Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 16:33 Předmět: Re: nn |
|
|
Joey napsal: | MILHAUS [CZ] napsal: | Abych se zastal Kozmena.
Už dávno na tuto hru nemám tolik času,ale kdybych tam byl,tak vás vykickám skoro všechny.  |
Ja se Kozmena nezastvam, podle me by ten kick musel posledni dobou dat vsem....dela to tam hodne lidi. A myslim ze Insti hraje ferove a na obj, s panzou ho nevidam. Takze by si mozna i 2 warny zaslouzil Jen sem chtel napsat jak to posledni dobou vidim ja, protoze treba vcera jsem ve fueldumpu taky behal s panzou.....protoze me uz fakt tocil katros a spol. Sem se chtel mstit...... Ale pobavila me krasna hadka mezi Katrosem a Mistejkem...tak sem pak mel lepsi naladu  | Jak hadka? ja se nehadal vsak jsem mu jen napsal ze je debil )) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 23:56 Předmět: |
|
|
Většina snad nebyla adrenalinem ne stačí jen trénovat prsty hodně psát v práci na klávesnici a pak si rozbít myš za 1200 která má XXXDpi a koupit si myš v electroworldu za 150 s 800dpi no prostě kupte si myš trust černo šedá to je adrenalin  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: pá leden 23, 2009 00:03 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Většina snad nebyla adrenalinem ne stačí jen trénovat prsty hodně psát v práci na klávesnici a pak si rozbít myš za 1200 která má XXXDpi a koupit si myš v electroworldu za 150 s 800dpi no prostě kupte si myš trust černo šedá to je adrenalin  | Tvoje transformerska mys na to by to chtelo vyssi divci....s tou bych netrefil ani tank a jeste Insti  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
missak

|
Zaslal: pá leden 23, 2009 07:20 Předmět: |
|
|
[/quote]Tvoje transformerska mys na to by to chtelo vyssi divci....s tou bych netrefil ani tank a jeste Insti [/quote]Hele co to tam mas s mysi?ja jsem jako taky MYS.CZ pokud vim a nemam s transem nic spoleneho :OD Kopine
Teda pánové tady se to forům pěkně rozjíždí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: pá leden 23, 2009 14:52 Předmět: |
|
|
Tvoje transformerska mys na to by to chtelo vyssi divci....s tou bych netrefil ani tank a jeste Insti [/quote]Hele co to tam mas s mysi?ja jsem jako taky MYS.CZ pokud vim a nemam s transem nic spoleneho :OD Kopine
Teda pánové tady se to forům pěkně rozjíždí [/quote]no to by jsi musel videt tu jeho mys podlozku pod ni potrebujes metr x metr a kdyz ji chytnes do ruky tak div se ti z toho nevyklube auto  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: pá leden 23, 2009 15:42 Předmět: Re: nn |
|
|
[/quote] Jak hadka? ja se nehadal vsak jsem mu jen napsal ze je debil ))[/quote]
Jj, on pak Tobe taky....a pak jste se hadali.....ehm povidali o tom, kdo je doma a kdo hraje na cizim servru  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: pá leden 23, 2009 16:09 Předmět: |
|
|
Tak mě napadla bezvadná věc, kromě lagů se teď můžu vymlouvat i na myš!
Já jsem kromě ovládacích kláves v podstatě nic nepřenastavoval a věci jako senzitivita myši jsem nechal jak byly, takže občas když do někoho naběhnu, tak málem sjedu myší ze stolu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: pá leden 23, 2009 17:26 Předmět: Re: nn |
|
|
Jak hadka? ja se nehadal vsak jsem mu jen napsal ze je debil ))[/quote]
Jj, on pak Tobe taky....a pak jste se hadali.....ehm povidali o tom, kdo je doma a kdo hraje na cizim servru [/quote] No dejme tomu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: pá leden 23, 2009 18:17 Předmět: |
|
|
Tak předně ragupki schýbání na pravou klávesu na myš a senska 1,76 ))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: pá leden 23, 2009 21:35 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Tak předně ragupki schýbání na pravou klávesu na myš a senska 1,76 ))) |
To shýbání mám, ale skoro nepoužívám, vždycky na to zapomenu
Tu sensitivitu zkusím, díky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: po leden 26, 2009 13:20 Předmět: |
|
|
není zač, ale ragupki včera a nebo předevčírem jsem Tě spectoval a myslím, že jsi na sobě zapracoval jako míření s covertem super jen si k tomu zkus ještě kleknout  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: po leden 26, 2009 13:49 Předmět: |
|
|
Hehe já na sobě nepracuju, já se prostě bavím Ale dík, asi si přilepím na monitor lístek "KLEK" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|