Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tox Level4

|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 18:01 Předmět: |
|
|
Als napsal: | Dobra, vyhodil jsem Saberpeak a misto nej dal Special Delivery TE. |
Super, special deliverku miluji  _________________
6miB*Kalish3k |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Als Site Admin
|
Zaslal: po prosinec 08, 2008 18:08 Předmět: |
|
|
Ragupki napsal: | Já bych si taky přisadil - jsem rozhodně pro mapovou rozmanitost, nemá ale cenu nutit hráčům mapy, které většinu z nich nebaví. Saberpeak je na svou jednoduchost moc rozlehlá a V2 vypadala slibně, ale ty hry většinou nejsou nic moc. Mě osobně třeba neberou Karsiah, Decrypted nebo Caen, takže navrhuji udělat průzkum veřejného mínění, ty kratší kampaně trochu pročistit a přeskupit a jednoznačně neoblíbené mapy dát bokem.
|
Nekolikrat jsem se tu uz ptal, jak mam preskladat mapy v kampani. Nikdy jsem se nedockal kloudne odpovedi. Vetsinou kazdy jen napsal ktera mapa se mu nelibi a nakonec to dopadlo tak, ze kazdemu jina. Takze v dusledku by to znamenalo vyhazet vsechno  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
kopin Level3

|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 14:17 Předmět: |
|
|
jj dikes za zmenu jeste jsem nemel cas,ale dneska vecer si ho snad udelam...jinak jsem mel namysli,jestli by jsi nevymnenil celou kampan do rotace....treba tu dlouhou jak je tam ten majak a ty poustni mise....jsem lamka takze nevim jak se ten long jmenuje,ale obcas kdyz prijde Mys.cz tak ji tam da.
Ps:koncim v 18h v praci jdu si pro par kuzelek a vecer se teste GOOD GAME! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ragupki

|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 17:14 Předmět: |
|
|
Als napsal: | Nekolikrat jsem se tu uz ptal, jak mam preskladat mapy v kampani. Nikdy jsem se nedockal kloudne odpovedi. Vetsinou kazdy jen napsal ktera mapa se mu nelibi a nakonec to dopadlo tak, ze kazdemu jina. Takze v dusledku by to znamenalo vyhazet vsechno  |
Právě proto to chce nasadit statistiku Já s HTML a PHP neumím, takže realizaci ankety bych nechal na někom jiném. Ale hrával jsem si s Flashem, tak přinejhorším bych to napsal v tom Něco jako pro každou mapu možnosti "Moc líbí, líbí, neutrální postoj, nelíbí, nesnáším ji, neznám ji" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: út prosinec 09, 2008 17:29 Předmět: |
|
|
No to hlasovani by nebylo spatny....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
(CZF) tronix

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 20:25 Předmět: |
|
|
Joey napsal: | No to hlasovani by nebylo spatny....  |
Vždyť ani nevíš jak ty mapy vypadaj chtělo by to hlasování s náhledama ve flashi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
castrol.cz

|
Zaslal: st prosinec 10, 2008 20:45 Předmět: |
|
|
Als napsal: | Ragupki napsal: | Já bych si taky přisadil - jsem rozhodně pro mapovou rozmanitost, nemá ale cenu nutit hráčům mapy, které většinu z nich nebaví. Saberpeak je na svou jednoduchost moc rozlehlá a V2 vypadala slibně, ale ty hry většinou nejsou nic moc. Mě osobně třeba neberou Karsiah, Decrypted nebo Caen, takže navrhuji udělat průzkum veřejného mínění, ty kratší kampaně trochu pročistit a přeskupit a jednoznačně neoblíbené mapy dát bokem.
|
Nekolikrat jsem se tu uz ptal, jak mam preskladat mapy v kampani. Nikdy jsem se nedockal kloudne odpovedi. Vetsinou kazdy jen napsal ktera mapa se mu nelibi a nakonec to dopadlo tak, ze kazdemu jina. Takze v dusledku by to znamenalo vyhazet vsechno  | Nenech si do toho vubec kecac šef si tu ty stejně to budou hrat |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Joey Level3

Založen: 28.2.2007 Příspěvky: 269 Bydliště: Metropole Mlázovice
|
Zaslal: čt prosinec 11, 2008 17:50 Předmět: |
|
|
(CZF) tronix napsal: | Joey napsal: | No to hlasovani by nebylo spatny....  |
Vždyť ani nevíš jak ty mapy vypadaj chtělo by to hlasování s náhledama ve flashi  |
Fajn, pust se do toho...a at to lita  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|