klepec napsal jen "lamskej server du jinam tady je to o nicem"
Takze mladej casty nechci bejt rejpavej ale budes muset jeste neco malo natrenovat aby se pred tebou v souboji max poroucel k zemi ale na 10 musim uznat ze slusny bylo vydet ze uz mas neco nahrano staci to jen dopilovat a budes ostrej kiler popravde sem se musel docela snazit te sejmout coz me u moc lidi problemy nedela takze mladej casty jen tak dal a ukaz se obcas na regnetu at vidim co ses uz naucil GL |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: pá duben 24, 2009 11:18 Předmět: Re: casty mladsiiiiiiii da vam server |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Aspoň, že už tam nevidím votovat kick Bell za "lamování" , jako cca před dvěma lety.  | ) to si mi pripomnel moji uplne prvni mapu co jsem hral po prvnim nainstalovani ET.. hral se radar...vzal jsem nevedomky enga...nejak jsem nechapal ze mam polozit dyna na main..nasledovalo par stouchancu od spoluhracu smerem k brane...nechapu.kua co delaj? najednou to je dement.kua poloz..vzapeti nasledovalo VOTE KICK mistake... 20:1 (pomer pro a proti je jasnej) a sel jsem )[/quote]
Koukam po pěti letech žadna změna
Po dvou mesicich hrani et jsem nevedel co se ma udelat na oasis, pač sem tam nikdy nedošel  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: pá duben 24, 2009 19:11 Předmět: |
|
|
Max_Cz napsal: | LaCunda napsal: | ha, tak dneska byl mlady casty na regnetu... byl sem na nej zvedavy teda, jak tu o nem psal Miro... no po 5-ti minutach, kdy nebyl schopny nic uhrat, prohlasil, ze regnet je lama server a ze jde na svoje hedky, kde to strasne kropi... :DDD |
Takze mladej casty nechci bejt rejpavej ale budes muset jeste neco malo natrenovat aby se pred tebou v souboji max poroucel k zemi ale na 10 musim uznat ze slusny bylo vydet ze uz mas neco nahrano staci to jen dopilovat a budes ostrej kiler popravde sem se musel docela snazit te sejmout coz me u moc lidi problemy nedela takze mladej casty jen tak dal a ukaz se obcas na regnetu at vidim co ses uz naucil GL | možna sš frajer na regnetu ale na etpru si ani nešktrneš daval sem ti ip na headshot servr ještě sem tě neviděl ale rejpat fakt umiš jen co je pravdas maxi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: so duben 25, 2009 10:23 Předmět: |
|
|
jeeee casty neber to jako rejpacky mladej hraje hodne dobre ale kdyz si psal ze si te dava tak sem byl zvedavej jak se klucinoj zvednul skill ale podle me se musi jeste od tatinka trosku ucit! Ale na to ze muje 10 hraje moc slusne a je me taky jasny ze na regnet neni zvyklej pub a pro prece jenom trosku rozdil.
Casty ja to nemyslel vezlým Jen me pobavilo ze potom co sem ho parkrat sundal napsal jen ze to je lamskej server a zmizel nebejt toho tak ani neceknu
Dáš si MATCH?
Co dneska vecer na headshot na match co ty na to? abysme porovanli musku na sisku a vem malyho castyho at se ukaze v domacim prostredi a muze me dat revanz za minule mel na me fakt HROZNOU smulu vzdycky me po souboji snim zbylo tak 15 hp ale zbylo takze si semnou zarez do bazby neudelal:D
A pletes se ze sem tam jeste nebyl parkrat uz jo docela to i slo ale na me moc fofr jedna kulka smrt je tak napul o skilu a napul o nahode !
Ps:psal sem ti soukromou zpravu ohledne klanu sice pozde ale prece a docela bych bral na regnetu sem stravil trenovanim docela dost a muj skil a aim zacina bejt docela slusnej dneska vecer sem hral na ABB clasic a typci docela cuceli jak valim s pinkem 200 (Am.server) a sem schopnej je kosit jedna basen standartne 50-100 fragu:D Ale je tam xp sejv a adrenalin dela hodne.....Jinak ABc Clasic doporucuju je tam od desiti az do rana plno s plno novejma mapama ktery me dokonce i bavej a neco z klasiky a hlavne typci maj ostrou musku umej to hrajou tymove na objectiv a da zabrat je ubranit (o to hutr kdyz tam mam ping standartne 200 a sem tam lagy ale slo jen o zvyk a popravde me to cuka min jak regnet kde mam ping 80 nechapu ale je to tak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: ne duben 26, 2009 10:36 Předmět: Re: casty mladsiiiiiiii da vam server |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Aspoň, že už tam nevidím votovat kick Bell za "lamování" , jako cca před dvěma lety.  | ) to si mi pripomnel moji uplne prvni mapu co jsem hral po prvnim nainstalovani ET.. hral se radar...vzal jsem nevedomky enga...nejak jsem nechapal ze mam polozit dyna na main..nasledovalo par stouchancu od spoluhracu smerem k brane...nechapu.kua co delaj? najednou to je dement.kua poloz..vzapeti nasledovalo VOTE KICK mistake... 20:1 (pomer pro a proti je jasnej) a sel jsem )[/quote]
Kupodivu moje první mapa na Kubovo domečku také radar:0)
Vzal jsem nějaké povolání, tuším že fielda, koukám se jak je ta mapa zajímavá a najednou vote kick:0))... To určitě zkoušel mistak proklikavat menu:0D _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|