|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bart.host

|
Zaslal: po leden 26, 2009 00:01 Předmět: |
|
|
Sorry, ze se lama mota do diskuze-Casty je soused je v poho a udelal ze me zavislaka na enemy.Hraju regnet rok a dnesnim dnem koncim.Todo byl dnes admin a jen, aby mu nekdo neprekazel nepustil me znovu do hry.Nevím co to je,ale musel jsem se rekoneknout, protoze jsem se najednou jen plazil "klavesnice nebyla sekla"
Taky jsem hral 24.1 v 16:45 radar a povedlo se mi zahrat a byl jsem jako jediny bez bodu-proc jak to bodujete?
mejte se cus |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Prokinek Level3

|
Zaslal: po leden 26, 2009 01:04 Předmět: |
|
|
wtf  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: po leden 26, 2009 08:51 Předmět: |
|
|
bart.host napsal: | Sorry, ze se lama mota do diskuze-Casty je soused je v poho a udelal ze me zavislaka na enemy.Hraju regnet rok a dnesnim dnem koncim.Todo byl dnes admin a jen, aby mu nekdo neprekazel nepustil me znovu do hry.Nevím co to je,ale musel jsem se rekoneknout, protoze jsem se najednou jen plazil "klavesnice nebyla sekla"
Taky jsem hral 24.1 v 16:45 radar a povedlo se mi zahrat a byl jsem jako jediny bez bodu-proc jak to bodujete?
mejte se cus |
ze ses jenom plazil... ja nevim, mi se to taky obcas stane, i kdyz nemam zaseklou klavesnici - jednou sem furt utikal doleva a podruhe mi porad sel na zem a zvedal se, pokazde stacil restart hry...doufam, ze to je jenom tema Vistama body si nemel, mozna protoze si neco napsal do chatu - myslim, nejake "sproste" (v u vozovkach, protoze to klidne mohla byt seKUNDA, oPICKA, apod) slovo a ono ti to strhlo 50 XP...  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: po leden 26, 2009 09:16 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | bart.host napsal: | Sorry, ze se lama mota do diskuze-Casty je soused je v poho a udelal ze me zavislaka na enemy.Hraju regnet rok a dnesnim dnem koncim.Todo byl dnes admin a jen, aby mu nekdo neprekazel nepustil me znovu do hry.Nevím co to je,ale musel jsem se rekoneknout, protoze jsem se najednou jen plazil "klavesnice nebyla sekla"
mejte se cus |
ze ses jenom plazil... ja nevim, mi se to taky obcas stane, i kdyz nemam zaseklou klavesnici - jednou sem furt utikal doleva a podruhe mi porad sel na zem a zvedal se, pokazde stacil restart hry...doufam, ze to je jenom tema Vistama body si nemel, mozna protoze si neco napsal do chatu - myslim, nejake "sproste" (v u vozovkach, protoze to klidne mohla byt seKUNDA, oPICKA, apod) slovo a ono ti to strhlo 50 XP...  | Nebo taky laKUNDA  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: po leden 26, 2009 12:05 Předmět: |
|
|
to bart,la: jen jestli jste nespectovali boty jak na vojne,vztyk,leh,vztyk,leh... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: po leden 26, 2009 12:34 Předmět: |
|
|
To Bart.host
Musim se zastat ToDa,
Vím, že Todo je dobrej "vlastně nejlepší sorry ToDo" ale admin to není ani z daleka a ještě aby tě nepustil nebo nějak kicknul za nebo do hry nebo ti tam nahrál plazení na to je ToDo krátkej. ))
Jo a pro příště prosimtě do ToDa nestřílej když jseš s nim v teamu a nějak si vymyslíš, že tě nechce někam pustit jo a hrát můžeš dál
Včera jsem se s ním bavil a říkal, že nějakej bart tam do něj střílel jak splašenej a byl to taky amík tak to prej nějak nechápal co se dělo, ale nezlobí se na tebe vídá Tě občas na regnetu a říká, že nehraješ zas tak zle, ale prosí tě taky ať do něj nestřílíš když jsi s ním v teamu a žádný práva nemá bojej se, že kdyby je dostal tak by tam dělal asi bordel.
Je to něco jako můj brácha bárte tak ho nepruď )))
A k Mistakovi co k tomu říct moc se na videu neukázal "říkal ToDo" , ale za tohle ho nechat kicknout to už je trochu moc!!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: po leden 26, 2009 12:41 Předmět: |
|
|
LaCunda napsal: | bart.host napsal: | Sorry, ze se lama mota do diskuze-Casty je soused je v poho a udelal ze me zavislaka na enemy.Hraju regnet rok a dnesnim dnem koncim.Todo byl dnes admin a jen, aby mu nekdo neprekazel nepustil me znovu do hry.Nevím co to je,ale musel jsem se rekoneknout, protoze jsem se najednou jen plazil "klavesnice nebyla sekla"
mejte se cus |
ze ses jenom plazil... ja nevim, mi se to taky obcas stane, i kdyz nemam zaseklou klavesnici - jednou sem furt utikal doleva a podruhe mi porad sel na zem a zvedal se, pokazde stacil restart hry...doufam, ze to je jenom tema Vistama body si nemel, mozna protoze si neco napsal do chatu - myslim, nejake "sproste" (v u vozovkach, protoze to klidne mohla byt seKUNDA, oPICKA, apod) slovo a ono ti to strhlo 50 XP...  |
La a nepletes si to nahodou s lankou???? to si tam taky behal doprava a pak doleva....a nakonec si zustal lezet na podlaze:-)))))  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: po leden 26, 2009 12:49 Předmět: |
|
|
Jo a aby se zastal ToDa, že to není žádnej admin taky ani slovo no kua la to byla dobrá hra co ))))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: po leden 26, 2009 12:51 Předmět: |
|
|
Max_Cz napsal: | ANO MOC DOBRE VIM KDE ME TO SEJMULO TAK TADY NEZKOUSEJ NEJAKY OKECAVANI!!!
A JESTE SEM SE NA TO RADSI PRO JISTOTU PODIVAL:
ARTA PADALA NA DELICI ZED MEZI MEZI DVOREM NA SPAWNU A DVOREM U KULOMETU JENZE ME SPADLA TA ARTA NA HLAVU NA DVORE U SPAWNU KDE NEMA CO DELAT SIC ASI NECHTENEJ SK ALE PRO NASI PROHRU DOST PODSTATNEJ!!!!
BAN UZNAVAM TVRDEJ ALE DELAS TO FURT A JINAK NEZ TAKHLE ASI NEPRESTANES! |
no tak,ale me prijde ze tady to video nikdo nevidel.........MAXI ja jsem to videl a to jak te to sejmulo tak to bylo za tou branou+ 2bot...takze nevim jestli to je sk kdyz boty to sunda za branou takze tebe to taky muselo sndat za branou branou
PS:maxi takhle si to u castyho nevyzehlis:-))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: po leden 26, 2009 12:52 Předmět: |
|
|
[CzF] InSt!tuT napsal: | LaCunda napsal: | bart.host napsal: | Sorry, ze se lama mota do diskuze-Casty je soused je v poho a udelal ze me zavislaka na enemy.Hraju regnet rok a dnesnim dnem koncim.Todo byl dnes admin a jen, aby mu nekdo neprekazel nepustil me znovu do hry.Nevím co to je,ale musel jsem se rekoneknout, protoze jsem se najednou jen plazil "klavesnice nebyla sekla"
mejte se cus |
ze ses jenom plazil... ja nevim, mi se to taky obcas stane, i kdyz nemam zaseklou klavesnici - jednou sem furt utikal doleva a podruhe mi porad sel na zem a zvedal se, pokazde stacil restart hry...doufam, ze to je jenom tema Vistama body si nemel, mozna protoze si neco napsal do chatu - myslim, nejake "sproste" (v u vozovkach, protoze to klidne mohla byt seKUNDA, oPICKA, apod) slovo a ono ti to strhlo 50 XP...  |
La a nepletes si to nahodou s lankou???? to si tam taky behal doprava a pak doleva....a nakonec si zustal lezet na podlaze:-)))))  |
On si to nepamatuje, takze se to nikdy nestalo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: po leden 26, 2009 12:54 Předmět: |
|
|
hele ty zelenej kraliku co tady delas??? nemas nekd makat:-)))  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: po leden 26, 2009 13:04 Předmět: |
|
|
jakej kralíku zase  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

|
Zaslal: po leden 26, 2009 13:22 Předmět: |
|
|
[CzF] InSt!tuT napsal: | hele ty zelenej kraliku co tady delas??? nemas nekd makat:-)))  |
Vsak ja makam, nekdo tu financni krizi z krize vytahnout musi
PS:Sem od patku docasne bez netu....problem v reseni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

|
Zaslal: po leden 26, 2009 13:23 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | jakej kralíku zase  |
ja myslim, že ještě u nás nemá hulení vybudovanou tradici
Stačí mrknout na tronixe. Už nevidí ani králička  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: po leden 26, 2009 13:24 Předmět: |
|
|
Nech to na Rybízovi asi z n tý krize má nějaký trauma nás vyfáknul i s transformerem a pak se odhlásil fakt za to nemůžu, že je ToDo jako neviditelnej
Jo ten tvuj králík kterej už u mě je jenom čtvereček zaškrtlej jako tah ve sportce
A moc nekéruj ty nevíš, že brácha ToDo je admin a až budeš mít net tak ti zapne plazení nebo Tě vůbec na regnet nepustí
Ty vole nás je tu tolik to by chtělo Chat Alši  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|