Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: čt leden 08, 2009 19:08 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Jasně mooooc stabilní napiš kdy a kde chcete rozstřílet. |
Mozna mi to uteklo...ale jak se vlastne jmenujete ?? A to jsem taky v klanu bo ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 19:49 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | (CZF) tronix napsal: | Jasně mooooc stabilní napiš kdy a kde chcete rozstřílet. |
Mozna mi to uteklo...ale jak se vlastne jmenujete ?? A to jsem taky v klanu bo ne  |
Hele tak se musime uz nejak dohodnout,tak by to dal neslo
moje ICQ 465 251 413  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: čt leden 08, 2009 20:01 Předmět: |
|
|
A mate vubec predstavu jak to budete chtit brat a hrat vazne? Ono je to hodne rozdil oproti publicu a sou budto dve varianty1. sem tam se sejdem zkusim proti nekomu match a jelikoz nebudeme mit nic natrenovano brzo nas to prestane bavit a nebo za 2.se budem muset sehrat natrenovat trosku taktiku zavist ts a myslim ze bysme mohli bejt good team:) jestli ste pro druhou variantu rad se pridam slozeni tymu by se me libylo ale otazka jestli se nekdo odhodla to pevne vzit do ruky a zorganizovat to jestli jo tak se rad rad se hlasim:) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 21:06 Předmět: |
|
|
Kdy dat match? Ne, Po, Str.. to jsou dny kdy mame trenaly a hrajeme CWcka _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 21:20 Předmět: |
|
|
Tox napsal: | Kdy dat match? Ne, Po, Str.. to jsou dny kdy mame trenaly a hrajeme CWcka |
Toxi netlač nan nás Musíme taky trochu spolu pokecat ale vypadá to že sestava je hotova a tak slavnostně ji tady oznamuji.Kurňa nějak neslyšim ty fanfáry
Tron x,Inst tut,Snoop k,Joe,MaX,Str ker  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Max_Cz
|
Zaslal: čt leden 08, 2009 21:37 Předmět: |
|
|
Tam tada tada tada:DFanfary na prani:D |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mik (CZ) Level4

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 22:57 Předmět: ?? |
|
|
Jak jako Snoopik?
To by mě teda hodně zajímalo jeho vyjádření, on jistě bude vědět proč.. _________________ Hráč s levelem neni admin! Ale často něco jinýho a většího... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OkillercZe

|
Zaslal: čt leden 08, 2009 23:11 Předmět: |
|
|
JJ my chceme dostat na prdel. Hele co ten Snoopik to je nejaka blbost;) _________________
PC: 2.04Ghz AMD Sempron 2800+ / 2x512 RAM PC-3200 / MSI K8N Neo / ATI 9600XT 512Mb |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: pá leden 09, 2009 00:18 Předmět: Re: ?? |
|
|
Mik (CZ) napsal: | Jak jako Snoopik?
To by mě teda hodně zajímalo jeho vyjádření, on jistě bude vědět proč.. |
Já vim proč.Je to váš bejvalej hráč atd.My sme ale založili clan kterej je nenáročnej na čas(žádný trenály 3X tejdně) a proto do toho jde.On ti to určitě vysvětlí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: pá leden 09, 2009 14:24 Předmět: |
|
|
Ty vogo striker myslel jsem si že ten obrázek je nějaká zebra a teď jsem se kouknul pořádně a dobrá výstavka
JJ moje řeč striker žádný trenály 3*tejdně přece nejsme žádný lamky Klan se pořeší jenom pozičně a profesně a nějaký 6mib doufám rozstřílíme tak že budou plakat doufám, teda že už něco vyhráli ať nezahajujem s úplnejma lamkama
Večer nainstaluju icq doma a napíšu
A jinak koukal jsem na složení teamu a je to hvězdný obsazení takže super jen ta myš doufám, že už bude fungovat kua  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: pá leden 09, 2009 14:38 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Ty vogo striker myslel jsem si že ten obrázek je nějaká zebra a teď jsem se kouknul pořádně a dobrá výstavka
JJ moje řeč striker žádný trenály 3*tejdně přece nejsme žádný lamky Klan se pořeší jenom pozičně a profesně a nějaký 6mib doufám rozstřílíme tak že budou plakat doufám, teda že už něco vyhráli ať nezahajujem s úplnejma lamkama
A jinak koukal jsem na složení teamu a je to hvězdný obsazení takže super jen ta myš doufám, že už bude fungovat kua  |
opatrne s nami, nechate nas vylezt alespon ze spawnu? :] _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: pá leden 09, 2009 14:40 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Ty vogo striker myslel jsem si že ten obrázek je nějaká zebra a teď jsem se kouknul pořádně a dobrá výstavka
A pak si jedno nedej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: pá leden 09, 2009 15:22 Předmět: |
|
|
Jmenujem se H6oL to jsme vymyslel včera v noci ))) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Tox Level4

|
Zaslal: pá leden 09, 2009 16:22 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Jmenujem se H6oL to jsme vymyslel včera v noci ))) |
a co to znamena? _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Str!ker

|
Zaslal: pá leden 09, 2009 16:56 Předmět: |
|
|
Tox napsal: | (CZF) tronix napsal: | Jmenujem se H6oL to jsme vymyslel včera v noci ))) |
a co to znamena? |
No tak to by me taky zajimalo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|