Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út leden 20, 2009 23:51 Předmět: :) |
|
|
Drtic napsal: | heh já to přečetl.... jsem fakt dobrej  | no teda... jsem si tohodle flame vsiml az po par mesicich ale dobry  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mistakEfejkrpanzer
|
Zaslal: út leden 20, 2009 23:55 Předmět: .) |
|
|
Diloph napsal: | Maxe chápu, dneska to postihlo Yettiho. On odešel od axis naštvaný a my od allies vysmátí
Nevím čím to je, ale asi jak je u axis většina obranných misích, je tím asi snažší fragovat ty co se o něco snaží, takže to přitahuje lidi, co jsou úchylní na panzu. Bohužel se sešli u axis tři panzerníci (jak jinak Mistake, Norbéé a ještě jeden). Je to prostě tak, druhý tým otravují a ve vlastním jsou při fraghuntu úplně nanic. Takhle prohráli train i v přesile o dva lidi a když jsme dobyli Seawall při stavu bezmála 20na20 ani ne za šest minut zatímco si panzerníci na útesu mastili svoje panzy.. tak se to pak rozpadlo
Podle mě prostě tímhle stylem kazí hru. | Rika se preci..Vyhrat neni dulezite...dulezite je zucastnit se...treba s panzou v ruce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: st leden 21, 2009 10:03 Předmět: |
|
|
Já taky až dneska ale celý jsem to maxi ani nedočetl dávej tam nějaký smajlíky ať to má smysl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: st leden 21, 2009 14:38 Předmět: Max |
|
|
A co takhle dat neponaučitelným SKtorom ban třeba na 100dní ???? Ja si myslim že by to nebyl špatný trest  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: st leden 21, 2009 14:52 Předmět: Re: Max |
|
|
Colony Lisak napsal: | A co takhle dat neponaučitelným SKtorom ban třeba na 100dní ???? Ja si myslim že by to nebyl špatný trest  |
Já myslím, že by bohatě stačil ban na týden. Jeden warn, kick, ban na týden, opakované pruzení -> permaban a je to, jednoduchý recept  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: st leden 21, 2009 14:56 Předmět: Re: Max |
|
|
Ragupki napsal: | Colony Lisak napsal: | A co takhle dat neponaučitelným SKtorom ban třeba na 100dní ???? Ja si myslim že by to nebyl špatný trest  |
Já myslím, že by bohatě stačil ban na týden. Jeden warn, kick, ban na týden, opakované pruzení -> permaban a je to, jednoduchý recept  |
Nj ale to ti každy deset dni vydrží 100dni už ne je to takřka přes čtvrt roku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: st leden 21, 2009 16:00 Předmět: Re: Max |
|
|
Colony Lisak napsal: | A co takhle dat neponaučitelným SKtorom ban třeba na 100dní ???? Ja si myslim že by to nebyl špatný trest  |
jj, pravda Hlasoval jsem ANO A na mistekovi bych ucet nastavil tak, ze pokud vezme panzu -> KICK  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Colony Lisak Level3

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 11:56 Předmět: Re: Max |
|
|
Joey napsal: | Colony Lisak napsal: | A co takhle dat neponaučitelným SKtorom ban třeba na 100dní ???? Ja si myslim že by to nebyl špatný trest  |
jj, pravda Hlasoval jsem ANO A na mistekovi bych ucet nastavil tak, ze pokud vezme panzu -> KICK  |
tak to zase ne když s ni nebude dělat sk tak at si klidně veme do každé ruky jednu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|