Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
(CZF) tronix

|
Zaslal: st únor 11, 2009 16:42 Předmět: Končím s ETčkem regnetem no prostě konec s wolfensteinem |
|
|
Ano přiznávám se včera jsem si nahrál haxor na hru wolfenstein Enemy territory. Jsem zabanovanej na rok doufám
A proč
Protože jsem byl závislej hrál jsem to furt ostatně jako každej koho jsem vídal po večerech na regnetu a jediný řešení sice rázný ale jediný bylo dostat pernament ban.
Tímto se loučím s Vámi vy kuci moji pivko ještě dáme s La atd. a tu lanku u Barta, Castrola a Kosťy si taky nenechám ujít.
PS: Zdarec a naučte se střílet máte na to rok )))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: st únor 11, 2009 16:46 Předmět: Re: Končím s ETčkem regnetem no prostě konec s wolfenste |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Ano přiznávám se včera jsem si nahrál haxor na hru wolfenstein Enemy territory. Jsem zabanovanej na rok doufám
A proč
Protože jsem byl závislej hrál jsem to furt ostatně jako každej koho jsem vídal po večerech na regnetu a jediný řešení sice rázný ale jediný bylo dostat pernament ban.
Tímto se loučím s Vámi vy kuci moji pivko ještě dáme s La atd. a tu lanku u Barta, Castrola a Kosťy si taky nenechám ujít.
PS: Zdarec a naučte se střílet máte na to rok )))) |
vole... jako bys mel na praci po vecerech neo lepsiho... no proberem to u pivka
takze tos byl ty? ten muller thurgau? nebo udh? nebo jiny? ktery nick...?  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: st únor 11, 2009 17:31 Předmět: |
|
|
Myslel jsem, že tahle opatření byla jen u hráčů MMORPG, taková závislost na Wolfovi...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: st únor 11, 2009 17:44 Předmět: Re: Končím s ETčkem regnetem no prostě konec s wolfenste |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Ano přiznávám se včera jsem si nahrál haxor na hru wolfenstein Enemy territory. Jsem zabanovanej na rok doufám
A proč
PS: Zdarec a naučte se střílet máte na to rok )))) | existuje spousta jinych serveru ne? )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stein

|
Zaslal: st únor 11, 2009 18:18 Předmět: |
|
|
Tronixi nes*r, s ET ti dávám tejden, maximálně dva  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: st únor 11, 2009 18:33 Předmět: Re: Končím s ETčkem regnetem no prostě konec s wolfenste |
|
|
Koupi novej disk a bude delat hrozne tajnyho, cus za 14 dni
mistakEfejkrpanzer napsal: | (CZF) tronix napsal: | Ano přiznávám se včera jsem si nahrál haxor na hru wolfenstein Enemy territory. Jsem zabanovanej na rok doufám
A proč
PS: Zdarec a naučte se střílet máte na to rok )))) | existuje spousta jinych serveru ne? )) |  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: st únor 11, 2009 20:43 Předmět: :) |
|
|
Stejně to je prdel Tronix jednou (teda po druhé) použije cheat a PB ho odhalí...Proki to používá léta a pořád nic ) holt je šikovnější )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 01:48 Předmět: |
|
|
Ty vogo takže stačí novej disk jo ne dělám si prdel žádnej tajňák nebude dneska super hospůdka takže doporučuju radši kalit než u toho sedět kua proberte se na hlsw Vás vidim  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 13:09 Předmět: Re: :) |
|
|
mistakEfejkrpanzer napsal: | Stejně to je prdel Tronix jednou (teda po druhé) použije cheat a PB ho odhalí...Proki to používá léta a pořád nic ) holt je šikovnější )) |
Sakra co to ten proki používá kua  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 18:10 Předmět: |
|
|
Ty si jatro, tak ja si konecne po mesici zajistim opet net...a ty....no toto !!! Ja myslim, ze kdyby jsi poprosil alse, tak by Ti ten cheat i povolil.......treba bys pak uz zvladal
Nebo ti PB odhlalil dotykac ? Sem Ti rikal v Mlazovicich na lance at se na to vys.eres > |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KAP Level4

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 18:19 Předmět: |
|
|
Trondo ty seš pako voe. Koho teď jako budu nahánět po mapě. A na lamku bráchu ToDa jsi nemyslel, když ses nechal zabanovat?  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: po únor 16, 2009 17:35 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | Ty si jatro, tak ja si konecne po mesici zajistim opet net...a ty....no toto !!! Ja myslim, ze kdyby jsi poprosil alse, tak by Ti ten cheat i povolil.......treba bys pak uz zvladal
Nebo ti PB odhlalil dotykac ? Sem Ti rikal v Mlazovicich na lance at se na to vys.eres > |
No dyť jo jsem se nato vys... kvuli tobě víš dlouho jsem tě tam neviděl
KAP: máš pravdu to mi bude chybět a Todo už umřel asi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: po únor 16, 2009 18:00 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Joey napsal: | Ty si jatro, tak ja si konecne po mesici zajistim opet net...a ty....no toto !!! Ja myslim, ze kdyby jsi poprosil alse, tak by Ti ten cheat i povolil.......treba bys pak uz zvladal
No dyť jo jsem se nato vys... kvuli tobě víš dlouho jsem tě tam neviděl
KAP: máš pravdu to mi bude chybět a Todo už umřel asi  |
Tak na lance se zrubem a oslavim(zapijeme) to  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: út únor 17, 2009 10:28 Předmět: |
|
|