|
et.regnet.cz CZ Regnet ET Omni-Bot Server
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Str!ker

|
Zaslal: st leden 21, 2009 10:47 Předmět: |
|
|
Ragupki napsal: | Zajímalo by mě, jak si mám poradit se spawnkillery, kteří mají vyšší level než já. Včera to zas byla kampaň řízená axis. Pokaždé, když přišel někdo, kdo nás mohl posílit, připojil se k axis v nějaké skulince, kdy nás bylo početně stejně. A dál se samozřejmě hraje mrtvej brouk. A když vyběhnu v Gold Rushi ze spawnu do arty nebo ani nevylezu, protože mě už v chodbě potká panza, tak v podstatě nemůžu dělat nic, protože Superintendanta warnovat nemůžu. |
Jak řikám z toho se skillou nestaneš.Co to má za smysl tam chodit když si ani nevystřelíš(panza,arta,panza,mortar) a lamy mají fragy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: st leden 21, 2009 13:28 Předmět: |
|
|
Str!ker napsal: |
Jak řikám z toho se skillou nestaneš.Co to má za smysl tam chodit když si ani nevystřelíš(panza,arta,panza,mortar) a lamy mají fragy  |
Většinou zastávám coverta a to se občas povede. Třeba když člověk pronikne v oáze do pevnosti, může v klidu čistit miny a nikdo si ho nevšimne. Nebo se někde zašít a přesným Stenem na dálku dělat díry do překvapených hlav (třeba té Bellovy) No a když se ta hra začne prasit, tak prostě odejdu. Sice je to blbý vůči týmu, ale dokud to nebude hráči vs. boti, tak nikoho nenapadne ty týmy srovnat. Však level je jenom od toho, aby člověk mohl trestat soupeře za SK, proč by se někdo staral o vyrovnanou hru? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: st leden 21, 2009 14:42 Předmět: |
|
|
Ragupki napsal: | Str!ker napsal: |
Většinou zastávám coverta a to se občas povede. Třeba když člověk pronikne v oáze do pevnosti, může v klidu čistit miny a nikdo si ho nevšimne. Nebo se někde zašít a přesným Stenem na dálku dělat díry do překvapených hlav (třeba té Bellovy) No a když se ta hra začne prasit, tak prostě odejdu. Sice je to blbý vůči týmu, ale dokud to nebude hráči vs. boti, tak nikoho nenapadne ty týmy srovnat. Však level je jenom od toho, aby člověk mohl trestat soupeře za SK, proč by se někdo staral o vyrovnanou hru? | souhlasim s tebou...kdyz lita arta,mortar,panza na spawn,nebo je to nevyrovnane tak to tam napisu jednou 2x nebo dam vote suflle a kdyz ani to nezabere tak to balim co se tam budu nervovat Vidim ze tresta jenom La a vetsina tech co muzou trestat,tak delaji tyto praseciny  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: st leden 21, 2009 15:52 Předmět: |
|
|
kopin napsal: | Ragupki napsal: | Str!ker napsal: |
Většinou zastávám coverta a to se občas povede. Třeba když člověk pronikne v oáze do pevnosti, může v klidu čistit miny a nikdo si ho nevšimne. Nebo se někde zašít a přesným Stenem na dálku dělat díry do překvapených hlav (třeba té Bellovy) No a když se ta hra začne prasit, tak prostě odejdu. Sice je to blbý vůči týmu, ale dokud to nebude hráči vs. boti, tak nikoho nenapadne ty týmy srovnat. Však level je jenom od toho, aby člověk mohl trestat soupeře za SK, proč by se někdo staral o vyrovnanou hru? | souhlasim s tebou...kdyz lita arta,mortar,panza na spawn,nebo je to nevyrovnane tak to tam napisu jednou 2x nebo dam vote suflle a kdyz ani to nezabere tak to balim co se tam budu nervovat Vidim ze tresta jenom La a vetsina tech co muzou trestat,tak delaji tyto praseciny  |
Nj, nekteri lidi proste nedokazi poznat nevyrovnanou hru. Kdyz dam suff a ten neprojde i v pripade ze je na druhe strane o 3 hrace min + jeste nevyrovnane skilly na kazde strane....tak se pak jeste najivne ptam, proc nekdo dava F2, samo, ze mi nikdo na to nic nerekne.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Stimpi

|
Zaslal: st leden 21, 2009 20:14 Předmět: |
|
|
Joey napsal: |
Nj, nekteri lidi proste nedokazi poznat nevyrovnanou hru. Kdyz dam suff a ten neprojde i v pripade ze je na druhe strane o 3 hrace min + jeste nevyrovnane skilly na kazde strane....tak se pak jeste najivne ptam, proc nekdo dava F2, samo, ze mi nikdo na to nic nerekne.  |
Možná mám takovou technickou ... jak přes ně funguje shuffle, mám na mysli podle čeho rozhodí hráče - podle XP nebo K/D. Mám takovýho tucha se mi někdy stalo že shuffle proběhlo úspěšně a stejně to "dobrý hráče" hodilo do jednoho teamu a to to nebylo na začátku kampaně...
... jinak hrát proti silnýmu soupeři taky není na škodu, sice si občas připadám jako lumík... ale spoň má člověk motivaci se zlepšit, a větší radost když se povede vyhrát mapa (tím nemyslím když nonstop prší na spawn arta  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Lions
|
Zaslal: st leden 21, 2009 22:21 Předmět: |
|
|
Zdravím all...
Nevím jestli se to hodí sem....
ale nejakej ..... mi dal BAN na 24h
Fakt nevím za co! asi za to že jsem nedohrál Oasis |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 00:10 Předmět: |
|
|
Lions napsal: | Zdravím all...
Nevím jestli se to hodí sem....
ale nejakej ..... mi dal BAN na 24h
Fakt nevím za co! asi za to že jsem nedohrál Oasis |
ted jsem se tam byl mrknout a v ban listu jsem te nevidel, takze uz by ti to melo valit _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 00:13 Předmět: |
|
|
¨tak ja vim cim to je.....lions ma net od cznet.cz jako ja a nevim jak je to mozne ale maj stejnou ip adresu pro vsechny.......a ja jsem prave dneska dostal ban a lions ho teda dostal taky:-))))) sakra asi zavolam do cznetu........¨
jo a proto nam to taky pise na ssx lions tam nekdo kdo ma od nich pripojeni dostal ban a mi tam tedka kuli nemu nemuzeme |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 10:26 Předmět: |
|
|
Hosi,hosi,vsichni vite kde je chyba a hrajete to jak prasata.Medik se necha pichnout a zdrhne,co kdyby ho nekdo zabil ze...,ale vola dobre.Druhy si vola Ammo.. ale aby prisel fieldovi naproti,to mu ani nehne.dalsi vola medic... a kempi v ruzku a ceka,az medik prispecha a nahapeckuje ho.Pak ten medik vola....need inzenyr...,a ten si leze po mape kde nikdo neni a "deplojuje landmajns. Fakt super hra.Fakt mne nebavi mit nekdy behem mapy i tri povolani,na baterry bezne eng,medic a kdyz neprijde covert tak nakonec covert a pak zase eng a vetsinou to zadem dam,nekdy i sam.Dalsi vec vymluvy,aby se mohlo prasit v ulickach vychazejicich ze spawnu.Ulicka ze spawnu je jeho soucast,takze odted rozdavam warny za kazdej kill v ulicce,pokud tam nebude kempit nejakej MG.A je mi jedno,jestli tam jede tank nebo branim objective.To uz neni hra ale lameni a trapeni. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 11:13 Předmět: |
|
|
JJ tak tak Deserte |
|
Návrat nahoru |
|
 |
[CzF] InSt!tuT
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 18:34 Předmět: |
|
|
Desertstorm napsal: | Hosi,hosi,vsichni vite kde je chyba a hrajete to jak prasata.Medik se necha pichnout a zdrhne,co kdyby ho nekdo zabil ze...,ale vola dobre.Druhy si vola Ammo.. ale aby prisel fieldovi naproti,to mu ani nehne.dalsi vola medic... a kempi v ruzku a ceka,az medik prispecha a nahapeckuje ho.Pak ten medik vola....need inzenyr...,a ten si leze po mape kde nikdo neni a "deplojuje landmajns. Fakt super hra.Fakt mne nebavi mit nekdy behem mapy i tri povolani,na baterry bezne eng,medic a kdyz neprijde covert tak nakonec covert a pak zase eng a vetsinou to zadem dam,nekdy i sam.Dalsi vec vymluvy,aby se mohlo prasit v ulickach vychazejicich ze spawnu.Ulicka ze spawnu je jeho soucast,takze odted rozdavam warny za kazdej kill v ulicce,pokud tam nebude kempit nejakej MG.A je mi jedno,jestli tam jede tank nebo branim objective.To uz neni hra ale lameni a trapeni. |
jj mas pravdu,ale nejak nevim na co reagujes¨ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila.cz
|
Zaslal: čt leden 22, 2009 19:30 Předmět: |
|
|
Rapy (CZ) napsal: | Docela slušně se tu rozjela komunikace co? Naposledy jsem byl s nickem Rapy (CZ) o vánocích, pak jsem tu byl parkrát jako spec a samozřejmě pod fakenickem **********. Můžete sem dát pár odkazů na nějaké slušné servery, kde se hraje klasická hra na objektive můžem si tam pak v klidu zahrát team play. Již jsem psal proč nechodím hrát na Regnet, příšte se na Vás půjdu zas podívat a vezmu sebou svůj nick abyste viděli, že Rapy ještě žije. ETEČKU ZDAR (odpovím si sám NAZDAR)  | Hraju tady taky nejakej ten pátek, a nikam jinam jsem nechodil, ale to co se tu děje, panza pred jeden vchod,nalet druhej vchod atd ,tak jsem začal hrát u Georga,Blanche...zastoupil mě tady synátor Lukas.cz a poslouchám nálet pred span.............................. Alsi plis ,dá se s tím něco dělat ? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LaCunda Level4

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 23:42 Předmět: |
|
|
Fila.cz napsal: | Rapy (CZ) napsal: | Docela slušně se tu rozjela komunikace co? Naposledy jsem byl s nickem Rapy (CZ) o vánocích, pak jsem tu byl parkrát jako spec a samozřejmě pod fakenickem **********. Můžete sem dát pár odkazů na nějaké slušné servery, kde se hraje klasická hra na objektive můžem si tam pak v klidu zahrát team play. Již jsem psal proč nechodím hrát na Regnet, příšte se na Vás půjdu zas podívat a vezmu sebou svůj nick abyste viděli, že Rapy ještě žije. ETEČKU ZDAR (odpovím si sám NAZDAR)  | Hraju tady taky nejakej ten pátek, a nikam jinam jsem nechodil, ale to co se tu děje, panza pred jeden vchod,nalet druhej vchod atd ,tak jsem začal hrát u Georga,Blanche...zastoupil mě tady synátor Lukas.cz a poslouchám nálet pred span.............................. Alsi plis ,dá se s tím něco dělat ? |
hahaha... tak lukas.cz je tvuj synator, jo? a ty si stezuj na sk? moje prvni seznameni s hracem lukas.cz bylo na goldrushi, ja za nemce, on za amiky a valil ty arty primo pred spawn nemcum... to sem mel akorat novy nb, tak sem jeste nemel zpatky level a jenom sem mu rekl, at to nedela, ze tady se to takhle nehraje... a dostal sem tak vypi.co...vano, ze sem se radsi odpojil... ale zas na druhou stranu od te doby sem ho teda takhle hrat nevidel no
no co se da delat, meni se doba a s ni i mladez a s ni nevyhnutelne i regnet... musime si zvykat  _________________ "Ze S vznikne ZVP mezi V a D, že D má plnit T.T projeví souhlas, vznikne další ZPV mezi D a T a zároveň mezi V a T;T má P domáhat se splnění od D;V se může na D domáhat plnění k T;V může jednostr. PÚ po D žádat plnění pro sebe" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 23:49 Předmět: |
|
|
Lukas.cz hází artu na němce na oasis kroť si ho trošku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Desertstorm Level4

|
Zaslal: pá leden 23, 2009 07:08 Předmět: |
|
|
To Institut - na co asi,zamyslim se nad nazvem tematu diskuze,Hra na regnetu a toto je reakce na vsechny prispevky a prispevovatele a tak, jak to vidim ja.
jinak vcera diky za podvecer vsem zucastnenym,konecne se po delsi dobe dalo hrat a pekne jsme si zahrali.vecer uz to postrada smysl si myslim. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|