Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: st leden 28, 2009 22:37 Předmět: nj |
|
|
Ragupki napsal: | ... A když jsem se pak v radaru ozval, že se po shuffle přebíhá, tak MYS na to něco ve smyslu, že zrovna já to říkám. To jsem fakt ještě nežral
... |
Ale tak ze ho resis.
Ten tomu rozumi jak koza teorii plazmatu..
Vzdyt on je v klanu a vsadil bych se, ze ani nema nainstalovany etpro. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: st leden 28, 2009 22:39 Předmět: Re: nj |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Ragupki napsal: | ... A když jsem se pak v radaru ozval, že se po shuffle přebíhá, tak MYS na to něco ve smyslu, že zrovna já to říkám. To jsem fakt ještě nežral
... |
Ale tak ze ho resis.
Ten tomu rozumi jak koza teorii plazmatu..
Vzdyt on je v klanu a vsadil bych se, ze ani nema nainstalovany etpro. |
to asi nema no  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 17:41 Předmět: |
|
|
Ragupki tak na to koukám a byl s tebou v teamu ToDo ne tak nějaký dva boti to se nemusí řešit ne naprosto vyrovnanej souboj to byl škoda jen že si na to vůbec nepamatuju  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 20:54 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Ragupki tak na to koukám a byl s tebou v teamu ToDo ne tak nějaký dva boti to se nemusí řešit ne naprosto vyrovnanej souboj to byl škoda jen že si na to vůbec nepamatuju  |
V tom případě tvrdím, že jsi holka. Pár nesrovnalostí rozměrového charakteru a nějaký dvě odlišnosti v orgánové výbavě, to se nemusí řešit ne Naprosto něžné pohlaví. Budu ti říkat Troničko  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 23:07 Předmět: |
|
|
Hele neser byl jsem tam a střílel s tebou zkus se kouknout ještě na ten první obrázek jsou tam vedle allies a vedle axis nějaký čísla pokud ti to nic neříká tak asi ani ty nemáš koule ))))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: čt leden 29, 2009 23:11 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Hele neser byl jsem tam a střílel s tebou zkus se kouknout ještě na ten první obrázek jsou tam vedle allies a vedle axis nějaký čísla pokud ti to nic neříká tak asi ani ty nemáš koule ))))) |
Čísla nic neznamenají. Napřed jsem si myslel, že K/D je celkem objektivní měřítko výkonnosti, ale není to tak. Viz. např. já  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: pá leden 30, 2009 00:37 Předmět: |
|
|
no tak se na ně koukni a uvidíš K/D čím větší tím větší pako )))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
JaBR!|23|
|
Zaslal: ne únor 01, 2009 19:31 Předmět: |
|
|
čus,musim říct že tronix je Největší Skiller-Killer a žena je až tak po 3tim brku:))) až začne machrovat lamka jedna.A Když se k tomu nachomejtnu tak to stojí za to páč já hraju jen na smrt.Žádný XP ani Vista:))).
Takže bacha ..možná přííde i JaBR!23! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: ne únor 01, 2009 22:04 Předmět: |
|
|
Prisel jsem o neco?  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: po únor 02, 2009 10:58 Předmět: |
|
|
JaBR!|23| napsal: | čus,musim říct že tronix je Největší Skiller-Killer a žena je až tak po 3tim brku:))) až začne machrovat lamka jedna.A Když se k tomu nachomejtnu tak to stojí za to páč já hraju jen na smrt.Žádný XP ani Vista:))).
Takže bacha ..možná přííde i JaBR!23! |
AaAAaaAaAAA Jabr na foru  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|